|
Тема
|
ЗАЩО НАРКОМАНИТЕ СА ПО МРАЗЕНИ ОТ МАНГАЛИТЕ?
|
|
Автор | Umnika_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.01 19:36 |
|
Ами просто щото,наркоманите гледат само дрогата и това как да си я купят.Не им дреме как ще вземат пари,щото в отчаянието си биете и грабите хората.Са някой може да ме псува ама истината казвам.Аз заедно с двама познати смляхме от бой двама наркомана,щото на тях горките им трябвало пари и взели че пребили една съседка еи така на улицата.Ето затова не ви харесвам...не мисля че на някои му пука кво говоря,ама ще продължавам да си късам нервите...
| |
|
Тук не всички са наркомани, недей така! Има и такива като мен, които проявяват чисто академичен интерес по темата, без самите те да се друсат. Иначе възмущението ти е основателно, но недей да обвиняваш единствено самите наркомани. Причините да станат такива са сложни и комплексни...трудно е така да се обобщава...Преди всичко, ако държавата ни не беше толкова мизерна (във всякакъв смисъл!), на тях нямаше да им се налага да пребиват хора...или поне не толкова често...
| |
Тема
|
Re: Отг: Чакай...
[re: Rama]
|
|
Автор |
Skeletor (член) |
Публикувано | 30.01.01 11:17 |
|
Ohhhhhhhhh,Rama,
znaeh si ,4e 6te si edna ot tezi koito 6te se zastupiat za nas!
Blagodaria ti !
| |
Тема
|
Re: Отг: Чакай...
[re: Rama]
|
|
Автор |
Mлaдия (непознат
) |
Публикувано | 01.02.01 01:23 |
|
Тъпо!Ама рядко, много тъпо!Тъпо с главно"Т"!
Западна Европа и САЩ,като са толкова богати защо имат толкова наркомани? Наркоманията не е болест,болест се прихваща без желанието на приемателя.
Да съм го карал аз или ти това наркоманче насила да взима дрога?Нее.
То само,по собствено желание,първо от любопитство,после от показност пред приятелите.
Всяко удоволствие се заплаща,само че ?Познай от кого? не и от мен и теб,а от него,консуматора и "вървелата".
Чао !
| |
Тема
|
Re: ЗАЩО НАРКОМАНИТЕ СА ПО МРАЗЕНИ ОТ МАНГАЛИТЕ?
[re: Umnika_anon]
|
|
Автор |
Mлaдия (непознат
) |
Публикувано | 01.02.01 01:49 |
|
Елементарно Уатсън!
За да си мангал трябва да се родиш такъв,човек не избира родителите си.
За да станеш наркоман изборът си е само твой и не можеш да се сърдиш на никой.
| |
|
|
|
|