|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Програма за отказване от наркотици на Vision
|
|
Автор |
abcdef123 (непознат) |
Публикувано | 01.11.11 16:16 |
|
Здравейте. Аз съм независим консултант на компания Vision International People Group. Искам да Ви запозная с компанията и с нейната философия: Възможност за отлично здраве и финансова независимост. Програмата за отказване от зависимости-наркотици, може да намерите в меню съвети в моят сайт: Ако имате въпроси или желаете лична консултация с нашите лекари,с удоволствие ще Ви помогна.
Желая Ви здраве и свободно да намирате информацията, която търсите.
| |
Тема
|
Re: Програма за отказване от наркотици на Vision
[re: abcdef123]
|
|
Автор |
diamorph (untermensch) |
Публикувано | 01.11.11 17:59 |
|
..и финансова независимост?
he who packs your capsules controls your destiny.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
acroo (Liria) |
Публикувано | 01.11.11 18:00 |
|
Може ли да ни представите някакви научни публикации относно начина на действие и успеваемостта на програмата за справяне със зависимости? Ако може от респектирани в научните среди източници. Благодаря предварително!
| |
Тема
|
[re: diamorph]
|
|
Автор |
acroo (Liria) |
Публикувано | 01.11.11 18:11 |
|
Мдам, мрежов маркетинг, който често крие зад себе си, ако не пирамидални структури, то поне близки до тях идеи и евентуална възможности за мизерно допълнение към месечните ресурси, направени на цена на константен тормоз върху всичките си приятели, колеги и членове на семейство с измислените си продукти, за които се е вътрил да купи и никой не иска да му ги използва. Имах съседка, която ме изтормози почти една година да и купувам продуктите (язък че не помня името на фирмата, ама пак бяха от този сорт), накрая се отказа горката и си продаде апартамента, че нещо не проработи схемата за финансова независимост.
Мислех че им е минала модата. Забележи магическата гривничка , утре ще се събудя по-рано, за да си купя една. А да и ще се цаня за независим консултант, за да направя голяма пачка и постигна финансова независимост. Ще ми станеш ли поддистрибутар, а, а, а?
| |
Тема
|
[re: acroo]
|
|
Автор |
Животинка ((не)позната) |
Публикувано | 02.11.11 00:03 |
|
Ха, забележително точно описание на мрежовия маркетинг - същност, начин на реализиране... последици Поздравления за точния разбор! Аз също бях атакувана наскоро от познат, който винаги е бил разумен, но напоследък нещо са го зарибили и си е изгубил ума... направо уууужас.... И схемата е точно както я описваш...
| |
Тема
|
[re: Животинка]
|
|
Автор |
acroo (Liria) |
Публикувано | 02.11.11 01:05 |
|
То винаги е по-добре да се посмее човек, отколкото да плаче или да се ядосва, но както и ти казваш, разумни хора си губят акъла понякога, а това никога не е от прекалено хубаво.
Съседката ми беше сама жена, в края на 30е си години, с някаква нормална заплата и живот и неин апартамент- нормален живот. Като се пощури с тези продукти стана страшно. Разказваше ми как и се махнали бръчките (няма как да и каже човек, че разлика не се виждаше), как спряла да използва лекарства и т.н.
Замъкна ме, ама то си е моя вина, че ми стана жал, на една презентация. Отидох да видя какво е и от самото начало се сетих за пирамидите. Разбира се, това не е същинска пирамида, но без комерсиални структури, човек може да печели само ако вербува други хора. С малко познания по математика, знаех на кое ниво на една пирамидална структура се изчерпва човешкото население и ми стана ясно, че тази няма да я бъде. Забелязах и друго. Презентаторите, особено жената, се представяха като едва ли не забогатели вече и сега и на нас ще ни споделят тайната, да станем и ние богати като тях . Аз нали съм "зоркото око", веднага скивАх разперния, евтин тайор, който носеше, некачествените обувки и т.н. сигнали, че тази жена е всичко друго, но не и богата.
Беше супер забавно, защото имаше и друг скептик, освен мен, който не спря да им задава въпроси и доста ги измъчи горките. Препоръчвам подобно преживяване на всеки стъпил здраво на земята скептик. Научава много, особено за това на какво сме способни хората, едни от проблеми с парите, а други от липса на скупули.
Животинка, трябва да ти се похваля, че много напредвам в овладяването на изказа си. Одеве бях тръгнала да тегля едни сочни майни на независимия консултант, ама се спрях. Не знам как може хора да дават празни надежди на други, които може да са в доста отчаян период в живота си. Виж, пуснал е теми само тук при наркоманите, в клуба за "Проблемно забременяване" и "Бъдещи и настоящи майки". Да си прави човек парите на гърба на хора, които са в по-чувствителен период от живота си е нещо, което ме отвращава.
Единственото, което ме спря, е че се сетих за моята съседка, която дълбоко и искрено искаше да се убеди, убеждавайки мен, че нейните продукти не са боклук. Тя не само че не направи пари, ами стана и по-самотна от преди, защото явно беше изтормозила всички познати. Последните ми спомени с нея са, че ми говореше, че вече не издържа, че си пуска апартамента за продан и заминава. Е, продаде го, но никъде не замина. Тъжна работа..
Ако не е това, да не осъзнава че ако продуктите работеха за тези проблеми, щеше да се знае, а чиста меркантилна работа, то тогава не знам какво мога да напиша, ще се наложи да ме озаптяват .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lili_belqta (Кучка) |
Публикувано | 02.11.11 10:45 |
|
Хах, да не става въпрос за LR?
Суетата е смъртен грях. Като нищо ще ме умори някой ден.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ети () |
Публикувано | 02.11.11 11:33 |
|
Занимание (професия) учител
Хоби просфетителски
Местонахождение Пловдив
Учител, просФета.. Тюх..
| |
Тема
|
[re: lili_belqta]
|
|
Автор |
acroo (Liria) |
Публикувано | 02.11.11 12:18 |
|
Не си спомням Лили, това беше преди 7-8г, но пак беше свързано с Алое Вера, то тогава проби на пазара, беше голяма мания- всичко беше на "основата" на Алое Вера.
Погледнах ги тези LR, принципът е същия. Не си спомням при онези дали беше подобно, но при LR пирамидата е чудесна, защото искат от теб да закупиш някакъв "първоначален пакет". Те ти същото като финансовата пирамида, но с някаква козметика, която им струва жълти стотинки.
Попаднах на форум, в който се обсъжда системата и бая се посмях. Впечатленията на хората са същите като моите. Има дистрибуторите и другите, а една жена пусна и чудесен линк към блог, който обяснява нещата достатъчно добре, за да се разбере колко абсурдно е всичко. Препоръчвам на всеки четивото преди да се впусне да се лекува или да лекува човек от семейството си от зависимост, а да не говорим, ако реши да прави пари. Обяснено е и дори графично, защо НЕ работи в по-голямата част от случаите, което значи повечето нормални хора, които не са от най-първите в даден пазар.
Ето го форума:
Статията от блога:
| |
Тема
|
|
|
Автор | xaxa (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.11.11 17:19 |
|
"Аз съм независим консултант"
няма такъв
обаче будали по света има много
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|