|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Предупреждение
|
|
Автор |
julkata_ (bla bla) |
Публикувано | 07.09.10 22:57 |
|
Понеже зачестиха разговорите, свързани с разни химии, продажби и т.н., е крайно време да ви съобщя, че вече ще контролирам повече този клуб. Хвалила съм ви, че сте пичове, че това е може би клубът с едни от най-готините хора и наистина съм имала такова мнение, но напоследък нещата излизат извън контрол.
Нека този клуб се ползва за взаимопомощ, но не за размяна на информация като тази. Лека вечер!
| |
|
Аз спирам да говоря за синтези, че да не ме баннат .
Който иска да пита има имейл има лична
| |
|
до модераторката - не мога да ви пратя имейл, не става. А за лични не знам как да го направя. Помощ моля....
| |
|
клик на името на модератора...и влизаш в нещо като малко,сбито профилче...там има едно пощенско пликче,клик на него и пишеш писмото си до нея...клик на 'изпрати' и готово
:: On sleepless road The sleepless go::
| |
|
ОК, много ви благодаря. Опитах да й пратя имейл, но нещо не ставаше, не знам защо. Но сега на лични стана :)
| |
Тема
|
Re: Предупреждение
[re: julkata_]
|
|
Автор | фapмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.01.11 10:58 |
|
Поздравления ! Аз съм фармацевт, работя всеки ден с около 30 души, с метадон, мед. хероин и освен темата " Моят нов живот", която ми е много полезна, почти всичко останало си е за полиция ....
| |
|
въпрос:
как точно,в работата си като фармацевт,работиш с хероин?
:: On sleepless road The sleepless go::
| |
|
Той е написал "мед. хероин".
| |
Тема
|
[re: фapмa]
|
|
Автор |
ALh1M1ka (култиватор) |
Публикувано | 17.01.11 00:07 |
|
ЗАКОН ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ НАРКОТИЧНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПРЕКУРСОРИТЕ
Приложение № 1 към чл. 3, ал. 2
(Изм. и доп. - ДВ, бр. 56 от 2003 г., доп. - ДВ, бр. 22 от 2010 г.)
Растения и вещества с висока степен на риск за общественото здраве поради вредния ефект от злоупотребата с тях,забранени за приложение в хуманната и ветеринарната медицина
Коноп (марихуана)
...
Опиев мак
Опиум
...
Хероин (диацетилморфин)
Е как стават тея шашми с медицински хероин , като е забранено по закон да се употребява за медицински цели.То по тая логика , щеше да има и медицинска марихуана и нямаше да ги има протестите на хората от "Промена", Васил Харалампиев нямаше да настоява да се въведе марихуана за медицински цели ...
А както би трябвало да е ясно на хората с непромити мозъци , незасегнати от пропагандата, конопа е билка, ефективна при автоимунни заболявания , диабет, глаукома, от която се ослепява, и др. Правени са изследвания на THC в институти в Израел при това детайлни, така че не виждам логика да се разреши хероин за медицинска употреба, като има метадон, който е разрешен за мед. употреба, а конопа да не е разрешен за такава употреба
| |
Тема
|
[re: ALh1M1ka]
|
|
Автор |
ARlZE (shallowgrave) |
Публикувано | 17.01.11 08:52 |
|
Медицинският хероин е заместваща терапия, май.
Естествено, че не се продава свободно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|