Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:54 17.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема help myнови  
Авторbio (Нерегистриран)
Публикувано28.10.00 16:30

ot okolo dve godini pu6a qko ve4e po pove4e ot 10 cigari na den zapo4nah da 4ustvam bolki v dqsnata strana veroqtno me boli 4erniq drob normalno li e tova i kakvo da pravq za da se opravq.imama 4uvstvo 4e sim mnog zle neznam dali e normalno iline.aj blagodarq

Тема Отг: help myнови [re: bio]  
Авторiana (Нерегистриран)
Публикувано29.10.00 14:31

joint li pushish?

Тема Отг: help myнови [re: iana]  
Авторbio (Нерегистриран)
Публикувано01.11.00 18:18

joint razbirase 4e to kakvo drugo v na6iq skapan grad

Авторnickolette (Нерегистриран)
Публикувано02.11.00 21:33

e to kym jointa nemojesh da se pristrastish.spri da se sreshtash s hora deto te napushvat,a ako ti imash mnogo(prodavash ili neshto drugo),to tova e nova vyzmojnost da kalish volqta si.i stiga se oliva de!to 10 hi4 ne e malko.pyk i sym sigurna 4e ve4e ne te hvashta,stoto organizma ti si e izgradil zashtita ve4e.

Авторsade (Нерегистриран)
Публикувано22.11.00 00:21

naistina 10 cigari na den ne e malko,no ne se pritesnqvai.pochti vsichki,koito pyshat poveche vreme,i po poveche imat takiva paranoi.normalno e.prosto spri da pyshish za izvestno vreme i nqma da ima problem.

Тема Отг: help myнови [re: sade]  
Автор_aRteMiDa_ (Нерегистриран)
Публикувано22.11.00 20:41

Zdrasti...veche ti otgovoriha na vyprosa.Abe sigurno sym mnogo glupava,che ne sym probvala joint,no prosto ti se chudia za kakvo go pravish kato edva li kefa veche e tolkova goliam...samo se trovish...znam sigurna sym,che si go chuval nad 1000 pyti,taka che niama da govoria poveche.

Тема Отг: help myнови [re: _aRteMiDa_]  
Авторdoktor Oh boli_anon (Нерегистриран)
Публикувано19.01.01 13:13

Zdrasty! Ot dosta vreme ne pu6a.Nito ednoto, nito drugoto.Ei Bogu..nov 4ovek sum...niama ia gadnata vonia...niama ia gadnata ka6lica...i zubite ti ve4e ne sa taka julti i ne hripti6 kato riba na suho.Po-lesno pomni6 i ne na posledno miasto ..pesti6 si parite!
Imam i drugi na4ini da ti e veselo ili puk da si uspokoiava6 nervite.A i ne moga da ti opi6a kolko 6tasliv i dovolen ot sebe si se 4uvstva6 kato ustanovi6 4e si dostatu4no silen za da spre6.Tova e !
Moje6 da mi ostavi6 mail na
francuzoikata@abv.bg
za da kaje6 kak e polojenieto s bolkata v "diasnata 4ast". Ne sum lekar no ti garantiram 4e sedmica sled kato si sprial cigarite tia 6te namalee. Uspeh s preborvaneto na lo6ite poroci!

Автор Джeйн (стар клубар)
Публикувано24.01.01 16:48

веднага ми се обади на личната....!!!!!
знам точно какво!
чакам те!

IMAGINE...

АвторCeco_anon (Нерегистриран)
Публикувано24.01.01 16:53

Abe sarezi go toja narkoman be neka si pukne v adski muki mamka mu mrusna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор Rama (член)
Публикувано25.01.01 00:54

По принцип към тревата не се развива физическа зависимост. За психическата зависимост се знае малко...но теоретично човек може да развие такава към абсолютно всичко. От друга страна 10 цигари на ден са наистина много...твърде много. Според мен трябва да откриеш чисто психологическата причина, която се крие зад това - обикновено човек се друса, защото не понася света и/или себе си. Или пък се друса, вместо да прави нещо друго, което иска да избегне...Причините трудно могат да се обобщят - това са само примери. Ти трябва да откриеш твоята причина.
Ако не успееш да се справиш сам/а, пиши ми на мейла или на лична - ще ти кажа при кого да отидеш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.