Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 14.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Моля, за съвет.....нови  
АвторAнoнuмнa (Нерегистриран)
Публикувано08.09.11 15:04

Здравейте, на всички!Незнам как да започна, но първото което ще кажа е че не съм на хероин а на кристал и пико.Понеже се опитвах да спра и устисках само 15 дена бях и физически бях се оправила, но откакто започнах наново забелязах че значително покачих дозата се появи много кофти абстиненция ама по силна от преди и незнам от тук нататък как ще я карам

!Толкова ми е зле и постоянно ми се повръща и се давя страшно, толкова отпаднала че дори едвам вървя а в главата ми какво става немога да го опиша това е някакъв кошмар.......и като хапна нещо веднага ми се повдига и онзи ден като се опитвах да хапна неможех да си държа лъжицата и ръката постоянно трепкаше направо ужас и имам на моменти прорязващи болки в стомаха а пък сутрин като си отворя очите едвам ставам от леглото и съм схваната и карам понякога приятеля ми да ме дига защото иначе цял ден ще лежа и затова моля все пак някой ако може да ми помогне и да каже нещо по въпроса много ще се зарадвам.В момента ми е толкова зле, че почти не виждам какво пиша и много ще се зарадвам ама много ако поне някой успее да ми каже нещо за тая абст моля ако имате близки познати които зимат тея кристали и пико да ги попитат нещо

Тема Re: Моля, за съвет.....нови [re: Aнoнuмнa]  
Автор Ko3yHak (наивняк)
Публикувано08.09.11 17:21

абе ти сигурна ли си че тва дето го зимаш е пико а не хероин??????????/ Щото тия симптоми са на хероинова абстиненция, изчетох сумати неща в нета е бога ми никъде не са упомената такива симптоми от кристал, амфет и тн . Тва са абстиненции от опияти, баси... Ходи питай дилара кво ти дава по-добре

Автор Ko3yHak (наивняк)
Публикувано08.09.11 17:24

а , да , след като питаш дилара какво точно е това - ама да обясни всички вещества, които има вътре, щото кой знае с кво го мешат. Ама те повечето дилари са толко малоумни, че надали ше знае,, нооооооооооо в случай че знае химическите имена на съвтавките в това, което ти продавва, записваш и ги на едно листче, пусках чичо гугъл и питаш него :) Иначе, никой не може да ти помогне щоме неясно веществото, което си употребявала.

Тема Re: Моля, за съвет.....нови [re: Ko3yHak]  
АвторTrickster (Нерегистриран)
Публикувано08.09.11 17:39

не е толкова невероятно да си метамфет в-вото. симптомите са различни при всеки, но степента на дискомфорт си отговаря.

Тема Re: Моля, за съвет.....нови [re: Ko3yHak]  
Автор lili_belqta (Кучка)
Публикувано08.09.11 20:41

Манерке, кой дилър ще ти смесва амфети с хероин? Неизгодно е.

Суетата е смъртен грях. Като нищо ще ме умори някой ден.

Тема Re: Моля, за съвет.....нови [re: lili_belqta]  
Автор cugggle (нетитулован)
Публикувано08.09.11 22:59

И кой дилър ще си каже точно с кви лайна зарибява нас преебаните.......тва за повечето си е фирмена тайна.....все пак колкото по тежка и гадна абста,толкова по сигурен клиент.......измислено е....отдавна......някои дилъри разчитат предимно на този аспект от всеобщата лудост..........правят го нарочно да ти е колкото се може по зле,и като си вземеш от друг да не се оправяш........на много приятно хоро сме.....да си е.... маиката

Автор sprtp (минаващ)
Публикувано09.09.11 11:39

В друга тема го бяха качили тоя филм. Гледай го.

Американският мет.

Автор Ети ()
Публикувано09.09.11 13:08

Това е пълен нон-сенс.. Опитва се да спреш, гърчи се 15 дни и тъкмо му видя светлинката и пак се почна.. Аз ли нещо съм идиот или някъде логиката се губи.. Що въобще се гърчи като няма да спираш? Или след такъв героизъм трябваше да се сопреш и да разредиш приемите, за да избегнеш закачане, или пък да не се беше мъчила.. Дали е само абстиненция това - да не е някакво заболяване.. Звучи ужасно - съчуствам ти..

Тема Re: Моля, за съвет.....нови [re: cugggle]  
Автор Ko3yHak (наивняк)
Публикувано09.09.11 17:15

znam, ... tva e prosto edna iliuzorna teoriya - moeto predlojenie kum neya , s dulboka ironiya v glasa ... (basi pisna mi da obyasnyvam vsyaka moya ebavka, tolkova li nedugavo 4uvstvo za humor imam, ili vsi4ki sa ebati suharite?????????? )

Тема Re: Моля, за съвет.....нови [re: Ети]  
Автор Ko3yHak (наивняк)
Публикувано09.09.11 17:24

??????? Ъгх,,,,,, доста неадекватно изказване.... Не е ли пределно ясно, че точно 99,9 % от хората гърчили се на сухо , първото нещо, което правят после е да си вземат, за да си отдъхнат от мъката..... Смятах, този факт е ясен на всеки употребявал някога,, Нема такива филми, гърчил си се , и готово. Ама кво се хабя, само повтарям до безкрайн дъвкан факт.

И как мислиш, би се почувствало това момиче след като прочете поста ти, с този майчински обвинителен , поучителен тон???? Не мислиш ли, че всеки от нас носи достатъчно вина в себе си, поема достатъчно и от околните, за да трябва и тук някой да размаха възмутено пръст? Нали е взаимопомощ...

Нищо лично към теб Ети, но понякога не мога да се съглася с постовете ти и не се сдържам да запазя мълчание. Съжалявам ако съм те обидила с нещо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.