Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:50 17.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема Татунови  
Автор Dakota (отверт)
Публикувано22.02.02 10:52

В навечерието на концерта или с други думи a la veille du concert, и след вчерашното им участие в шоуто на Слави, в главата ми се заблъскаха някои въпроси.

Най-вече, защо ги определят като скандални?

С целувката си вчера направо ме изненадаха, а и секнаха дъха и на останалите ми трима бридж приятели по време на доста интересно разиграване. Чуха се коментари от типа на: "Е какво толкова, целуват се пред камера, голяма работа...ебаси...дрън дрън" и т.н. Аз си замълчах. Наистина изненадата беше от това, че изобщо се целуват по време на песен...Стори ми се малко преиграно, в смисъл, че беше направено съвсем умишлено и с цел да покажат нещо, но какво? Че две момичета могат да се целуват...е това го знаем, може би ще впечатли някоя бабка която ще изръси нещо от рода на това, което ми казват разни дедковци като ме видят с дългата ми коса, но какъв е аджеба смисъла? Аз лично не си представям момче и момиче, които пеят да се целунат по време на песен. Примерно, представете си дует Ритон както си пеят и да легнат на пода и да се целуват половин минута. Във видео клип ОК, но на живо?!

По повърхностното разглеждане на този факт би трябвало да каже: "Браво! Добър пример момичета, нека не се страхуваме да бъдем себе си!" - в смисъл, че показват на младите момичета, че могат да бъдат себе си и да не се притесняват от това. Но от друга страна, те не работят ли против каузата си по този начин, изтъквайки факта, че това е нещо необичайно и от там да се приема като скандално. А всъщност нали идеята е, хомосексуалистите да са напълно интегрирани в обществото и да бъдат приемани от другите за нормални хора, каквито всъщност наистина са! Но такива изпълнения не връщат ли времето назад? Не е ли това отстъпване на позиции?

Това ме наведе и на мисълта, дали те не са манипулирани по някакъв начин да бъдат нещо, което всъщност не са?

"Никоя армия не може да спре идея, чието време е дошло." - Виктор Юго

Тема Re: Татунови [re: Dakota]  
Автор syglasen (член)
Публикувано22.02.02 11:35

ami estestweno e che e taka, to i cqloto im powedenie w show-to na slawi beshe tochno takowa, nqkoi im e kazal kak da se dyrjat za da stanat izwestni i te go prawqt, sladki sa neotricham obache :)

Тема Re: Тату [re: Dakota]  
Автор Дpaka (фитилджийка)
Публикувано22.02.02 13:50

Точно тези мисли или подобни, минаха снощи през ума ми, когато станах свидетел на тази сцена. Явно това е част от имиджа на самия дует, определен неслучайно като скандален.

Какво пък - това също е начин да се популяризират, но в случая не свободните и открити отношения, а самата им музика, чрез интереса към отношението, което показват момичетата една към друга.

Така се провокира интерес, според мен... Е кои сме ние за да знаем защо все пак беше тази целувка... Да хареса ми да го видя, но и ме наведе на противоречиви мисли. И ако това е манипулация отправена към феновете, за по-голям интерес... ами става ми някак грозно...

-
Обещавам ти дълъг живот. Най-малкото по-дълъг, отколкото ако продължаваш да се мотаеш наоколо.

Тема Re: Татунови [re: Dakota]  
Автор odolam ()
Публикувано22.02.02 16:27

браво Дакота.

ако забелязахте, Слави на няколко пъти подсказа, че става въпрос естествено за пари, пари, мнооого пари. Той, като дърт шоумен ги знае тия работи. нещо повече, тоя дето се пише ня'къв импресарио ли какъв беше там - дето седна до тях после, се изпусна да каже "Япония също е заинтересована от проекта Тату" ... Money make the world go 'round ... и т.н.

"...каквото рече моя Бог това ще говоря" 3 Царе 18

Тема Re: Татунови [re: odolam]  
Автор ДжeйнМодератор (стар клубар)
Публикувано22.02.02 16:59

...проект -> продукт...

"Тату" като продукт...стока, която си купуваш, стока като всички стоки... плащаш, консумираш... писва ти... виждаш нова стока, с по-лъскава опаковка... плащаш, консумираш....писва ти...

IMAGINE...

Тема Re: Татунови [re: odolam]  
Автор tramell (HUNTER)
Публикувано24.02.02 10:48

не разбирам какво те смущава в думата ПРОЕКТ
1. човека не се "изпусна" а това е дефиниция която използва при ВСИЧКИ интервюта
2. как да го нарече при положение че двете са подбрани на кастинг като Spice girls а външния им вид е моделиран от един шведски филм "Show me love"

важното е че МОГАТ да пеят и звучат добре
има още да учат но всяко нещо с времето си тя Мадона се научи да пее като стана на 40

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.