|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
ЗА ДЖЕЙН
|
|
Автор |
ТоваЕКраят () |
Публикувано | 09.09.00 13:56 |
|
ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ СИ ВЪРХА? ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИКА. ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ СИ МНОГО ИНТЕРЕСНА.
| |
|
От няколко месеца съм в този клуб (с известно прекъсване) и определено мога да кажа, че Джейн е един от най-интересните хора тука, в същото време никъде не съм забелязал да се прави на велика, напротив, мисля че е изключително човечна и деликатна натура.
Ми ти какво си бе, мъж или жена, риба или рак, или хермафродит? Поредният страхливец-психар, криещ дрисливите си комплекси зад някакъв глупав ник и нямащ елементарно достойнство да остави поне някакъв мейл адрес? Такива в тоя клуб не виреят, ще знаеш, та я ако обичаш, да изпълзиш обратно в дупката, от която си излязъл(ла).
| |
|
От няколко месеца съм в този клуб (с известно прекъсване) и определено мога да кажа, че Джейн е един от най-интересните хора тука, в същото време никъде не съм забелязал да се прави на велика, напротив, мисля че е изключително човечна и деликатна натура.
Ми ти какво си бе, мъж или жена, риба или рак, или хермафродит? Поредният страхливец-психар, криещ дрисливите си комплекси зад някакъв глупав ник и нямащ елементарно достойнство да остави поне някакъв мейл адрес? Такива в тоя клуб не виреят, ще знаеш, та я ако обичаш, да изпълзиш обратно в дупката, от която си излязъл(ла).
| |
|
твоятя Джейн казала ли е ти е как е е била смъртнтоптияна в едно заведение.-
| |
|
аз съм аз. нето съм велика. нито съм върха. просто съм това, което те вбесява - аз!!!
няма да се уплаша от теб!
аз съм аз! ясно?
пука ми.
ясно.
какво ще кажеш за мен? аз ще го кажа - и?
тъпо, нещастно копеле си ти... но вилней..... бъди щастлив
| |
|
Това е краят на Невена Гюрова. не можеш да го спреш. захапваш си опашката.
| |
|
Брей, голяма страшна тайна! Бедна ти е фантазията, какви аз съм ги вършил по некои заведения, та още ме помнят. Абе, слабоумно, наистина ли мислиш, че с такива неща можеш да впечатлиш някой свободно мислещ човек?!
| |
|
...да, била съм пиьна съм в едно заведение. и в други заведения също. злоупетребяала съм с алкохол. злоепотребявала съм с наркотици. правила съм опити за сомоубийства. с какво повече смяташ че можеш д ме компрометираш? аз си казвам всичко. и не карам никой да ме харесва. а твоят проблем е че не те харесват.
| |
|
...да, била съм пиьна съм в едно заведение. и в други заведения също. злоупетребяала съм с алкохол. злоепотребявала съм с наркотици. правила съм опити за сомоубийства. с какво повече смяташ че можеш д ме компрометираш? аз си казвам всичко. и не карам никой да ме харесва. а твоят проблем е че не те харесват.
| |
|
Я, некой как май ще си падне в собствения капан...
Продължавай да пишеш, кръгът се стеснява...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|