Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:40 03.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Предупреждениенови  
Автор julkata_Модератор (bla bla)
Публикувано07.09.10 22:57

Понеже зачестиха разговорите, свързани с разни химии, продажби и т.н., е крайно време да ви съобщя, че вече ще контролирам повече този клуб. Хвалила съм ви, че сте пичове, че това е може би клубът с едни от най-готините хора и наистина съм имала такова мнение, но напоследък нещата излизат извън контрол.
Нека този клуб се ползва за взаимопомощ, но не за размяна на информация като тази. Лека вечер!

Тема Re: Предупреждениенови [re: julkata_]  
Автор ALh1M1ka (култиватор)
Публикувано07.09.10 23:57

Аз спирам да говоря за синтези, че да не ме баннат

.
Който иска да пита има имейл има лична

Тема Re: Предупреждениенови [re: ALh1M1ka]  
Автор sunnyfl (непознат)
Публикувано04.01.11 18:21

до модераторката - не мога да ви пратя имейл, не става. А за лични не знам как да го направя. Помощ моля....

Тема Re: Предупреждениенови [re: sunnyfl]  
Автор psyromantic (somniferum)
Публикувано04.01.11 18:59

клик на името на модератора...и влизаш в нещо като малко,сбито профилче...там има едно пощенско пликче,клик на него и пишеш писмото си до нея...клик на 'изпрати' и готово

:: On sleepless road The sleepless go::

Тема Re: Предупреждениенови [re: psyromantic]  
Автор sunnyfl (непознат)
Публикувано04.01.11 19:16

ОК, много ви благодаря. Опитах да й пратя имейл, но нещо не ставаше, не знам защо. Но сега на лични стана :)

Тема Re: Предупреждениенови [re: julkata_]  
Авторфapмa (Нерегистриран)
Публикувано15.01.11 10:58

Поздравления ! Аз съм фармацевт, работя всеки ден с около 30 души, с метадон, мед. хероин и освен темата " Моят нов живот", която ми е много полезна, почти всичко останало си е за полиция ....

Тема Re: Предупреждениенови [re: фapмa]  
Автор psyromantic (somniferum)
Публикувано15.01.11 14:12

въпрос:
как точно,в работата си като фармацевт,работиш с хероин?

:: On sleepless road The sleepless go::

Тема Re: Предупреждениенови [re: psyromantic]  
Автор ARlZE (shallowgrave)
Публикувано15.01.11 16:06

Той е написал "мед. хероин".

Тема Re: Предупреждениенови [re: фapмa]  
Автор ALh1M1ka (култиватор)
Публикувано17.01.11 00:07

ЗАКОН ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ НАРКОТИЧНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПРЕКУРСОРИТЕ

Приложение № 1 към чл. 3, ал. 2

(Изм. и доп. - ДВ, бр. 56 от 2003 г., доп. - ДВ, бр. 22 от 2010 г.)

Растения и вещества с висока степен на риск за общественото здраве поради вредния ефект от злоупотребата с тях,забранени за приложение в хуманната и ветеринарната медицина

Коноп (марихуана)
...
Опиев мак
Опиум
...
Хероин (диацетилморфин)

Е как стават тея шашми с медицински хероин , като е забранено по закон да се употребява за медицински цели.То по тая логика , щеше да има и медицинска марихуана и нямаше да ги има протестите на хората от "Промена", Васил Харалампиев нямаше да настоява да се въведе марихуана за медицински цели ...
А както би трябвало да е ясно на хората с непромити мозъци , незасегнати от пропагандата, конопа е билка, ефективна при автоимунни заболявания , диабет, глаукома, от която се ослепява, и др. Правени са изследвания на THC в институти в Израел при това детайлни, така че не виждам логика да се разреши хероин за медицинска употреба, като има метадон, който е разрешен за мед. употреба, а конопа да не е разрешен за такава употреба

Тема Re: Предупреждениенови [re: ALh1M1ka]  
Автор ARlZE (shallowgrave)
Публикувано17.01.11 08:52

Медицинският хероин е заместваща терапия, май.
Естествено, че не се продава свободно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.