Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:30 13.11.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Гласуване за нов втори модератор!нови  
Автор kultiviranaМодератор ()
Публикувано03.06.03 09:44

Уважаеми посетителки на клуб Ева и Ева,
налага се да се гласува за нов втори модератор тук. Доказано в практиката на функциониране на клуба е, че има нужда от двама такива.
Аз се оттеглям поради предстояща скорошна смяна на работното ми място с друго такова, където няма да имам достъп до нета повече от 10 часа седмично. В къщи също не ползвам нет. С предстоящото ми инцидентно логване, няма да мога да изпълнявам пълноценно задълженията си на модератор.

След това въведение ето и същинската процедурна част:

Предложението на настоящите модератори за нов втори модератор /не по ранг/ е за geminiled.

Съображенията са следните:

1. Изключително ниско-конфликтна личност / или дори защото е зло куче и хапе навлеците.

2. Редовно постваща в клуба е, не е от скоро, доказала е активно отношение по болшинството теми / или дори защото пише по всяко време, ама защо ли?!? Тя си знае.

3. Достатъчно зрял и заинтересован човек е, за да се грижи с твърда ръка за спазването на правилата на клуба / или дори защото има диктаторски наклонности, нищо че пие бира.

4. Има възможност за достатъчно интернетско време в което да се допълват с другия модератор D. / по тази точка няма допълнителен рошав коментар.

Моля пишещите дами тук да дадат своя вот в рамките на следващите десет дни /до 13 Юни включително/. На 13-ти в петък резултатите от вота ще бъдат обявени, а гласуването прекратено. Гласуващите трябва да са познати тук дами, да използват регистрирани никове и да имат поне 35 постинга в клуба.
Опитът от предишни такива теми за избор на втори модератор е показал, че необходимото и достатъчно условие е положително гласувалите да са болшинство.

Принципите са важно нещо, затова считайте че темата е отворена за предложения и за други кандидат модератори, които да отговарят на горе изброениете условия.

Благодаря предварително точно за вашата активност по тази тема.

----
Парчета От Мозайка..

Редактирано от kultivirana на 04.06.03 12:50.

Тема Re: Гласуване за нов втори модератор!нови [re: kultivirana]  
Автор Rauch (Steppenwoelfin)
Публикувано03.06.03 11:27

За.

Автор powerpufgirl (сянка)
Публикувано03.06.03 13:58

За съм:)и не само защото знае каква бира да пие:)

Автор K. (on and on...)
Публикувано03.06.03 15:27

3a.

Автор lkona (нежност)
Публикувано03.06.03 17:14

DA!

Ikona Дишай красотата около теб.

Автор fireball (обикновен)
Публикувано03.06.03 17:32

С две ръце "ЗА".

The heart is a lonely hunter.

Тема Re: Гласуване за нов втори модератор!нови [re: lkona]  
Автор kultiviranaМодератор ()
Публикувано03.06.03 17:37

ще те помоля обаче да го напишеш с ник, който има поне 35 постинга в този клуб. такива са правилата. важат за всички.

----
Парчета От Мозайка..

АвторYD (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 19:19

Момент,
Какво значи "Предварително съгласуваното с необходимите за целта хора и обмислено предложение за втори модератор /не по ранг/ е за geminiled. "

Някакъв таен съвет, някакво наше си Г8 ли имаме? Кои са тези необходими за целта хора, освен geminiled и вие двечките с Д.?

Тема Re: Гласуване за нов втори модератор!нови [re: YD]  
Автор YD (wiccan)
Публикувано03.06.03 19:26

Съжалявам, че задръствам темата за гласуването, махни ми въпроса, ако искаш, но преди това те моля да ми отговориш, култивирана.

Благодаря,

YD

Автор Джeйн (редник)
Публикувано03.06.03 20:46

започвам с малко лингвистични уточнения: ти пишеш "клубът е ВАШ", а аз съм твърдо убедена, че "клубът е НАШ".

след тая лингвистичтна дреболия (макар че според мен това не е дреболия, а принципен въпрос) еднозначно гласувам за geminiled.

макар че пие бира. ако това е недостатъкът й - 'бах й у недостатъка. ако пиеше само твърдо гориво, бих го поставила за обсъждане - ама бирата си е човещинка драга и мила.

заядлива реплика към Култивирана: "болшинство" е гаден русизъм, интелектуалните среди в БГ отдавна използват думата "мнозинство". надявам се, че не се коркаш от това заяждане.

IMAGINE...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.