Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:22 14.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема СПЕШНО! МЕД !нови  
Авторneshtastna (Нерегистриран)
Публикувано11.06.12 23:26

Кажете от къде да си взема мед в Търново ! Сайта нещо се е бъгнал и не мога да се регистрирам.Ако оставя телефон предполагам ще го изтрият, но наистина се нуждая от помощ, за сега съм на хапове, но до утре...помагайте, хора!

Тема Re: СПЕШНО! МЕД !нови [re: neshtastna]  
Автор david_helfgott (lonely soul)
Публикувано13.06.12 16:24

трудна работа .....и аз съм имал такъв проблем и съм ходил от пловдив до софия 2 пъти...имаше един измикяр тука майндсийкър,2-я път така хубаво ме нареди,че още го споменавам.....така ,че и да ти подадат ръка-пак внимавай!!1

sometimes my mind plays tricks on me!!!

Тема Re: СПЕШНО! МЕД ! [re: david_helfgott]  
Автор kвaнтoв oбekт (серотропосер)
Публикувано14.06.12 06:19

И как по точно те нареди ?

Предател в нужда се познава

Тема Re: СПЕШНО! МЕД !нови [re: kвaнтoв oбekт]  
Автор Etiii ()
Публикувано14.06.12 13:03

Искрено се надявам, че питаш само от скучно желание за дрън-дрън, а не би приел каквито и да е разяснения за чиста монета..

Аз лично не мога да се сетя за по-наивна патка от себе си, но .. преди много години бях неволен участник в следната случка:
В началото в програмата /беше единствена/, като представиш служебни бележки и тн, ти даваха мед за седмица, десет дни безпроблемно. Докато редиш шишенца и капачки на гишето, все се намира някой от опашката, който лакомо гледа, побутва, договаря и т.н.-гадна ситуация, ама да не сме Швейцария, че да има някаква непорочна и комфортна система, я!? Взимам аз веднъж, естествено закъсняваща за работа, а след мен подтичва някакво момче, позната физиономия, малоумен прякор - стандартния случай.. Иска да купи мед, промърморвам, че нямам, иска назаем еди-колко си пари, гласът ми още ехти с предишното "няяя", поне две цигари пита троснато вече до колата въпросното.. Ясно, че го вбесих..
След седмици ми цитират разказ от въпросното момче как в еди каква си кола съм му дала еди-какво си, пък той ми бил вързал еди-що си, пък ще му доплащам, нямаше още масово телефони, не беше техника, бижу примерно, не помня - смях..

Тема Re: СПЕШНО! МЕД !нови [re: neshtastna]  
Автор БГ_нapkoмaнka! (вечно спираща)
Публикувано17.06.12 08:25

Доколкото знам има метадонова програма във Велико Търново.Мисля,че даже една мацка от форума доскоро беше в тази програма.Не съм много сигурна обаче.

Тема Re: СПЕШНО! МЕД !нови [re: БГ_нapkoмaнka!]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано17.06.12 23:44

Добре де простете тъпия въпрос, но какво ми пречи примерно и аз да се запиша в тази програма и взимам метадон за някой си? Как ще докажат, че не съм наркозависима и нямам право на метадон?

Редактирано от ya2011 на 17.06.12 23:47.

Тема Re: СПЕШНО! МЕД !нови [re: ya2011]  
Автор Etiii ()
Публикувано18.06.12 12:07

При приемането всеки пациент минава през обстойни прегледи /поне преди години беше така/. Освен медицинската комисия, има задължителни срещи с психолози. Мед. сестри правят уринни тестове за съдържание на определени вещества и при липса на опиат, отново извършват медицински преглед, разглеждат има ли налични белези от игли, примерно, за пушещите също търсят типични следи.. По време на лечението или присъствието на всеки в програмата ежемесечно се правят тестове за съдържание на вещества, вкл. и наличието на метадон в урината. Освен личната преценка, това са горе-долу стъпките, които да игнорират възможността някой незасегнат да злоупотреби..

Тема Re: СПЕШНО! МЕД !нови [re: Etiii]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано18.06.12 17:01

Аха мерси за разяснението, така трябва и да бъде - строг контрол. Успех на всички борещи се с този проблем !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.