Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:02 04.11.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Dекстър,Аби,Еви,Солджи,Джейннови  
Авторpeдoвнa (Нерегистриран)
Публикувано24.02.03 23:35

Къде изчезнахте?Това някакъв заговор ли е?

Еви, липсват ми даже твоите писания за котката и раната;)))

Тема Re: Dекстър,Аби,Еви,Солджи,Джейннови [re: peдoвнa]  
Автор Aby (®)
Публикувано25.02.03 00:18

Тук съм си, а ти като си редовна защо не постваш с ника си?

Път след път, пътища много...

Тема Re: Dекстър,Аби,Еви,Солджи,Джейннови [re: peдoвнa]  
Автор dexter_sum (Bladerunner)
Публикувано25.02.03 09:26

Солджър и аз сме много заети, даже няма да сме в Бг близката седмица и нещо, но ще се върнем и тогава....

I'm saying it loud
I'm saying it proud
Everywhere
And I don't care

Тема Re: Dекстър,Аби,Еви,Солджи,Джейннови [re: Aby]  
Авторpeдoвнaтa (Нерегистриран)
Публикувано25.02.03 12:08

Ами защото, Аби, съм само редовна читателка и смятам, че имам толкова право да пиша тук, колкото и другаря Станиол(е, тои явно е на друго мнение).
Но снощи изведнъж ми домъчня за всички вас.... и докато се усетя, вече си четях темата, цопната в клуба.

Не смятам, че имам право да идвам тук, развявайки мненията и постингите си, след като дори самата аз не съм наясно със себе си.Просто в момента съм една такава незнаеща, търсеща, питаща...защото някой хубав ден срещаш Човек и се влюбваш...и няма въпроси...а в същото време има и то много!
Какво е това? Нов свят?Нов път?Открил ли си нещо, или то е било винаги в теб?Или просто само ти се иска да е било...
Интерес?Любопитство?Или Любов?
А като се разделиш с нея без дори да си имал време да я осмислиш-чудиш се ще има ли следваща, или ще се "върнеш" към "стария" живот?
Но както казват руснаците- поживем-увидем.Може след време и аз да започна да поствам тук с ника си :)

Тема Re: Каква Изненада!!!нови [re: peдoвнa]  
Автор EVl (сериозна)
Публикувано25.02.03 16:58

Днес,както си пия кафенцето и каква Изненада!!!Почти се задавих,влезна ми кафе в кривото гърло,цигарата ми падна и щях да се подпаля...
Много мило,че някой се сетил за мен (боже)...от раната ми остана малък немного грозен белег,котката ми изчезнаот седмици я търся,даже една нощ (докато търсих котката) ме подгони един едноок и беззъб наркоман,но преди да ме настигне се строполи,аз го изобиколих да видя да не е умрял,но жив беше де....
Само още нещо да попитам...защо си влкючила мен в тоя списък от изявени интелктуалки???!!!Се чудя и маяПоздрав!

P.S.Повръщаш ли често?Ако искаш не ми отговаряй

Аз съм едно плашило,аз съм едно дете,аз съм пространство сиво...

Редактирано от kultivirana на 25.02.03 17:24.

Тема Re: Каква Изненада!!!нови [re: EVl]  
АвторHEpeдoвнa (Нерегистриран)
Публикувано25.02.03 20:58

Знаеш ли ЕВИ по-голяма икона от тебе няма-предлагам да запишеш албум с монолози от репертоара си,лично аз ще ги финансирам и ще се погрижа за рекламата и разпространението им по книжарниците...гарантирам ти добра печалба+слава,която би могла да ти дойде в повече,нали живееш във виртуалното пространство на Дир.Твоите изказвания заслужават Нобелова награда за автомазохизъм и себеомраза...
Помисли си по предложението ми.....

Тема Re: В размисъл съм....нови [re: HEpeдoвнa]  
Автор EVl (сериозна)
Публикувано25.02.03 23:39

Обаче ще ти кажа,че си в заблуда както повечето тука(в тоя мил клуб)

Тема Re: Декстър къде сте?нови [re: dexter_sum]  
Автор EVl (сериозна)
Публикувано26.02.03 00:19

или е Биг Тайна в коя държава сте???!!!Да ми донесеш подарък Декс

Тема Re: В размисъл съм....нови [re: EVl]  
Авторpeдoвнa (Нерегистриран)
Публикувано26.02.03 01:24

Хей, Еви, не им обръщай внимание - май някой зползва темата, която поставих, за да излива злобата си тук.Ти си толкова ценна за този клуб, колкото са и останалите момичета!Твоите "хапливи", "остри", и "неинтелигентни" постинги ми носят толкова настроение, емоции и цвят, колкото и постигите на Аби(например).
Така че, не се прави на ощипана мома, усмихни се, и не ни наказвай повече с мълчанието си- сигурна съм, че никой не е имал това в предвид, когато се бсъждаше темата за твоите писания.Дерзай!!!

Тема ima oshte...нови [re: peдoвнa]  
Автор TERRl (more than woman)
Публикувано26.02.03 02:05

I az se pitam kude sa:
eva_s,DAEMON,fireball,Desi-sweety,George Sande,iva_g,Elia...i oshte tolkova mnogo.

Sami li si otidoha? Misliat li za zavrushtane? Progonihme li gi?
Koia ot tiah i kak mozem da si vurnem i iskame li go?

Orediahme...

The heart is an organ of fire...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.