Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:33 08.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ART тема  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано01.03.11 18:47

Ами вдъхновена от темата за писането, нека това да е темата за всички, които рисуват, правят дрехи, бижута, дизайн на уеб страници, грим и тн. Който иска да си пусне личното творчество, ще ми интересно . Нека това също така бъде и тема за чуждо творчество, така че ако някой се кефи на дадено изкуство, но не го практикува да може да сподели също своите вкусове. И понеже нямам много висока оценка за моите неща, като начало за да се отпуши темата ще пусна едно в графата "мода" и едно "рисунка"

Надявам се да се осмелите да пуснете по нещо, за да не се излагам само аз

I'd rather be hated for who I am , than loved for who I am not.

Тема Re: ART теманови [re: Poppy]  
Автор qrj (scumfuck)
Публикувано01.03.11 22:52

много приятни неща.
с какво точно си използвала за рисунката?
а от първата снимка бижутата ли смао са твои или?

не мога да си изровя рисунките, малко са сканирани.
какво ще кажеш да сложа някоя и друга снимка? връзва ли ти се с темата?

forget your life. it's nothing.

Авторblitz (Нерегистриран)
Публикувано01.03.11 23:23

Първата мацка е супер секси!!!
Втората картина ,хм)Ако трябва да съм честен ,първата ми асоциация беше с някоя плантация за памук около 1854-та ,в покрайнините на Ню Орлиънс--Страхотна е!

Тема Re: ART теманови [re: blitz]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано02.03.11 01:12

Ейй верно, забравих фотографията, искрени извинения

Харесват ми черно-белите носталгични снимки :)
От първата снимка точно обратно на предположението на ЯРЙ, всичко е мое БЕЗ бижутата, нямам нерви да правя бижута за това само шия.

Тема Re: ART теманови [re: qrj]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано02.03.11 01:15

Рисунката в оригинал е рисувана на ръка -> молив + акварел, след това сниман вкарам във фотошоп и обезобразен с таблет на нов layer, махнат е оригинала от първия лейър и е таблетеното е пренесено в/у снимка на картон. Май много сложно го обясних.

Авторblitz (Нерегистриран)
Публикувано02.03.11 03:04

Прави бижута ,пък!

Тема Re: ART теманови [re: blitz]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано02.03.11 15:37

Не мога пък, нямам усет за бижутата а и са ми пипкави много. Понякога ме обзема бабешко настроение и правя герданчета от мидички, но това е рядкост

Автор Poppy (наивняк)
Публикувано10.04.11 01:51

Жалко, че темичката не се разви. Ще се опитам за втори път да я дигна, щото все пак дори и никой друг да не рисува, то със сигурност всички гледат картинки в нета , снимки и тн. Пускайте неща на нарко тема... все пак нека не бягаме от тематика на клуба. Нещо, което ви е впечатлило, изкефило, пазите си го на десктопа, за уолпейпър и тн. АБе всичко... айде неkа бъде манжа с грозде, само картинки да има. Може и някви смешки като четките за съби на Душа за Продан. Ей такива неща...

И ако може някак си вместо претенциозното заглавие Арт тема, някой админ да го прекръсти на "Тема за споделяне на картинки"... че аз незнам как става.

Ето ви малко яйца от мен . Не че съм тръгнала да почитам Велик ден, ама една съседка ме помоли да и боядисам някви изродски яйца , та това ми роди болния мозък след 3 часа труд :

Автор pancake lizard ()
Публикувано11.04.11 10:17

Ето това ми попадна точно след като прочетох post-а:)

Тема Re: ART теманови [re: pancake lizard]  
Автор Poppy (наивняк)
Публикувано11.04.11 11:53

хахаххаха cool :)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.