|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
невероятни случки
|
|
Автор |
kвaнтoв oбekт (тропосер) |
Публикувано | 14.08.11 11:51 |
|
Отварям тема да споделим всякакви невероятни,щури,идиотски,смешни,и забавни случки,преживяни от нас,или споделени от наши познати. Ето и един от многото по забавни случай разказан ми от мой познат.Значи деиствието се развива през 92 год. когато арабите продаваха.Отишъл човека с жена му да си вземат 1 четвъртинка ,но тогава точно за по-голяма сигурност единия арабин взима парите,а другия ти дава материала като пресечеш улицата където стои.Приатела дал на първия пари за 1 четвъртинка ,като пресякъл улицата казал на другия ,че платил 5 ,ония веднага изръкомахал въпросително с ръце,а другия явно помислил ,че го пита дали са платили,му махнал с разтворена длан (все едно показва пет),че всичко е ок. Така нашто момче излезнало с 4 четвъртинки в повече,а тогава това беше много (като количество и като качество,особено второто)
| |
Тема
|
Re: невероятни случки
[re: kвaнтoв oбekт]
|
|
Автор | Trickster (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.11 21:51 |
|
еми, сега тръпки ме побиват, но се сещам една доволно щура. преди няколко години - имам рожден ден и събирам някви пари от хората на купона ми и изскачам по нощите да купувам материал. взимам, съответно първо влизам е бохеми на левски, до попа. целя квот целя вътре и като излизам осъзнавам, че са затворили заведението, аз съм вътре заключен, и се включва СОТ-а.
добре че пичовете бяха отвън, бая се посмяхме с тях. ама си беше шибано. добре че бях друсан, иначе сигурно щях да се шашна.
абе наркоманските истории преди по- ме кефеха, сега некво....
| |
Тема
|
|
|
Автор | herzog (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.11 11:03 |
|
Edna "vesela" za da ima vse pak niakakav balance v temata.
Redovnia chovek ot koito zarejdah beshe izvan grada i mi prashta nomer na kolega koito "shtial da pomogne.Polzvah go pochti 2 god. i kretena znaeshe kak pazaria i v tiah si mi slagashe na veznata za kolkoto pari triabva vsichko e ok. Az mu kupuvah m/u 2-4g. na den i selianina e happy i az.Kazva mi che e ugovoril vsichko s maloumnia si kolega chakal me na edi si koi adres.
Otivam i mu kazvam kolko iskam a onia pochva da mi broi niakakvi chetvartinki.Izbuhna skandal ,s hiliadi kletvi ugovorki za bonusi i....estestveno proba na mesto(nazalno) vzeh mijavite paketcheta.Sabraha se i drugi narkosi i sled 2-3min. patrulkite zafnaha.
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei tova da ubedish polizai che imash 34 paketa za denia (che moje i da ne ti stignat) se prevarna v nai golemia melodramatichen monospektakal ,koito sam iznasial!
Za sajalenie obache Trickstera e prav che tezi narko sluchki , kolkoto i "neveroiatno zabavni "da sa ne prosto izgubiha bliasak ami napravo dotegnaha .
SPRETE ZEMIATA ISKAM DA SLIAZA
| |
Тема
|
|
|
Автор | Aнoнuмнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.11 13:50 |
|
92 била съм на една годинка хахахахахх смятай
| |
Тема
|
[re: Aнoнuмнa]
|
|
Автор | Aмeнo (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.11 17:28 |
|
Да, била си сладко бебе, а сега си амфетаминов парцал... смятай!
| |
Тема
|
[re: Aмeнo]
|
|
Автор |
sprtp (новак) |
Публикувано | 15.08.11 18:43 |
|
а ти си плиткоумник, и е доста гордо, нали?
| |
Тема
|
[re: sprtp]
|
|
Публикувано | 15.08.11 20:38 |
|
е, все едно не е истина това, което съм написал?! айде, замисли се малко преди да скачаш като настъпена мома.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 15.08.11 20:45 |
|
Глупак си ти и грубиян друго нямам какво да кажа за теб специялно
| |
Тема
|
[re: Aнoнuмнa]
|
|
Публикувано | 15.08.11 20:46 |
|
Може да съм всякакъв, но това, което съм казал е истина и ти го знаеш
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 15.08.11 21:01 |
|
Кое е истина бее гаден злобар нещастник който само знае да се присмива на чуждото нещастие ама господ гледа нали знаеш всичко се връща и добро и зло
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|