Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:06 08.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано10.04.11 22:53

По молба на душата пуснах тема. Много от вас вече не друсат уличен хероин, но съм длъжна да кажа. Пуснали са ново вещество, което диларите наричат "бял хероин". Продават го в района на Стамболийски и Пиротска, няколко на брой дилара или може би всички от района са снабдени с него. Когато ти го продават му правят силната реклама - Бате, бел хероин , много е як, супер ше се накефиш.

ПОнеже аз не съм мерило, понеже съм с много ниска толенранция не смеех да се изкажа категорично, но до днес вечерта вече знам за 3 жертви (живи са де , но пострадали).

Нещото наречено "бял хероин" е може би наистина 80 пъти по силно от херц, както каза Диаморф. Стиска здраво за гърлото и дробовете. Хваща след около 20 минути, което е още по опасно, защото може някой да направи една линия, да види че кризите не му минават и да удари още две три.... После става страшно. Идва една тежест в гръдния кош, сърцебиене, порив за повръщане и ако се опиташ да ходиш всичко причернява и се размазва и сякаш главата ти е смачкана с нещо и иска да падне. Ужасно чувство, няма никъв кеф , никаква еуфория. Едно приятелче снощи замалко щяло да се спомине, набил си го венозно и колабирал, едвам са го събудили, чак днеска вечерта се обади потресен да ни предупреждава ама аз вече се бях насецала сутринта и слава богу че толкова малко смръкнах.

Но,, винаги има хора, които турсят този ефект, не искам да звуча поучително, наставлително и тн. Тези, които се кефят да се смазват с приспивателни и да дремят горейки цигари по тялото си, то това е тяхното нещо, но да внимават, че да не им е за последно дременето. Така, бях длъжна да кажа това току виж съм спасила някоя душа от мъки, което би било добре.

Тема Re: азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови [re: Poppy]  
Авторblitz_sf (Нерегистриран)
Публикувано10.04.11 23:43

Q kaji kude tam da go namerim da si kupa be milo, moje6 li da mi kaje6? ako tuka ne iska6 plc. prati mi edno meil-4e s telefon ili ne6to da moa si zema, iskam ot toq, 4e pri nase v drujba e nekyw mani mani - filko88@abv.bg mi e mail4eto. 6te sum ti acki blagodaren mace

Тема Re: азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови [re: blitz_sf]  
Автор Дyшa зa пpoдaн (Liria)
Публикувано10.04.11 23:55

Бе, не се ли научихте да не си търсите тук?

Пък и телефон и иска..

Тема Re: азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови [re: blitz_sf]  
Авторblitz (Нерегистриран)
Публикувано11.04.11 00:29

Пич, извинявай би ли си сменил ника

, аз пиша под това име))Сори, нищо личнопросто пишещите тук ще се объркат или подведат)

АвторNinja Scroll (Нерегистриран)
Публикувано11.04.11 00:39

НЕщо мътно има тука, съмнявам се това да е хероин наистина... със сигурност е някаква химия, да не е нещо като онова руснаците, което го правят - ДиМорфин? Трябва да проверя сега.
А как изглежда това чудо бре Попи? Консистенция, цвят, ситно, едро, буци/ Мирис, "мазнота"?

Тема Re: азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови [re: Ninja Scroll]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано11.04.11 01:13

Консистенция и мазнота едно към едно с брашно тип 500 хахахах. Само че по- бяло от брашното, снежно бяло, диаморф е пуснал една снимка в другата тема , това което ми попадна в ръцете изглежда досущ като сниманото. Никакви буци, никакъв примес, оттенък, снежнобяло леко лепкаво много ситно прахообразно. Е, определено не е хероин, ама така му викат.

Тема Re: азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови [re: diamorph]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано11.04.11 11:53

ми странното е, че го продават на 12лв ???? Докато кафявия хероин вече е на 20 .... Явно, ще го правят елитна дрога

Автор diamorph (untermensch)
Публикувано11.04.11 12:02

нищо странно няма, хероина си излиза по-скъпо.

фента се прави в 3 стъпки от неследени прекурсори.

за хероин ти трябва морфин и оцетен анхидрид. и 2те са и скъпи и нелегални и нелесно снабдими.

от 2001-ва насам херцата си се прави на място в афганистан, внасят оттук за натам оцетен анхидрид (или както наш'те медии във вестник труд му викат - "течен хероин") и после изнасят по установените канали насам, през балканския канал и за останалата част от гладния европейски пазар. цената на хероина за варел се е качила двойно откакто пуснаха тая гъбичка.

he who packs your capsules controls your destiny.

Тема Re: азВНИМАНИЕ! Ново нещо - опастност от overdoseнови [re: diamorph]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано11.04.11 12:14

Еми ще трябва да се сменя дрогата, тогава.

Автор diamorph (untermensch)
Публикувано11.04.11 12:29

вапоризиран фентаила викат, че е the way to go.

мн ме кефи руснаците как го weapon-изираха в кризата там с московския театър и чеченците, дето изпонатръшкаха ~150 човека +40те 'сепаратиста' с газифициран суфентанил и халотан.

признаха си 6 месеца по-късно. супер якото оправдание беше, че чеченците били големи наркомани с чудовищен толеранс (някои от които си боли херцата интра-церебрално, хах) и немало как иначе да ги свалят.

he who packs your capsules controls your destiny.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.