|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Лекар за медицинско
|
|
Автор |
Ko3yHak (наивняк) |
Публикувано | 26.09.11 20:58 |
|
Абе верно ,че темата ми не е свързана с клуба, ама все пак може някой да знае. Та трябва ми спешно лекар, който да ми издаде някакво медицинско за освобождаване от спорт . Естествено нямам никви недъзи и трябва да си платя, примерно. Някой да има доверен лекар ,който върши и такъв тип услуги???? Ще съм много благодарна да ме насочите !
| |
|
Какво медицинско ти трябва, за постояно, или за определен период от време ?
Сляпата кучка,бързи ги ражда.Бързата работа-краси човека.
| |
|
За определен период. То не трябва и да е много фалшиво де, аз имам един проблем с коляното, та ми трябва лекар, който след прегледа да е склонен срещу некой лев, да ми напише медицинско , че заради проблема с крака съ6м негодна за спорт. Дефакто не трябва да лъже нищо в диагнозата . Мога да отида и ей така на лекар и да се надявам, но ми се иска да съм сигурна , че не ми се разправя.
| |
Тема
|
Re: Лекар за медицинско
[re: Ko3yHak]
|
|
Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
Публикувано | 27.09.11 21:48 |
|
Аз лично не познавам такива лекари, ама съм почти сигурен, че няма да стане само с "някой лев". Купувал съм си болничен лист за 1 месец за 100 лева, та си мисля, че ако тоя болничен на теб ти трябва за един семестър или за една учебна година, ще е минумум 300-400 лева и то в най-добрия случай. Не е ли по-добре да си ходиш на физическо?
| |
|
е-е, стига бе, на мене личния лекар ми уреди всичко без много много да му се обяснявам. пак за университета.
Another world is possible.
| |
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
Автор |
Ети () |
Публикувано | 27.09.11 22:34 |
|
Прясна лична инфо от последните две седмици: Здравна книжка, първа издадена, пълни заверки и епидемиология за една година - 25 лв; медицинско за преиздаване на шофьорска книжка - 26 лв.
С тъпия си мързел сами си провокираме наличието на такива паразити, от които после възмутено се разграничаваме.. После чакай да стигнем някого..
| |
|
ми аз си издадох здравна книжка по втория начин за 15 лева. смятай верно....
Another world is possible.
| |
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
Автор |
Ko3yHak (наивняк) |
Публикувано | 27.09.11 23:55 |
|
ne :) a i kazah 4e ne tryabva da e falshiv, imam si istinska diagnoza, daje predi godini otivaiki na pregled mi byaha zabranili sportuvaneto bez da sum iskala .... I vuprosa e principen. Shte hodya na sport kogato i kudeto az resha, a ne ot 7 do 8 v nyakuv smradliv fitnes na mainata si v studentski samo zashtoto nyakoi taka e smetnal za dobre....
| |
|
Тюх, как са ме натоварили Ей, това българите сме уникално племе - все още връзките са по-полезни и от парите..
| |
Тема
|
[re: Ko3yHak]
|
|
Автор |
sprtp (минаващ) |
Публикувано | 28.09.11 13:28 |
|
докато такива лумпени като вас, не спрат да се възползват от корумпираните лекари, работодатели и т.н. ще видим промяната, да! ама през крив макарон!
Козунак не визирам само теб, а Сакред и Ети, която на всичкото отгоре има наглостта и да коментира, кога сме щели да се оправим, когато те са реалния проблем!Редактирано от sprtp на 28.09.11 13:31.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|