Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:52 12.12.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема с какво мешат амфетаминанови  
Автор Li2i (непознат )
Публикувано31.05.12 01:16

напоследък дават някво жълто-кафяво прахче уж амфетамин, ужасно горчиво и леко кисело, изобщо няма вкус на амфетамин и ефекта му е ужасен.Вместо да ме вдигне, главата ми се замайва и ме обливат ту топли ту студени вълни и ме обзема ужасна депресия. Някой има ли представа или опитвал ли е нещо подобно и какво би могло да е това?Отна4ало си мислех 4е е херца макар,че малко опит имам с херца.Но,с амфетамина имам доста опит и знам какъв трябва да е на цвят и на вкус и като действие обаче този ситен прах ми прилича по скоро на лекарство.

Тема Re: с какво мешат амфетаминанови [re: Li2i]  
Автор hladnikaМодератор (brujo)
Публикувано31.05.12 09:05

Смело твърдиш че имаш опит с амфетамин?
с кой от всичките над 300 вида?

*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател

Тема Re: с какво НЕ мешат амфетаминанови [re: hladnika]  
Автор SacredTrickster (basiс)
Публикувано31.05.12 10:30

хехехе, ти па :)

иначе на първия въпрос - ми мешат го с неща. кой повече, кой по малко с квото му попадне.

иначе и през мене е минал доста амфетамин, естествено не толкова много колкото хероин, но все пак.. и още пазя свидни спомени от някои 'видове' - предимно тези които се разтварят веднага във вода почти без нагряване, и оттам в централния източник... брр..

което ми напомня да ви посъветвам всички вкупом да заебавате амфетамина, че е новата мода по психиатрии и комуни. класическите джанки по местата за лечение са такава рядкост, че персонала се радва като дойде някой у кризи. всичките са алкохолни и двойни диагнози feat. амфетамин.

заебавайте таа окислена гмяс, IMHO.

Another world is possible.

Тема Re: с какво мешат амфетаминанови [re: hladnika]  
Автор Li2i (непознат )
Публикувано31.05.12 16:54

Да твърдя ,че имам опит и консумирам доста отдавна . И през моите ръце е минал доста амфетамин при това лабораторен, а не от гаража на някакви току що проходили аматьорчета.

Тема Re: с какво мешат амфетамина [re: Li2i]  
Автор FrvPUNKfrvJUNK (наивняк)
Публикувано31.05.12 18:08

За съжаение не е херца. Мразя ефекта на амфетите като цяло, но на нова година бях на парти и взех уж да се дигна. Завърших драйфайки в кенефа точно с тези описани от теб горещи вълни. Много гадно чувство, ръцете ми трепереха, горещите вълни и яко драйфане. Добре, че имах в мен материал, който естесвено в началото не искаше да ме хване, но слава богу след доволно количество спрях да се потя и да повръщам . Това дето го шмърках беше такова оранжевикаво и си помислих, че може да са евентуално стрити бонбони, знам ли. Много лошо ми беше.

Тема Re: с какво мешат амфетамина [re: FrvPUNKfrvJUNK]  
Автор Li2i (непознат )
Публикувано31.05.12 20:45

Да FrvPUNKfrvJUNK, точно такова оранжево-кафеникаво беше и моето само дето на мен не ми се драйфаше толкова, колкото цялото ми тяло беше някак си сковано и всички кости ме боляха. Студена пот ме обливаше и имах чувството, че никога няма да се стопля.
Но при теб както го описваш ми прилича точно на ефекта от бонбон при това такъв като при червените мерцедеси, те са точно такива и аз се спуках да драйфам от тях

Тема Re: с какво мешат амфетамина [re: Li2i]  
Автор hladnikaМодератор (brujo)
Публикувано01.06.12 09:45

и как се казва амфетамина?

*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател

Тема Re: с какво мешат амфетамина [re: hladnika]  
Автор SacredTrickster (basiс)
Публикувано01.06.12 10:49

ка'и са, що се заяждаш?

Another world is possible.

Тема Re: с какво мешат амфетамина [re: SacredTrickster]  
Автор Li2i (непознат )
Публикувано02.06.12 17:29

Защо си мислиш, че се заяждам? Въпросът ми беше, дали някой е попадал на подобен матерял, какъвто го описах в предните ми постове, тъй като вече за втори път ми пробутват такъв shit.

Тема Re: с какво мешат амфетаминанови [re: SacredTrickster]  
Автор Li2i (непознат )
Публикувано02.06.12 17:54

sorry SacredTrickster, не забелязах, че въпросът ти е отправен към hladnika

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.