|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Бе, май спуках вена
|
|
| Автор |
JStyle () |
| Публикувано | 10.04.14 15:39 |
|
|
Принцип не цела, на фолио съм но последните седмици поне имах мет. и смених пафкането на мат. с шиене на мед. Вените по ръцете са ми дебели и релефни по кожата и винаги сичко си ставаше от раз и никви следи не ми остават. Преди няколко дни обаче след като вкарах в централната на сгъвката на ръката усетих няква болка но си бях вътре и продължих, на момента ме фана и сичко беше точно самоче като притискам мястото или като си свивам/разпъвам ръката ме боли леко. А вената я няма, преди се виждаше от средата на предмишницата през свивката до средата на бицепса, е са пробхах да напомпам да я проследа по некъде да я вида но нищо. Идея си немам кво се случи.
| |
|
Тема
|
Re: Бе, май спуках вена
[re: JStyle]
|
|
| Автор |
B-real. (непознат
) |
| Публикувано | 10.04.14 23:25 |
|
|
Ами или защото мноо бодеш на едно место или е от меда особено ако има вода поне при мен така ставаше, даже понякога като се уцеля и на 10-тина см от дупката ми ставаха нещо като пъпки които сърбят и изчезват след 15 минути, но не се притеснявай нормално е... Щом си го усетил и не се си се надул бива :))))
| |
|
Тема
|
Re: Бе, май спуках вена
[re: JStyle]
|
|
| Автор |
B-real. (непознат
) |
| Публикувано | 10.04.14 23:27 |
|
|
От спукана вена остава един червеникав оток и боли леко, а като е на свивката и се усеща повече.
| |
|
|
|
ЩЕ ТЕ УТРЕПЯ, луд ли си ???
| |
|
|
|
прави си кодеиновите извлеци, пии меда, пии субситоли и тем подобни
ама да се шиеш
нали намаляше последно ? спорт тва онова ? почивка от опиати ?
нашия се запукал шеф и кройка
| |
|
|
|
Щом е на фолио мисля, че го прави заради самия ритуал :) взимане, сядане, 20 запалки, затапки и прочие... С две думи яко го хаби матряла!!! Как ние си шием по 20 памука + 10 капака втора цетка метрял. А тази алтернатива морфин и мет просто са най-голямата уйня :) аз поне нз някой да е пиел тези в-ва!!! Като му се пердаши за него си е... Аз като станах на 28 и уж спрях мет и всичко, но само някой по-обединителен да ми говори и съм в филма. Направо мноо шитня
| |
|
|
|
Мда, верно първите 2 дни беше леко зачервено мястото и около но оток поне видим не е имало. Са тая сутрин погледнах и напомпах малко и централната на свивката вече почва да се вижда леко. Но също мястото като че ли е леко твърдо при свивката. Мойта още тогава като го видя вика споко до седмица ще ти се оправи не се притеснявай, ама как да не се като ми я немаше вената, която докато тренирам за бицепс е с дебелината на малкия ми пръс.
| |
|
|
|
Споко брат, знаеш че не се метам през глава без да знам какво правя. Жена ми се върна в БГ беше при мене (с Много мед) а аз от тва натрупващо се лайно съм казал че нема да пия никога, само в крайни и еднократни случаи.
Поне тя го шие меда и аз да видя кво пък толко му се кефи та така ;)
| |
|
|
|
Нее ман, никъв ритуал, просто пушенето си е най якото, стига да си с нисък толеранс и да има хубав мат.;) За запалките 1-2, а тва с затапките го заеби, 8 години пуша мат. и мога да кажа че треа да се пуши чисто. Иначе мат. съм целил няколко пъти на времето и знам че пафкането не е загуба на материал.
Иначе сори че не съм бил тука като си писал за спирането на меда, за мое съжаление съм с много опит в тая свера. Близо 3 години пих, преди 2 го спрях, и сега по тва което усещам шиенето нема нищо общо с пиенето, верно качваш брутален моментен толеранс (днеска си праскам 4, утре от не усещам нищо и треа 8) но вобще не те закача така както като го пиеш. Което знаех и преди, но не знаех че разликата може да е чак толкова голяма.
| |
|
|
|
Споко Бодно:) Е са жена ми си заминава и няма да има мед за шиене, то и тя затва не се тръшкаше много да не се целя щото знаеше че ше е за малко.
Ще извадя пак ролката , димпелите, тичане и толеранса за 10 дни ще го оправя.
Само ми е инт. като се шие меда до каква степен е натрупването и точно и тва ще успея да разбера. Иначе лови яко и след 7-8 часа почва да пуска ,след още толкова вече ти е лощо. Бе сеедно си на нещо с къс до среден полуживот ;)
На 8-ми март го почнах, дотук са малко над месец, като го махна ще пусна инфо тука как се случва отнемането и до ква степен има натрупшане/депо като само си го шил ;)
И брат влезни в скайп като можеш и ми клипни да знам.Аз посточнно имам достъп до нет ,треами в скайп те питам нещо!
Редактирано от JStyle на 12.04.14 10:16.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|