|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Dекстър,Аби,Еви,Солджи,Джейн
|
|
| Автор | peдoвнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.02.03 23:35 |
|
|
Къде изчезнахте?Това някакъв заговор ли е?
Еви, липсват ми даже твоите писания за котката и раната;)))
| |
|
Тема
|
Re: Dекстър,Аби,Еви,Солджи,Джейн
[re: peдoвнa]
|
|
| Автор |
Aby (®) |
| Публикувано | 25.02.03 00:18 |
|
|
Тук съм си, а ти като си редовна защо не постваш с ника си?
Път след път, пътища много...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
| Публикувано | 25.02.03 09:26 |
|
|
Солджър и аз сме много заети, даже няма да сме в Бг близката седмица и нещо, но ще се върнем и тогава....   
I'm saying it loud
I'm saying it proud
Everywhere
And I don't care
| |
|
Тема
|
[re: Aby]
|
|
| Автор | peдoвнaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.02.03 12:08 |
|
|
Ами защото, Аби, съм само редовна читателка и смятам, че имам толкова право да пиша тук, колкото и другаря Станиол(е, тои явно е на друго мнение).
Но снощи изведнъж ми домъчня за всички вас.... и докато се усетя, вече си четях темата, цопната в клуба.
Не смятам, че имам право да идвам тук, развявайки мненията и постингите си, след като дори самата аз не съм наясно със себе си.Просто в момента съм една такава незнаеща, търсеща, питаща...защото някой хубав ден срещаш Човек и се влюбваш...и няма въпроси...а в същото време има и то много!
Какво е това? Нов свят?Нов път?Открил ли си нещо, или то е било винаги в теб?Или просто само ти се иска да е било...
Интерес?Любопитство?Или Любов?
А като се разделиш с нея без дори да си имал време да я осмислиш-чудиш се ще има ли следваща, или ще се "върнеш" към "стария" живот?
Но както казват руснаците- поживем-увидем.Може след време и аз да започна да поствам тук с ника си :)
| |
|
Тема
|
Re: Каква Изненада!!!
|
|
| Автор |
EVl (сериозна) |
| Публикувано | 25.02.03 16:58 |
|
|
Днес,както си пия кафенцето и каква Изненада!!!Почти се задавих,влезна ми кафе в кривото гърло,цигарата ми падна и щях да се подпаля...
Много мило,че някой се сетил за мен (боже) ...от раната ми остана малък немного грозен белег,котката ми изчезна от седмици я търся,даже една нощ (докато търсих котката) ме подгони един едноок и беззъб наркоман,но преди да ме настигне се строполи,аз го изобиколих да видя да не е умрял,но жив беше де....
Само още нещо да попитам...защо си влкючила мен в тоя списък от изявени интелктуалки???!!!Се чудя и мая Поздрав!
P.S.Повръщаш ли често?Ако искаш не ми отговаряй

Аз съм едно плашило,аз съм едно дете,аз съм пространство сиво...Редактирано от kultivirana на 25.02.03 17:24.
| |
|
Тема
|
Re: Каква Изненада!!!
[re: EVl]
|
|
| Автор | HEpeдoвнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.02.03 20:58 |
|
|
Знаеш ли ЕВИ по-голяма икона от тебе няма-предлагам да запишеш албум с монолози от репертоара си,лично аз ще ги финансирам и ще се погрижа за рекламата и разпространението им по книжарниците...гарантирам ти добра печалба+слава,която би могла да ти дойде в повече,нали живееш във виртуалното пространство на Дир.Твоите изказвания заслужават Нобелова награда за автомазохизъм и себеомраза...
Помисли си по предложението ми.....
| |
|
Тема
|
Re: В размисъл съм....
[re: HEpeдoвнa]
|
|
| Автор |
EVl (сериозна) |
| Публикувано | 25.02.03 23:39 |
|
|
Обаче ще ти кажа,че си в заблуда както повечето тука(в тоя мил клуб)     
Аз съм едно плашило,аз съм едно дете,аз съм пространство сиво...
| |
|
Тема
|
Re: Декстър къде сте?
[re: dexter_sum]
|
|
| Автор |
EVl (сериозна) |
| Публикувано | 26.02.03 00:19 |
|
|
или е Биг Тайна в коя държава сте???!!!Да ми донесеш подарък Декс
Аз съм едно плашило,аз съм едно дете,аз съм пространство сиво...
| |
|
Тема
|
Re: В размисъл съм....
[re: EVl]
|
|
| Автор | peдoвнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.02.03 01:24 |
|
|
Хей, Еви, не им обръщай внимание - май някой зползва темата, която поставих, за да излива злобата си тук.Ти си толкова ценна за този клуб, колкото са и останалите момичета!Твоите "хапливи", "остри", и "неинтелигентни" постинги ми носят толкова настроение, емоции и цвят, колкото и постигите на Аби(например).
Така че, не се прави на ощипана мома, усмихни се, и не ни наказвай повече с мълчанието си- сигурна съм, че никой не е имал това в предвид, когато се бсъждаше темата за твоите писания.Дерзай!!!
| |
|
Тема
|
ima oshte...
|
|
| Автор |
TERRl (more than woman) |
| Публикувано | 26.02.03 02:05 |
|
|
I az se pitam kude sa:
eva_s,DAEMON,fireball,Desi-sweety,George Sande,iva_g,Elia...i oshte tolkova mnogo.
Sami li si otidoha? Misliat li za zavrushtane? Progonihme li gi?
Koia ot tiah i kak mozem da si vurnem i iskame li go?
Orediahme...
The heart is an organ of fire...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|