Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:30 04.11.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ако някой от вас закъса в непознат град,нови  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано26.08.12 18:23

ето една удобна карта за наличието на наркотични вещества по места в нашата мила рОдина:

"Това е проект, който цели да „очертае” актуалните територии на активните разпространители на наркотици у нас. Това е интерактивна онлайн сателитна карта, на която всеки може да отбележи дилърите в своя квартал или град. Тъй като тази информация е непрекъснато променяща, такава е и картата. Проектът е базиран на Google Maps и предлага стандартните инструменти за навигация и мащабиране. Картата отразява не само териториалното състояние на нарко-пазара, а и неговите „вълнения”. Всеки изпратен сигнал от потребител преминава през одобрението на модератор, след което ако се окаже достоверен, се нанася върху картата."

Most Germans own a second property.
It is called Greece.

Тема Re: Ако някой от вас закъса в непознат град,нови [re: ARlZE]  
Автор diamorph (untermensch)
Публикувано29.08.12 21:51

aaAAHAHAAHAHAHAHAHAHAH JORO MIZERIATA OT PLEVEN.

toia tolkova dobre go poznavam! :D

he who packs your capsules controls your destiny.

Тема Re: Ако някой от вас закъса в непознат град,нови [re: diamorph]  
Автор ARlZE (Nachtmahr)
Публикувано31.08.12 20:35

Ми щом го познава, кАжи връзва ли се реалността с това, което е представено в картата.

Success is the sole earthly
judge of right and wrong.

Автор diamorph (untermensch)
Публикувано01.09.12 14:58

жорко отдавна не е в играта...

иначе е един от най-мазните, жалки наркоси които съм срещал, съвършенния консуматор мрънкало.
замина за испания да се лекува, върна се, последно помня докато търсеше вена как ми обясняваше, че спрял метадона с кока и херца...

жоро мизерията е от едно друго време и място, когато пакетите бяха по 3лв и цял плевен се друсаше.

бог знае къде е сега, ако въобще.

he who packs your capsules controls your destiny.

Тема Re: Ако някой от вас закъса в непознат град, [re: ARlZE]  
Автор xexo (beast)
Публикувано21.09.14 13:02

Това е прекрасно. Трябва почечко хора да го използват - подобна карта би могла да помогне на всеки човек който желае да си набере нужното количество възможно най-бързо. Поглеждаш на картата и си уреден. На бас се хващам че, след гопдина - две, общинари ще се юркат да слагат метростанции до най оборотните дилъри. Спекулата с недвижимо имущество ще се събуди на секундата и ще подкара икономиката ни напред (все пак тази икономика черни сили от точно такива качествени израсли)

Иначе по-сериозно - бих добавил на тоя сайт - къде има метадонови програми, лекари които предписват Ривотрил, Лексотанче, Диазепамче, и така ... Изобщо да изкараме на яве целия проблем - наистина сериозен проблем в тази държава, обхваща всички части на обществото, веществата вече са толкова много че дори не могат да бъдат забранени достгатъчно бързо. И все пак, кога ще набележат всички точки за самоубийство - всички барове за продажба на цигари или алкохол. Бре чудя се ако бях пип ракия в продължение на 10 години, какви ли шяха да бъдат индикаторите на черния ми дроб.

Shit happens

Автор xexo (beast)
Публикувано22.09.14 09:31

Направи ми впечатление, спретната, добре направена, печатна версия би била още по удобна (или евентуално да направят малко добавки за да можем да се фукаме със смартфоните си. Друго си е докато деденцето си чете новините, ти да извадиш един голям парчок Galaxsy S6 да речем, със все звук и всичко и да го попиташ с все глас - абре приятел, какво ме мотаеш, от 10 минути се тънгърликам а вече сме на красно село. Кажи сега виждаш ли иво че след малко ще си изпусна претрупаните фибри ...

Не не тъпо е реално. Ще е ок само ако сложат и комуните. Кеф ти Коев, улица де си къде, отваря от един кога си до еди кога си, кажи че си в това състояние, ще ти пъхне опиат в джуката без дори да провери с тест дали друсаш опиати. Пък за другите ептем нема да броят. Мен малко си ме кефи защото е на принцип - влизаш, казваш до кога, те казват цена, и толкоз ... взимаш си касовата бележка и редом по пътя си. Други хора биха предпочели да има постоянен контрол над тях ...

Shit happens

Тема Re: Ако някой от вас закъса в непознат град,нови [re: xexo]  
Автор xexo (beast)
Публикувано22.09.14 09:33

Бе хора - ние шега не шега ама ... аре сериозно утре да си отделим един ден, да извадим всички адреси на програми, такива дето дават ревотрили съшо, просто да съберем цялата тълпа, и да им сложим координатите - знаеш колко ще е гот. Отива Коев на работа и 2 / 3 от затъналите писват Докторее Моля Виии, Дайте ни Ривотрилчее пъъък.

Shit happens

Автор xexo (beast)
Публикувано22.09.14 09:40

Diamorphche приятел, да не говориш за оня с китарата ... дето оди да дрънка против наркотиците ... на ред с Цветката си правеха страхотна комбина - Цетльо усмихнат, знае че пак контролира целия трафик, има лична доза, може да затвори нещастници за разспространение, докато той си разспространява масивно из цялата държава и то вещества които вече са на съвсем друго ниво. Това не е да пушнеш или дори да праснеш една помпа материал или опиат, не е да глътнеш едно МДМА, не е джойнтчето, това с което заливат ебават майката на всичко ... Единственото ми утешение ще е че в маниакална сексуалност към собствния си ерос, застанал пред едно голямо огледало, набутал една спринцовка в задника и натиска на екс за да си усети кика метамфетамин че после да има достатъчно агресия за да мачка съдебната система.

Shit happens

Автор xexo (beast)
Публикувано22.09.14 09:48

Коката давайте, нека да я сложат високо на пиедестал в обшеството, тая скъпа дрога, която се счита за анална панацея от средния тъпанар педал с разпран задник, Лесно - спираме цигарите, слагаме кокаин на някаква гъзарска цена все пак. Знаейки че те друсат за да смажат този толкова болезен комплекс, не е истина. Обаче, като стигне до мястото за друсане, точно тогава я пуска предишната доза. И сега е налага поредната доза. Но пък този път се слага добро количества, и евентуално малко силен алкохол в колата и може за подарък - чисти наркомански прибори. Бих искал да видя изцепката. Искам си шапката ама искам да друсам, ама аре добре, ма ми е малко дай на игла "добре добре добре" и ако може всички тия прости долни мутри дето съсипват къде какво намерят като забава, Искам да видя как си го бучкат, след това клекат, запалват цигарат и изведнъж са толкоз долу че само черно остава пред очичките им, прималява им и краката се сгръват на две и всички тия богати парвенюта, сега са долни наркомани със велика зависимост и спят на улицата зашото кока нема от къде !!!

Shit happens

Тема Re: Ако някой от вас закъса в непознат град,нови [re: xexo]  
Автор bodnostrokulum (minawasht)
Публикувано22.09.14 10:14

Аве колеги, да сте попадали/чували за слаб(дефектна партида ? ривотрил ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.