|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Красота!!!
|
|
Автор | Xeтepocekcyaлнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.03 12:27 |
|
Момичета, вие всички сте толкова красиви, красиви души! Удоволствие е да чета постингите ви, макар, че не съм с вашата сексуална ориентация.
| |
Тема
|
Re: Красота!!!
[re: Xeтepocekcyaлнa]
|
|
Автор | пpитecнeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.03 13:35 |
|
Ъм, хъм....то така се почва...
| |
|
ако ни беше виждала,щеше да се увериш,че не само душевно...   
Когато те повикам знам,че ще ме чуеш
Когато се нуждая от теб знам,че ще си там!..
| |
|
:)))) Благодаря!
Толкова е хубаво да видиш, че някой влиза тук, за да каже нещо добро, ей така, просто от обич. :)))
| |
Тема
|
[re: Филифьoнkaтa]
|
|
Автор | xa-xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.03 18:49 |
|
аз пък под "обич" разбирам нещо друго!
| |
|
Дълбоко съм наранена от факта, че имаме различни разбирания за нещата. Ауууу! :РРР
Всъщност да възприемаме нещата по различен начин е най-естественото нещо на света. (Тук можеш да споменеш топлата вода и ще си права.) А и дума като "обич" е достатъчно широка, за да обхваща безкрайност от значения и оттенъци.
| |
Тема
|
[re: Филифьoнkaтa]
|
|
Автор | xa-xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.03 19:33 |
|
Добре, де-записах си
А ти как си представяш обичта?
| |
|
Тъй тъй, слушай кака си и си записвай и голям просперитет ша та подгони, ша знайш.
Ми то цяла студия може да бъде написана по тоз въпрос, ама на пишещия първо трябва да му се образуват мисли, а туй не е по моята специалност.
Във всеки случай аз възприемам това да се обърнеш към едно общество от "различни" (по отношение на теб), за да им кажеш две добри думи, а не за да раздаваш правосъдие (което е по-лесното, защото сме свикнали да съизмерваме света със себе си и съответно всичко, което е различно от нас лесно може да бъде етикетирано като "лошо/ ненормално/ неитнелигентно" и т.н.), та аз възприемам една такава постъпка като изява на обич...
Записваш, надявам се. :Р
| |
|
случва се 
Никога не съм толкова заета, колкото през свободното си време.
| |
|
Момичета , вземете се в ръце и се лекувайте - просто не е нормално.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|