|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ако може да вмъкна...
|
|
Автор |
Lessy (непознат) |
Публикувано | 12.11.02 15:37 |
|
Тези, които не ме познават дори виртуално, може и да не четат :-)
След като прочетох темата на Aby за игнор листите, реших да погледна дали някога не съм сложила и аз някой там и да съм го забравила човека немил-недраг :-)
Слава богу - няма такива :-)
Обаче пък открих друго...По незнайни причини ми е била включена една специална опция, която максимално филтрира месиджите, поради което известна част мои познати, сред които и хора, на които държа са добили усещането, че са игнор.
Добре, че Aby пусна една хубава тема, та аз пък да си проверя кю-то :-)) Всяко съвпадение е случайно, моля ви се, недейте да си правите изводи, че утре ще пусна една тема с всички неща, които съм научила за себе си от трети, четвърти и т.н. лица и ще помоля поне да ми допълните познанията :-)))
И така, просто исках да се извиня на всички, които са се чудили какво става и да се знае, че оправих проблема:-)
| |
Тема
|
Re: Ако може да вмъкна...
[re: Lessy]
|
|
Автор |
Aby (®) |
Публикувано | 12.11.02 17:21 |
|
Абе не така...
Трябваше да пуснеш призив за "копи-пейст" към всички на които не си отговорила
А това за темата с неща научени от трети, четвърти и пети лица за теб има ли авторство, че ми се прииска да го ползвам?
Път след път, пътища много...
| |
Тема
|
|
|
Автор | ypчeтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.11.02 21:23 |
|
Я повтори?!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
profligate (ентусиаст) |
Публикувано | 12.11.02 23:45 |
|
Като пуснеш темата, не я ограничавай само с нещата "за себе си", за да не прекъсва четенето на интересните моменти, че се губи нишката..:-) Имам предвид, че не всички четат задълбочено и редовно и т.н. и въобще да може да се създаде една цялостна картина...:-) За любителите на изкуството...:-))
Всички вещици -- по къщите!:-)
И внимавайте с какви опциите си включвате ПС-тата -- е скромния ми извод;-)
Звездите са осветени, за да може... ама не всеки може:-)
| |
Тема
|
[re: Aby]
|
|
Автор |
Lessy (непознат) |
Публикувано | 13.11.02 08:59 |
|
Ей, как забравих :-)
Ами да, особено ако е имало покани за почерпка, за подаръци, ако са ме хвалили нещо или са ми писали някоя клюка ;-))))))
Не разбрах коя точно тема искаш да използваш авторството: за това, което ти си научила от трети, четвърти и пети лица за мен или за това, което си научила за себе си ;-)))
| |
Тема
|
[re: profligate]
|
|
Автор |
Lessy (непознат) |
Публикувано | 13.11.02 09:06 |
|
Ако се вслушам в съвета ти, ще трябва да стане като сапунен сериал с 765 серии най-малко. Интересът и читателите гарантирани :-)
Извода ти не е скромен, а много важен! След задълбочено разследване установих и защо толкова се ядосвах, че тъпата поща не ми праща съобщения за имейлите, които получавам - ами аз съм блокирала и това. 
| |
Тема
|
[re: ypчeтo]
|
|
Автор |
Lessy (непознат) |
Публикувано | 13.11.02 09:10 |
|
Ако повторя, съвсем няма да разбереш, така че не искай  
| |
Тема
|
|
|
Автор |
famme (podreden xaous) |
Публикувано | 13.11.02 12:24 |
|
aide sega tupata posta ne ti prastala saubsteniata:))koi znae,pak si udarila edna vakanziika pak nie da chakame ,Lessy da ni otgovori!:))az se izpristih ot pristesnenia ,zastoto taka tai geniza ne pishe,a to kva bila rabotata:) NO neka vidim sega sled kato si opravila problema,kak ste se revanshirash :))az sam turpeliv chovek ,nali znaesh :)!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aby (®) |
Публикувано | 13.11.02 16:16 |
|
Тя темата си е една единствена...какво научих за себе си от трети,четвърти и пети, а другите може да допълват както предложи самата ти...Какво знам за теб ли, хехе едва ли ще го запиша по клуба, но принципно е за допълване на твоята тема 
Път след път, пътища много...
| |
Тема
|
[re: Aby]
|
|
Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
Публикувано | 13.11.02 16:46 |
|
На мен ми се струва добра идея да пуснеш тема от сорта на "какво научих за себе си..."
Честно казано, на мен повечето пъти ми е смешно, но понякога боли...
I'm saying it loud
I'm saying it proud
Everywhere
And I don't care
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|