|
Тема
|
Скръбна вест
|
|
Автор |
oxymoron (непознат) |
Публикувано | 02.05.21 11:13 |
|
diamorf ни напусна преди 10тина дни
Everyday Normal Guy
| |
|
И аз днес се обадих в работата, че съм умряла и не мога да дойда. Бяха студени към мен като замразена агнешка плешка.
you sick, sick little moo cow!
| |
|
Това истина ли е? :((((( Че аз го "виждах" навсякъде до преди 1 седмица.... Не мога да повярвам
:((((((((((((((
| |
|
Каквооооооо.....,,не мога да повярвам.Това беше един от най-стойностните хора, с които съм се запознавал в този клуб.Да почива в мир :( От какво е починал ?
Много тъжно, много :(
use me,don`t abuse me !
| |
|
diamorf беше готин човек.
Peace dude!
| |
Тема
|
Re: Скръбна вест
[re: Mechokyt]
|
|
Автор |
xyrem (непознат
) |
Публикувано | 20.11.22 01:44 |
|
Някой ще сподели ли, какво станало, ако някой знае де.Не бях влизал в този форум от години но ми днес ми потрябва малко както диаморф го наричаше зловредни инфо, и реших да му пиша но ми излезе,че такъв профил няма в базата данни.Озадачих се, и си го помислих, да не му се е случило нещо, за тия години и после попаднах на тоя пост.Май останахме съвсем малко и няма да е зле, ако искате да си намерим някое местенце, да си направим група, или канал някъде само да не е във фейсбук.Ако има съгласни да кажат.И понеже незнам кога пак ще вляза тук оставам си мейла xyrem@abv.bg.Ако има и други освен него, с интереси в зловредното инфо да пишат,който трябва ще разбере за какво говоря.
Редактирано от xyrem на 20.11.22 01:41.
| |
|
Докосна ме тази новина, не го познавам лично от от 15 години сигурно го чета. Жалко ... липсват ми всички стари пишещи тук
priklu4enec
| |
|
Великден, работа като екскурзовод , ко ерсиално напиване с групата, легнах си, сетих се за 20010 аз на 18 четейки тук темите , търсейки филм в темата за "Наркоманско кино" , влизайки отново в тази тема на 17.04.2023, виждам пост на диаморф от 2008, бях му почитател на ума, почитател съм все още, на много от вас.
priklu4enec
| |
|
|
|
|