|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Алкохол!?
|
|
Автор |
Rama (минаващ) |
Публикувано | 15.01.01 12:31 |
|
От известно време забелязвам, че без да се усетя съм почнала да пия всяка вечер...често пъти сама...Обикновено пия, защото не мога да заспя...изпивам средно по половин до една бутилка вино на вечер...Всъщност преди изпивах само по чаша, после по две...три...Снощи открих, че за пореден път пресуших цяла бутилка...сама...Някак си се стреснах... Чудя се дали имам причини да се тревожа? Много ли пия всъщност? Как да разбера дали имам проблем с алкохола?
| |
Тема
|
Отг: Алкохол!?
[re: Rama]
|
|
Автор | subesednik_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.01 09:39 |
|
bravo che si se usetil/a navreme
| |
Тема
|
Отг: Алкохол!?
[re: subesednik_anon]
|
|
Автор | Goscho_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.01 18:49 |
|
Mi pii si be sto pie li ti se pii ,jade li ti se jaz ,spi li ti se spi si .A kasvat che vinoto bilo polesno sa surzeto,dano njakoi den ,ako veche ne sa te vkarali v klinika sa alkoholizi ,da njamasch problemi sus surdechgnite infarkti.:))))))))))
| |
Тема
|
Ami spri za izvestno vreme
|
|
Автор |
Skeletor (минаващ) |
Публикувано | 22.01.01 06:42 |
|
i ako zabelejesh v sebe si neudarjimoto jelania da slojish ne6to v ustata si zna4i vse pak imash malko probs sus alkohola . A mejdudrugot tva sus chasha.....dve .....tri .....butilka sum go zabeliazal i az v ba6ta mi ...sega ti e alkoholik .Taka 4e vupreki vsi4ko umnata !!!!
| |
Тема
|
Отг: Ami spri za izvestno vreme
[re: Skeletor]
|
|
Автор |
Rama (член) |
Публикувано | 23.01.01 02:55 |
|
Много ти благодаря за съвета! А какво имаш предвид под "известно време" - ден, седмица, месец?
| |
Тема
|
имаш основание да се замислиш
|
|
Автор |
Джeйн (стар клубар) |
Публикувано | 23.01.01 16:12 |
|
налични симптоми: - вечер за заспиване първо - сама - увеличаване на дозата - тревога, породена от това
все още това не значи алкохолна зависимост или болест, но е основание за размисъл...
а при алкохола няма "много" или "малко" като абсолютен критерий - зависи от конкретния човек, от неговата биохимия, от наследствената предразположеност, от психичния статус и ред др. фактори.....
IMAGINE...
| |
Тема
|
Отг: az puk
[re: Джeйн]
|
|
Автор |
!\/a (ентусиаст) |
Публикувано | 25.01.01 12:08 |
|
ti se trevoji6 za vino, no az predi godina se trevojeh za vodkata. Pieh i v u4ili6te , navsqkude ima6e alkohol. Naj-lesno be6e da piq s kola koj 6te6e da razbere 4e v mejdu4asieto piq , az bqh s vodka v 4a6ata prikrita s kola ili fanta. Nagled bezobidno . Posle zapo4nah da si mislq eeeee kakvo tolkova piq si fantata i stana vurtelejka zalugvah i sebe si . Prez april se bqh iznervila mnogo i edna ve4er s priqteli az izpih polovin litur rakiq ( mnogo mrazq rakiq ,no tova imahme), a bqh zabraviqla 4e sym pila Nitroglicerine i posle mi stana mnogo zle, izklju4itelno mnogo i drajfah tri pyti, za pyrvi pyt mi se slu4va6e da povry6tam ot alkohol , no be6e i zaradi hap4eto . Posle meseci nared kato pomiri6eh alkohol se s6tah za tova kak sym povyrnala i 4e pak moga da povyrna i prodyljih na vodka. Sega sym zamenila alkohola s treva , no pone ne mi e zle kato predi . Piq bira i razni takiva leki ne6ta i se 4ustvam naistina mnogo dobre. Ne ti davam syvet mislq 4e edna butilka vino e mnogo no ne poradi tova 4e e vino a za6toto samoto koli4estvo e golqmo , pomisli si ako be6e ne6to po-silno- koncentrat naprimer...
| |
Тема
|
Отг: az puk
[re: !\/a]
|
|
Автор | Ceco_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.01 15:36 |
|
Ama vie stze egati i alkoholizite ,nalivaite se be svini ,taka pone ste puknete po burso i ste se osvobodi mjasto sa nas tresvenizite ha ha
| |
|
Ami nali znaesh ,4e "izvesno vreme" e personalna merna edinica za niakoi e 4as za drugi vek .moje bi pri teb e kolkoto izdarjish ...
Mne nam ,no pone mojesh da probvash kogato si iskash :))))))
A posle mojesh i da mi kajesh rezultatite:))))
USPEH
| |
|
Mai ne si mnoo mnoo dobre s glavata a pi4????
ne mi puka da li piesh ili ne ,no vapreki vsi4ko ako se durjish o6te za mama i tate i ne ti davat da bliznesh alkohol t'va si e tvoi problem ,6tot mnogo po-dobre e da se opraish i da znaesh za edno ne6to kakvo to4no predstavliava otkolkoto da se opitvash da razdraznish sus nekompetentnoto si mnenie niakoi koito ima nujda ot po-kompetenten .
Za koeto bih ti kazal
PLS natup4i si detinskoto mnenie kadeto slunce ne ogriava a????
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|