Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:08 17.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Re: ? ? ?нови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор geminiled (N/A=DND)
Публикувано26.01.03 06:07

Нека да не цитирам всички твои грешки в съдържателното ти изказване...
Ама да попитам:
бе, ти що четеш като Дявол - Евангелие?!?
И четенето към кой клас беше?

Нощта пониква като гъба
и носи привкус на надежда...

Редактирано от geminiled на 26.01.03 06:07.

Тема Ama ti znaesh li kakvo e Evangelie?нови [re: geminiled]  
АвторWSG_UNLlMlTED (Нерегистриран)
Публикувано26.01.03 06:26

Az sigurno imam greshki vse pak 5 4asa posred nosht e, no ne sam sednal da tvoria tolkova veliki neshta koito triabva da gi 4etat vsi4ki ot kanala i t.n. S dve dumi ne sam idealen ama i ne se slagam. pone znam kolko struvam za razlika ot drugi.... Ama ti mi kaji kak shte gi slushate tia hora, da vi pomagat da reshavate tolkova vajni vuprosi kato te gramatikata si nemogat da opraviat. Li4no az bih biagal prez 9 planini v 10ta. I kolkoto i da se cupish i da se maesh faktite si pokazvat. E, drug e vuprosa ako ne ti pravi vpe4etlenie poneje i ti si na sushtia hal... Koi li vsushnost e velikia avtor na tia veliki pravila. Po vajnoto e kak si e vzel obrazovanieto? Az sha vi kaja kak.... Tova obiasniava i zashto ot togava e namrazil mujete ;)))))))))

Тема Re: Predlagam eva_s purvo da se nau4i da pishe....нови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор Lessy (аз съм си)
Публикувано26.01.03 11:49

Ей да му се не видеше, защо хората толкова обичат да показват знания и умения точно , когато ги нямат достатъчно :-)
Още от първия абзац е ясно, че не си наясно :-)
Форумът ( клубът) не го прави модератора и правилата не са измислени от модератора. Правилата бяха създадени след дълго допитване и обсъждане, ама както казах ти не си наясно и ти личи :-)
Впрочем, щом си си направил труда да го прочетеш толкова подробно и задълбочено, странно как си пропуснал изречението:
Благодарим на всички дами в клуба, оказали съдействие при изготвяне на горните правила :-)
А също и че отдолу пише, че модераторите в момента са Kultivirana и D. Преди това зад тези правила са заставали и са се грижили за спазването им други модератори, така че се питам защо си насочил усилията си в посока eva_s.
Хаха, опитах се да намеря препинателния знак "," някъде из твоя постинг, но както съм отбелязвала и друг път моите наблюдения - много по-лесно е да се слага многоточие, така няма нужда нито от запетаи, нито от точки, а дори и от главни букви :-)
Мисля, че просто ще трябва да те цитирам, за да те опровергая:
mdaaaaam... i tui i onui i oshte neznam si kvo... Mislia vuv vtori klas ni u4eha da ne povtariame mnogo puti "i"

Мдаа, добре е вкъщи да имаш Съвременен тълковен речник на българския език :-) Там пише следното:
третирам, третираш, несв. и св. 1. Какво. Разглеждам въпрос (в научно съчинение и др.)
Струва ми се добра идея да последваш своя съвет и да поглеждаш в тълковния речник от време на време, дори да си сигурен :-)

Е, добре де, като ще се хващаме за думите и на мен ми е много чудно как първо пишеш "Dobre de kako...", пък после завършваш с "Batko vi WSG" Пак проверих в тълковния речник за по-сигурно да не взема да се изложа като теб и гледам, че батко е: 1.по-голям брат по отношение на по-малък брат или сестра и 2.свойско назоваване на малко по-възрастен мъж...
после гледам кака - пише: всяка по-голяма жена от същото поколение.
Абе знам, че по-филмите се случват такива неща - хем да си батко на някоя, хем тя да ти е кака, гледала съм няколко пъти "Завръщане в бъдещето", явно и ти доста си падаш по филмите, та взимаш пример от тях :-)

Тук също ще предупредя, че с този постинг завършвам участието си в темата. Хубав ден на веселите и още по-хубав на невеселите

Тема Re: Predlagam eva_s purvo da se nau4i da pishe....нови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор George Sande (жена на честта)
Публикувано26.01.03 12:14

жалко за толкова текст-аз латиница освен на английски (или немски) не чета,а eva_s поне пише на кирилица

Човек е толкова силен,колкото силна е волята му

Тема Re: Ama ti znaesh li kakvo e Evangelie?нови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор;) (Нерегистриран)
Публикувано26.01.03 13:59

ti mai nai si zasegnat, che "mraziat myjete". pyk i ne vseki moje da e velik literator i pisatel.... ti ako beshe takyv, shtiahme da te chetem do 7 klas, no uvi... aide uspokoi topkata!

Тема Re: Ama ti znaesh li kakvo e Evangelie?нови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор Rauch (Steppenwoelfin)
Публикувано26.01.03 14:48

Извинявай, че се намесвам, но живо се заинтересувах колко струваш. Колко? А?
Да те купя за половин час поне, да те послушам малко, да се снимам с теб и на внуците да показвам.

Сполай!

П.П. Треска ме тресе дали правилно съм написала запетаите.

Тема аз освен да взема да почерпя Леси за търпениетонови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор D.Модератор (...)
Публикувано26.01.03 15:34

с обясненията

Колкото до останалото - забележки , мнения и предложения относно правилата в клуба подлежат на обсъждане винаги. Желателно е да идват от запознати с историята на "Ева и Ева" , позастояли се поне малко регистрирани юзъри.

Личните обиди не се допускат и г-не само факта , че действащите модератори са в настроение днес и мнението Ви ги забавлява ще оставят възможността и на останалите да се насладят на Вашят блестящ стил и езикова култура.

Тема Re: Predlagam eva_s purvo da se nau4i da pishe....нови [re: George Sande]  
Публикувано26.01.03 16:45

**********... Ne gubi nadejda, kato porastnes shte se opravish

лични обиди не се допускат

Редактирано от D. на 27.01.03 17:39.

Тема Re: аз освен да взема да почерпя Леси за търпениетонови [re: D.]  
Публикувано26.01.03 16:48

Kolko velikodushno.....
Moga da vi preporu4am niakoi dobri u4iteli po Bulgarski ezik za niakoi i drug urok.
Shte vi e ot polza ;)

Тема Re: аз освен да взема да почерпя Леси за търпениетонови [re: WSG_UNLlMlTED]  
Автор Rauch (Steppenwoelfin)
Публикувано26.01.03 17:20

Поискай си обратно парите от "добрите" учители по български език! Забравили са да те научат, че български език се пише на кирилица.
Бързо, бягай да ги хванеш, че и те са като депутатите - пари трудно дават.

П.П. Аз най-великодушно мога да ти препоръчам медитация или маструбация. Освобождават напрежението. Лично изпитани средства.

Успех!

П.П.П. Нищо от написаното не е в преносен смисъл. Разбирай - буквално.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.