Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:09 16.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Тема zdraveite vsi4ki! [re: Andre]  
Автор ангелче ()
Публикувано24.08.00 09:13

Суупер. Приет си! (Аз пък от кога почнах да раздавам членски карти?! :)) Много ще ми е приятно да си говориш с нас. Добре дошъл! :)

Тема zdraveite vsi4ki!нови [re: Andre]  
Автор едно ку-ку ()
Публикувано24.08.00 15:21

привет....и аз няколко пъти се намъкнах в "Адам и Адам" да почета....но останах разочарована...и то много.мислих че това са хора с нежна душа...хора с които има какво да си кажеш за живота, но за съжаление не се оказа така....е това е живота и тук има доста неприятни теми, но все от време на време изниква инещо интересно :-) така че - Добре дошъл при нас!

Тема здравей, Андре!нови [re: Andre]  
Автор Джейн ()
Публикувано24.08.00 20:29

няма ритуал по приемането - освен ако не искаш да изтанцуваш индиански танц в средата на стаята ;-)))) какво значи "жена" и какво "мъж", Андре - начинът, по който се любиш ли? не вярвам, че го вярваш.... начинът, по който чувстваш - също не вярвам - познавам 100-процентови жени в общоприетия смисъл на думата, които са мъже, та чак да ти се отще понякога... и обратното - 100-процентови мъже, които тайничко желая, и с които не чувствам преграда, все едно, че жена имам насреща.... трябват ли ти тези етикети наистина?

Тема имам тйно подозрение, куку...,нови [re: едно ку-ку]  
Автор Джейн ()
Публикувано24.08.00 20:32

..., че истинските гейове не ходят в Адам и Адам... даже и по-лошо ми е подозрението - че тези гейове, които ходят, нарочно се правят не на това, което са....

Тема Blagodaria viнови [re: Andre]  
Автор Andre ()
Публикувано25.08.00 21:26

Mnogo mi stana drago ot priatelskoto otno6enie. Estestveno, ne mi triabva 4lenska karta, a i ne mislia da igraia indianski tanc krai ogni6teto - drugo si e oba4e da znam, 4e sam dobre priet. 6to se otnasia do etiketite - estestveno, 4e v mnogo otno6enia tiya klasifikacii sa nenujni - tova, koeto kazah, e bilo naviarno ne6to v kraga na obi4ainoto za men praznodumstvo...

Тема Blagodaria viнови [re: Andre]  
Автор Aneta ()
Публикувано26.08.00 13:08

Az sashto naskoro doidoh tuk. Vigdam tche si inteligenten. Bi mi bilo priatno da badseh tuk, shtom Adam i Adam ne ti e haresalo! Ne sam bila tam, no e hubavo, tche predpochitash Eva i Eva!

Тема tapakнови [re: Aneta]  
Автор kalin ()
Публикувано30.08.00 14:41

raskarai se ve skapan gei ela i 6te ti navra botilka v zadnika

Тема tapakнови [re: Andre]  
Автор Koko ()
Публикувано31.08.00 19:33

Kaline, do koj klas si hodil na u4ili6te? Savzemi se mom4e!

Тема zdraveite vsi4ki!нови [re: Andre]  
Автор Andre ()
Публикувано04.09.00 17:16

Hey Mark! Ne sam si i pomislial, 4e v klub Eva i Eva 6te si govoria s niakogo na takiva temi. Za single - single sam (uvi!). Ako iska6, mi pi6i na andre_j@dir.bg i 6te si poprikazvame, opoznaem i t.n. Andre

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.