Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 14.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема невероятни случкинови  
Автор kвaнтoв oбekт (тропосер)
Публикувано14.08.11 11:51

Отварям тема да споделим всякакви невероятни,щури,идиотски,смешни,и забавни случки,преживяни от нас,или споделени от наши познати. Ето и един от многото по забавни случай разказан ми от мой познат.Значи деиствието се развива през 92 год. когато арабите продаваха.Отишъл човека с жена му да си вземат 1 четвъртинка ,но тогава точно за по-голяма сигурност единия арабин взима парите,а другия ти дава материала като пресечеш улицата където стои.Приатела дал на първия пари за 1 четвъртинка ,като пресякъл улицата казал на другия ,че платил 5 ,ония веднага изръкомахал въпросително с ръце,а другия явно помислил ,че го пита дали са платили,му махнал с разтворена длан (все едно показва пет),че всичко е ок. Така нашто момче излезнало с 4 четвъртинки в повече,а тогава това беше много (като количество и като качество,особено второто)

Тема Re: невероятни случкинови [re: kвaнтoв oбekт]  
АвторTrickster (Нерегистриран)
Публикувано14.08.11 21:51

еми, сега тръпки ме побиват, но се сещам една доволно щура. преди няколко години - имам рожден ден и събирам някви пари от хората на купона ми и изскачам по нощите да купувам материал. взимам, съответно първо влизам е бохеми на левски, до попа. целя квот целя вътре и като излизам осъзнавам, че са затворили заведението, аз съм вътре заключен, и се включва СОТ-а.

добре че пичовете бяха отвън, бая се посмяхме с тях. ама си беше шибано. добре че бях друсан, иначе сигурно щях да се шашна.

абе наркоманските истории преди по- ме кефеха, сега некво....

Авторherzog (Нерегистриран)
Публикувано15.08.11 11:03

Edna "vesela" za da ima vse pak niakakav balance v temata.

Redovnia chovek ot koito zarejdah beshe izvan grada i mi prashta nomer na kolega koito "shtial da pomogne.Polzvah go pochti 2 god. i kretena znaeshe kak pazaria i v tiah si mi slagashe na veznata za kolkoto pari triabva vsichko e ok. Az mu kupuvah m/u 2-4g. na den i selianina e happy i az.Kazva mi che e ugovoril vsichko s maloumnia si kolega chakal me na edi si koi adres.

Otivam i mu kazvam kolko iskam a onia pochva da mi broi niakakvi chetvartinki

.Izbuhna skandal ,s hiliadi kletvi ugovorki za bonusi i....estestveno proba na mesto(nazalno) vzeh mijavite paketcheta.Sabraha se i drugi narkosi i sled 2-3min. patrulkite zafnaha.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei tova da ubedish polizai che imash 34 paketa za denia (che moje i da ne ti stignat) se prevarna v nai golemia melodramatichen monospektakal ,koito sam iznasial!

Za sajalenie obache Trickstera e prav che tezi narko sluchki , kolkoto i "neveroiatno zabavni "da sa ne prosto izgubiha bliasak ami napravo dotegnaha .

SPRETE ZEMIATA ISKAM DA SLIAZA

АвторAнoнuмнa (Нерегистриран)
Публикувано15.08.11 13:50

92 била съм на една годинка хахахахахх смятай

Тема Re: невероятни случкинови [re: Aнoнuмнa]  
АвторAмeнo (Нерегистриран)
Публикувано15.08.11 17:28

Да, била си сладко бебе, а сега си амфетаминов парцал... смятай!

Тема Re: невероятни случкинови [re: Aмeнo]  
Автор sprtp (новак)
Публикувано15.08.11 18:43

а ти си плиткоумник, и е доста гордо, нали?

Тема Re: невероятни случкинови [re: sprtp]  
Публикувано15.08.11 20:38

е, все едно не е истина това, което съм написал?! айде, замисли се малко преди да скачаш като настъпена мома.

Публикувано15.08.11 20:45

Глупак си ти и грубиян друго нямам какво да кажа за теб специялно

Тема Re: невероятни случкинови [re: Aнoнuмнa]  
Публикувано15.08.11 20:46

Може да съм всякакъв, но това, което съм казал е истина и ти го знаеш

Публикувано15.08.11 21:01

Кое е истина бее гаден злобар нещастник който само знае да се присмива на чуждото нещастие ама господ гледа нали знаеш

всичко се връща и добро и зло

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.