|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Премахване на зависимост чрез халюциногени
|
|
Автор |
Cлapтибapтфacт (магратеанец) |
Публикувано | 13.04.13 00:00 |
|
Някой чувал ли е за такова нещо? Някъде бях чел, че ЛСД и давало много добри резултати. Също и аяхуаска... А към тях няма пристрастяване.
To ensure ongoing quality of service, your death may be monitored for training purposes.
| |
|
Кирилицата!
+ бан 1 седмица
Редактирано от hladnika на 14.04.13 18:34.
| |
|
Да и аз съм чел подобни неща, да търся ли сериозни линкове?
*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател Редактирано от hladnika на 15.04.13 13:37.
| |
Тема
|
Къде са интелигентните и дори интелектуални
[re: hladnika]
|
|
Автор |
_maycal (refab) |
Публикувано | 01.06.13 18:18 |
|
токсикомани за да коментират тази така интересна и важна тема? Впрочем доста вероятно е да е имало вече друга/други такава/такива*... Това обстоятелства частично може да оправдае участващите тук за пасивността им. А, иначе,, едно е да се пласират под темите напр. жаргонни полулигавщини и полупошлости или откровени пошлости, друго е да се напише нещо по-смислено и отговорно.
*Не е изключено да съм научил за ибогаин, напр., от този клуб.
| |
Тема
|
Re: Къде са интелигентните и дори интелектуални
[re: _maycal]
|
|
Автор | koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.06.13 19:59 |
|
е ти кво праиш при токсикоманите бе кукавелник.Аре бегай си при православния форум
| |
Тема
|
Провокиране, изследване....
[re: koko]
|
|
Автор |
_maycal (refab) |
Публикувано | 01.06.13 21:48 |
|
"е ти кво праиш при токсикоманите бе кукавелник.Аре бегай си при православния форум"
Аз питам за интелигентните токсикомани, не за теб!
Опитвам се да ги провокирам*, да ги изследвам и т.н. - нали живеем в едно общество и поне донякъде и по принуда сме си ближни! Освен това и аз не съм лишен изцяло от някои дефицити и зависимости, но поне засега не от наркотици.
*ето как ти отговаряш на провокациите - обиждаш и травмираш, но все пак го правиш от позициите на бедстваш и провокиран, т.е. към обидите ти човек трябва да се отнася най-малкото със снизхождение!
| |
Тема
|
Re: Провокиране, изследване....
|
|
Публикувано | 01.06.13 22:00 |
|
хахахахха.аз не съм токсикоман бе шести и въобще не съм бедстващ и провокиран.като гледам май са те изтритали от всички форуми и се чудиш къде да се навреши се опитай да си промениш стила на писане-многословен и празнословен.много думи и зад тях нищо.бъди точен и ясен.напомняш ми по начина си на изразяване на оня полип Денди,но все пак,ако имаш въпрос по темата-дрога-питай.Поназнайвам туй-онуй
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 01.06.13 22:30 |
|
все пак извинявай мили Maycall,не съм искал да травмирам твоето крехко его,което
търси себеутвърждаване в най-различни форумиЖелая ти да намериш най-сетне себе си,а темата за лечебният ефект на някои триптамини мисля вече е изчерпана.Две са субстанциите с лечебен потенциал според мен що се отнася до проблема зависимости-Ибога и амазонската отвара,макар че всеки един психеделик в подходяща среда и в точния момент би могъл да има терапевтичен ефект.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
JStyle () |
Публикувано | 01.06.13 23:10 |
|
Щел да провокира и иследва интелигентни токсикомани
забрави некой да ти обърне внимание.
| |
Тема
|
Задължително и закономерно!
[re: JStyle]
|
|
Автор |
_maycal (refab) |
Публикувано | 01.06.13 23:18 |
|
"Щел да провокира и иследва интелигентни токсикомани
забрави некой да ти обърне внимание."
Имам предварителна нагласа, която задължително и закономерно включва такъв резултат!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|