Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:10 17.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема приспивателнинови  
Автор Denis. (минаващ)
Публикувано04.02.01 02:16

някой знае ли какво мога да си купя от аптеката...да се успокоя и да подремна..??!!
някви приспивателни...де да знам...

</end>

Тема Re: приспивателнинови [re: Denis.]  
Автор purist realist (новак)
Публикувано04.02.01 04:34

Белергамин - 20 хапчета струват 30 стотинки, а като глътнеш 4 едновременно все едно си пушил друсан джойнт (щото те най-вече с белергамин го друсат :)

без рецепта, български, без странични ефекти. Но ако си решил да се самоубиваш не става, ще ти трябва нещо по-силно :)

айде лека нощ

"...a plague rages in all our hearts..."
Napalm Death

Тема Re: приспивателни [re: Denis.]  
Автор Rama (член)
Публикувано04.02.01 23:58

Според мен, първо опитай да разплетеш и оправиш гадорията, която ти отнема спокойствието и здравия сън. Пробвай психотерапия и/или сподели с добър приятел. Ако проблемът е неразрешим за момента, опитай да заспиш с алкохол, вместо с приспивателни - все пак, не се увличай, защото тази стратегия не е безопасна, ако се практикува дълго. Ако и това не помогне, най-добре иди на лекар да ти предпише той лекарство. Гледай лекарят да е добър. И за всеки случай, внимавай, защото повечето приспивателни предизвикват зависимост, която не винаги мори, но много мъчи...

Тема Re: приспивателнинови [re: Rama]  
Автор !\/a (ентусиаст)
Публикувано05.02.01 18:52

Денис я се стегни, и спри с тези коктейли които взимаш, много е тъпо , аре ако спреш щте пушим заедно =)

Тема Re: приспивателнинови [re: !\/a]  
Автор Denis. (минаващ)
Публикувано06.02.01 15:25

ти пък къде се загуби?!
домъчня ми за теб :)

</end>

Тема Re: приспивателнинови [re: Rama]  
Автор Denis. (минаващ)
Публикувано06.02.01 15:27

аз...нямам проблеми със съня... просто понякога не ми се живее съзнателно и предпочитам да спя... защото сънувам прекрасни неща...
неискам наркотици защото те убиват болката а аз си я искам...
и така...

</end>

Тема Re: приспивателнинови [re: Denis.]  
Автор !\/a (ентусиаст)
Публикувано06.02.01 21:18

i ti na mene

Тема друже, не си наясно....нови [re: Denis.]  
Автор Джeйн (стар клубар)
Публикувано07.02.01 16:54

...каква гадост са приспивателните, особено по начина, по който ги употребяваш(((

към тях се развива сравнително бързо зависимост, и то от най-лошите - съпроводена е с тежки органични увреждания и бърза деградация на личността... наркотиците са песен в сравнение с приспивателните в това отношение....

освен това, както описваш причините да ги търсиш, ми се струва, че имаш необходимост от антидепресант (защото май те гони периодична депресия) - но за това все пак трябва да отидеш при лекар... има и свестни лекари...

IMAGINE...

Редактирано от Джeйн на 07.02.01 17:00.

Тема Re: друже, не си наясно....нови [re: Джeйн]  
Автор Denis. (минаващ)
Публикувано07.02.01 22:57

наистина несъм наясно...и затова питам...и затова чета в интернет преди да изям нещо забранено...
...гони ме точно периодична депресия
а ти самата можеш ли да ми препоръчаш нещо...антидепресант ли успокоително ли...ей така да си лежа и да не ми пука...и да се чувствам ок?
(проблема не е толкова сериозен и на доктор не ми се ходи. ако ти можеш да ми кажеш нещо ще съм ти много благодарен)

Тема джейннови [re: Denis.]  
Автор Denis. (минаващ)
Публикувано07.02.01 23:02

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
.....
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...
...

познато ли ти е?
imagine?...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.