|
|
|
Тема
|
KADE E....
|
|
| Автор |
Dirty Diana (edin ot vishki) |
| Публикувано | 26.11.02 05:47 |
|
|
KADE E GOERGE SAND?
| |
|
|
|
zamina si , ne kaza kude otiva
| |
|
|
|
избяга 
I don't like the drugs, but the drugs like me!
| |
|
|
|
от Мирето
| |
|
|
|
мдааа, тя се плаши от мен
баси кефа  
I don't like the drugs, but the drugs like me!
| |
|
|
|
:))) Ах, ти... лошо куче!!! :)))
Аз съм трийсет угарки на нощ.
Аз съм разрошен перчем.
| |
|
|
|

Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.
| |
|
|
|
тук съм,съкровище.Понякога мълчанието е по-красноречиво от всичко,което може да се каже.....
много ми липсвате,Chopinski,мисля за вас всеки миг,особено докато свиря Големия .....ще споделя нескромно,че Той показва добри перспективи за развитие,въпреки,че Весела твърди,че е твърде голям за моите ръце....Все пак ,знаете,гъвкавостта е преди всичко:)))А как се справяте Вие с него?Ще се радвам да ми покажете някои "хватки" when we next meet.
Помните ли последния ни танц в "Луна"?Аз да.....
Мислете за мен,както аз не преставам да мисля за вас!...
Je vous aime!(нищо,че отвреме на време ви псувам на майка на някои етюди.....)
Koito ne e lud-ne e normalen
| |
|
Тема
|
Re: KADE E....
[re: Dirty Diana]
|
|
| Автор | Buria (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.11.02 01:21 |
|
|
Navsiakade...
| |
|
Тема
|
Re: KADE E....
[re: mireto:)]
|
|
| Автор | agate (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.02 03:50 |
|
|
Тази седмица реших да се опитам да разбера хомосексуалните, хора.
За предалите 0- ударих на каъмк - явно са болни, какво да се прави.
А сега питам за лизбииките, в сексуално отношение - всеки мъж може да ви усигури същите удоволствия - нежност, внимание , рабиране ?
Относно техниките за задоволяване, ако не ги владя научете ме !
Единственото сигурно е, че се елиминира абсолютно вероятноста от нежелана бременност към всички проявяващи нездрав интерес към НАС е да прегледате архива . ТУК има теми от десетки задали същите въпроси в опита си да намерят стимул за фантазиите си , да НИ вкарат в "правия път" или просто да излеят собствената си незадоволеност отгоре НИ.
След изчитането на историята и ако не се повтаряте - моля! Заповядайте пак и ще се опитаме да сме полезни. Но не и да нахълтвате така и да се ровите из спалните НИ.
Нека опитите за разбиране започнат СЕГА .
P.S... и да се има предвид , че модераторите знаят колко време отнема прегледа на архива при наличието на страхотна връзка , добро желание от страна на базата на dir.bg и късмет за да се улучи момента в който двете се съчетават.
| |
|
|
|
|