|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
имам една мечта.....
|
|
| Автор |
George Sande (osvidetelstvan) |
| Публикувано | 28.11.02 23:05 |
|
|
Какво са за вас мечтите?Вярвате ли в тях?мечтаете ли за нещо конкретно?какво искате да постигнете в живота?
Днес слушах запис на Чайковски-1ви концерт за пиано и оркестър в изпълнение на Марта Аргерич(предполагам,че класиката не ви е най-любимото нещо)...отдавна не съм се чувствала толкова щастлива и .....свободна.Мисля,че това е концертът,с който всеки пианист се ражда,наосейки под сърцето си....Пожелах си някой ден да го изсвиря така в зала,в която любителите да са повече от специалистите:))и те да почувстват същото,което и аз...А зад кулисите да ме чака ТЯ(оставам на времето да покаже коя)...бледа и с ледени ръце
дали искам твърде много?......
Единственият начин да се справиш с изкушението е,да му се поддадеш
| |
|
|
|
wow ti si pianistka?
| |
|
|
|
Имам си една любима мисъл на Хенри Дейвид Торо: "Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те всъщност са точно там, където трябва да бъдат - просто изгради основите под тях."
Мечтите са онова, което ни помага да вървим.
Дано твоите се сбъднат:-) Казват, че ако много силно желаеш нещо, рано или късно то се случва.
Не разбрах само защо ръцете й да са ледени?...
Никога не е твърде много, продължавай да искаш:-)
Ако искаме дъга, трябва да се примирим с дъжда...
| |
|
Тема
|
Re: имам една мечта.....
[re: George Sande]
|
|
| Автор | Buria (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.11.02 01:18 |
|
|
Mila gospojitse Sand, iskam da ti preporacham niakolko vazmojni temi, v sluchai, che ti se izcherpi vdahnovenieto:
1. Viarvate li v istinskata lubov (moje da se zameni s "chudesa", "Vechni priatelstva", "sadbata" i t.n.
2. Variatsii na tema "Kak se pochuvstvahte, kogato ....
3. Zashto ne moga da....
Ima i oshte vaprovitelni dumichki, upotrebiavai pri nuuujda ili v sluchai, che ne mojesh da se vazdarjish....
Riskat za teb e, che kogato niakoia tema nai-nakraia ti e blizka do sartseto, nikoi niama da ti se varje.
| |
|
Тема
|
[re: Buria]
|
|
| Автор |
mireto:) (™) |
| Публикувано | 29.11.02 13:26 |
|
|
ооо, това ми хареса:))))
Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
EVl (seriozna) |
| Публикувано | 29.11.02 16:32 |
|
|
Az sum mnogo bleda i rucete vinagi mi sa ledeni... ...i drunkam malko na piqno... ....(peeiki)...I ne iskam veche da poglejdash nazad,v moita staq s bezbroi vrati,vurvi pri drugite namazani s grim...mechtaq LUDO za starite dni...
| |
|
|
|
Моята мечта е някъде в Португалия. Не знам дали някога ще се сбъдне. Толкова е близо и толкова далече.
Липсваш ми, Dallia.
Обичам те.
| |
|
|
|
ееее....време беше вече:))))))))а аз ти обещавам,че ТЯ ще те чака...там..(която и да е ТЯ)....след концерта...
Тя събира всичко,а е една сред всички!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Ral (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.11.02 22:16 |
|
|
Наскоро си говорихме с моята любима за мечтите и тя ми каза че и е трудно да мечтае и че няма много мечти....с нея толкова много се различаваме:))))) аз не спирам да мечтая и най-странното е че каквото и да си пожелая се сбъдва дори и да ми се струва невъзможно ....Най-важното е да знаеш какво искаш,да вървиш към него и да вярваш че ще се случи и някои ден То просто се случва като награда затова че си била постоянна и търпелива...
ВЯРВАЙ В МЕЧТИТЕ !!!!!
| |
|
|
|
:)))))Благодаря за съвета!:)
Вярвам,че и на идеи си тъй богата,както на съвети!:))
И за да върна жеста със съвета ще добавя,че сарказмът и безразличието са добри оръжия в ръцете на онези,които искат да си придадат чар и оригиналност,от които природата ги е лишила .
но е добре да се има предвид,че понякога оставят впечатление просто като неуспешен опит за оригиналничене,за съжаление.
И една молба от моя страна-не се опитвай да говориш от името на клуба,още повече,че не съм збаелязала изобщо да си участвала в него!
благодаря предварително
Единственият начин да се справиш с изкушението е,да му се поддадеш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|