Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:23 12.12.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема За метадона и целенето му  
Автор ffreee ()
Публикувано19.05.12 23:52

Скоро говорих с едно момиче, което ми каза, че хероин в софия НЯМА от месеци, едва ли не години и ВСИЧКИ си бият метадона... Кажете - вие биете ли го, до какво количество го преваряте - тоест ако имаме 100 мг в 10 мл + 10 мл. вода = 20 мл течност.
До колко бихте я преварили (5-10??) и има ли някакъв номер да се минимизира фирата?
Въобще какво мислите за целенето на меда?

Тема Re: За метадона и целенето мунови [re: ffreee]  
Автор FrvPUNKfrvJUNK (наивняк)
Публикувано20.05.12 00:21

Заеби ти да няма.... много ми е смешно някой като каже така. Трябва да си, сляб, дезориентиран и бавноразвиващ се, да не намериш хероин в София точно за 30 минути....... Особено в момента, както се случва , че шанаджийството процъвтява и са се навъдили сумати дребни дилърчета жадни за печалба.

Автор .Malkia. (непознат )
Публикувано20.05.12 07:56

Има Даже качеството е учудващо добро!

Тема Re: За метадона и целенето мунови [re: .Malkia.]  
Авторabv (Нерегистриран)
Публикувано21.05.12 18:46

аз бях на метадон почти 3 години, като през две от тях се целих. въобще не пиех, само на помпа. отивах в програмата, правих се че го пия и изнасях чистия мет да се целя. после с шишетата за седмицата - същото, само че те бяха разредени. повече от половината беше вода. в началото имах водни трески, но явно организмът свиква. целил съм 6 кубика мет в 20 кубика шприц. значи повече от три пъти ми е водата. и нема проблеми. има си кик, има всичко, но за много кратко време. а да се направиш хубаво ти трябва доста над дневната доза. аз 6 шишета обикновено ги взимах за два дни. и после ходя да се моля за още, лъжа, обяснявам се. истината е, че ако искаш някога да го спреш, трябва да го пиеш винаги по схемата. иначе постоянно ще вдигаш дозата. а свалянето си е доста бавно после:)
пък за варенето... пробвал съм само да го кипна в чаша на котлона. не че не става, но после половината мет сигурно остава по стените на чашата.
много е фирата, а и пак няма да избягаш от водната треска ако не си свикнал на разреден.
ми това е:)
а най-тъпото е да си на мет и херца едновременно. хем херцата не хваща, хем метадонът все ти е малко. само се успиваш, унасяш и нищо друго. глупаво ми е. по добре повече метадон да взимаш ако искаш да се правиш

Автор kвaнтoв oбekт (серотропосер)
Публикувано21.05.12 21:00

защо питаш?

Предател в нужда се познава.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.