Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:56 10.10.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Натурална vs. Синтетична Треванови  
Автор MM13 ( lonesome)
Публикувано06.02.15 16:18

Въпросът ми може да е глупав, но въпреки това предпочитам да го задам

Как можем да различим натуралната марихуана от синтетичната (тази, която е обработена по някакъв начин,"пръскана", не знам :)) Можем ли да разберем дали е обработвана преди да я изпушим?
Не пуша често и не съм много в час с различните сортове и т.н.
Но марихуаната ми харесва и бих искала, когато пуша, да знам какво пуша. Определено съм против синтетиката и за натуралното! За това искам да знам как да ги различавам.

Редактирано от MM13 на 06.02.15 16:22.

Тема Re: Натурална vs. Синтетична Треванови [re: MM13]  
Автор screwdriver666 (непознат)
Публикувано07.02.15 20:17

ееее не ми казвай,че не можеш да ги различиш-изглеждат различно,миришат различно......едно то си е канабис другото разли4ни билкови смеси обработени сьс синтетичен канабиноид

Автор diamorph (untermensch)
Публикувано16.02.15 04:17

лесно. веднага.
тия синтетичи канабиноиди не са тествани на плъхове даже и не един познавам дет е свършиил в болицата след 2 дръпки (grand mal seizures).

he who packs your capsules controls your destiny.

Тема Re: Натурална vs. Синтетична Треванови [re: diamorph]  
Публикувано16.02.15 06:49

да абсолутно-research chemical,пълен агонист на cb1 рецепторите.силен и бърз ефект,безброй страни4ни ефекти.форумите са пълни с хора пропищели от тоя спайс.ли4но познавам човек развил психоза от тоя шит и още е на антипсихотици,а докато чадеше коз си беше ок.

Тема Re: Натурална vs. Синтетична Треванови [re: screwdriver666]  
Автор MM13 ( lonesome)
Публикувано17.02.15 00:14

Не знам, може би не се изразих правилно нещо... Нямах предвид тея спайс, които се продават в пликчета като чубрица... По-скоро, ако един слаб канабис е обработван с няква химия (гледах преди някакъв репортаж за подобно нещо - как циганите в незнам си кой град получавали някви химикали от Китай и топяли вътре жмела и го продавали и били супер на далавера, но не мога да дам линк) Иначе четох за К2 и как хората получавали тези припадъци...

Публикувано17.02.15 09:14

ми гледай си ти или си намери сериозен човек.не купувай от мангали.а това,че обработват слаб коз като го "друсат" си е чист мит.поне според мен

Автор gotina23@abv.bg (непознат )
Публикувано24.03.15 20:10

Някои може ли да ми каже къде се намира магазин Нирвана,преди беше на Витошка ,ама сега го няма и там билките как действат по-различно ли е като ефект ?

Тема Re: Натурална vs. Синтетична Трева [re: screwdriver666]  
Автор SeoKungFu (непознат)
Публикувано02.04.15 14:30

Това с друсането на тревата беше популярно много отдавна - имаше какви ли не "къпани" джоинти, от такива с добавен H, през "ацетон" и евтините хапови психотропи, че и такива, които са били "торени". Обикновено на вид и аромат почти не можеш да ги различиш, че и къде ти "на ъгъла" в сумрачната светлина и суматохата на "дай парите, на си ти го": обикновено се усеща след като си пушил, че е шит, който е порядъчно обработен. Разбира се по ефекта главно, да не говорим за "вкуса" и аромата, начина на горене и т.н.
Но това бе тогава, сега не се практикува много - или е ок от доверен човек, или е от тия синтетики дето не само за нищо не стават, ами и са супер зле като странични ефекти и какво ли още не.

Извода и решението: grow your own !
Или поне си имай доверени, истински доставки ахаха.

Cheerz !

NinJah

Тема Re: Натурална vs. Синтетична Треванови [re: SeoKungFu]  
Публикувано02.04.15 16:11

ако под H имаш предвид херц ич не ми се вярва.За чий му е на някой да слага херц в джоинта и да го продава като и така има безбройна клиентела..., а преди много време да попадал съм на странно миришещи и подозрителни като ефект козове...но ми е странно с какво ги друсат?диазепама и подобни отпадат щото действат само приети през устата?ацетон?не виждам логика и в това.препарати като паркизан силно ме съмнява да имат ефект при пушене

Тема Re: Натурална vs. Синтетична Треванови [re: SeoKungFu]  
Автор JStyle ()
Публикувано03.04.15 12:31

Ти сериозно ? xD тва с ацетона няма как да сработи, даже и да има ефект при горене , първо е краткотраен и второ никой няма да си дръпне от тоя шит.
За хаповете също нестава, за ейч пък да не говорим, кой балък ще набута толкова пари да го слага в тревата - едно 2к на кило. То даже и да се направи със фанта "щото е евтино" няма да го има търсения ефект , по скоро обратното хората ше се наплашат тия които пафкат повече ше предозират и ше драйфат - абе никой няма да го купува тва.

Единственото нещо което знам и е евтино/работи се вписва перфектно с полуживота и действията на тревата е кетамина.
30мл на 500гр - няма вкус/мирис не е токсично и се харесва на всеки

Много широко навлезе у нас 2004-та но в наши дни сичко к'вот съм срещал си е чиста трева и при тая цена/качество невиждам що някои ще търси синтетика...

Иначе за кетамина може да отделят 50гр трева която да се напръска повече ;)
След това върши работа при опиатно отнемане;) Бих казал нищо друго не работи така добре...

Редактирано от JStyle на 03.04.15 13:33.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.