Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:38 17.05.26 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Глутетнови  
Автор anika84 (want more)
Публикувано11.01.11 11:34

Здравейте.Имам един въпрос за глутета.Преди няколко дни намерих няколко хапчета глутет,но както предполагате срока им отдавна е изтекъл.
Интересува ме дали има някакво значение,че са толкова стари хаповете..и с какво да ги комбинирам?Не знам от къде да взема кодеин.
Чувала съм легенди за тази комбинация и много ми се иска да пробвам,но не знам и в какво съотношение се пият.
А и още един ?-дали с метадона ще е проблем да ги комбинирам.
Предварително благодаря за инфото.

Тема Re: Глутетнови [re: anika84]  
Автор diamorph (untermensch)
Публикувано11.01.11 12:38

с метадон става също, освен ако нямаш морбиден страх от смъртта. :)

he who packs your capsules controls your destiny.

Тема Re: Глутетнови [re: diamorph]  
Автор psyromantic (somniferum)
Публикувано11.01.11 13:13

За глутета-колкото по-стари,толкова по-токсични...и толкова по-хард ти действат..даже ако имат малки жълти точици,още по-отлежали и още по-...
Зависи какво търсиш като усещане де...
За кодеина-също и за кодтерпина,не знам дали може да се намери,казват,че вече не се произвеждат,но все се намира по някой,който да се похвали,че си е намерил отнякъде си...май вече единственото възможно място за купуване е циганския битпазар (този,който преди беше долу в канала на Сточна,а сега е горе на един хълм в Орландовци,всяка събота и неделя.Там циганите и клошарите продават каквото са намерили по траш казаните,и чат-пат се намират лекарства,например останали от някой вече предал Богу дух,старец,и кутията му с хапчета хартисва.Аз съм намирала там и ампули морфин за по 2-3 лева цялата кора!Та там,според мен,може да се намери..Само,че не винаги хаповете са изложени като на витрина,често трябва просто да попиташ дали имат лекарства-циганите си ги крият по торбите,защото ченгета обикалят да следят кво се вади и продава.И все пак,тези мои намирания на такива психоактивни лекарства беше в периода 2000-2002/3...
Колкото до комбинацята-единствено глутет+котки е напълно ефективна...абсолютно нищо не може да замести нито едното,нито другото...трябват си и двете...
Не знам какво би станало,ако се смеси глутет+метадон,и не мога да спекулирам.
Но,ако все пак си имаш глутет,моя съвет е да не бързаш да го взимаш,комбинирайки го с кво да е.Най-много да го похабиш.Пази си го!Може след месец,година,две,да попаднеш на котки и тогава ще има смисъл от взимането му.Естествено,повтарям,зависи какво търсиш...ако търсиш силна вълна,голямо надрусване,чист аптечен кик и няколкочасов опиятен трип,то тая комбинация е най-подходяща.Ясно е,че ще ти бъде еднократна,затова няма лошо да я опиташ,ако така и така си в джаза..и е в пъти по-добро от уличния хероин.
Иначе,ако беше лесно достъпна комбинация,и се купуваше свободно от аптеките,както някога,макар че съм я признала за най-добрата дрога на света,бих се замислила дали да я препоръчам на накого...защото,подобно на хероина и другите опияти изобщо,вероятността да си останеш само с единя опит,е малка...обикновено неусетно се закачаш и...докато се усетиш вече си наркоман...
Така стана и с мен преди повече от десет години...покрай котките+глутета,се отпуши наркоманската ми одисея...те бяха моето начало

Както и да е..позволих си да те посъветвам да си го пазиш и да дочакаш котките-подходящата субстанция за комбиниране на глутета,оттук натам,си е твоя работа...
Пази се и всичко хубаво!

:: On sleepless road The sleepless go::

АвторOrи (Нерегистриран)
Публикувано11.01.11 18:52

А как би се отразило употреба на Субститол -капсули с изтекъл срок на годност?
Има ли някой такъв случай и ако иска нека да сподели!

Тема Re: Глутетнови [re: Orи]  
Автор xexo (beast)
Публикувано11.01.11 18:57

Повечето лекарства са активни дълго след изтичането на срока на годност (години след това), особено ако са съхранявани правилно (на тъмно и студено).

Срока най-често показва колко време е годна опаковката, а не самото лекарство.

Никоя фармацефтична компания няма интерес да изследва реалния срок на годност на дадено лекарство. Какво ще стане ако се окаже че дадено лекарство е годно и след 10 години ? Приходите на съответната компания ще намалеят многократно.

В най лошия случай лекарството просто няма да подейства ...

You are more than the sum of what you consume

Тема Re: Глутетнови [re: psyromantic]  
Публикувано11.01.11 20:09

псиромантик,благодаря ти за изчерпателния отговор.За момента мисля да ги прибера хапчетата и ако е писано кодеина сам ще изкочи.Единственото ми притеснение е,че ако опитам тази легендарна комбинация и ми хареса,после винаги ще търся този кик..
п.с. а в какво съотношение се пият кодеина и глутета?
Доколкото разбрах от постовете ти,си на метадон и то на малка доза..пожелавам ти да намериш сили и смелост да го махнеш и него..Успех и всичко хубаво

Тема Re: Глутетнови [re: xexo]  
АвторOrи (Нерегистриран)
Публикувано11.01.11 22:11

Благодаря за становището!
Да, има логика в него!
КЪСМЕТ и приятни мигове!

Тема Re: Глутетнови [re: psyromantic]  
Автор scavengingscum ()
Публикувано12.01.11 01:19

абе сори ама... що за глупости са това с кодеина?! как така не се намира по аптеките?!

паракофдал, ко-кодамол, само 2 от тези които със сигурност се намират. съдържат и други вещества, но и кодеин (има 8мг/10мг/20мг/30мг) екстракцията на кодеина е детска игра а паракофдала е 3.40лв за 20 хапа! ама искат рецепта. глутетимида е проблем,...

Автор ALh1M1ka (култиватор)
Публикувано12.01.11 02:36

Солпадеина май е без рецепта, гледай какво пише на цена обаче много малко кодеин има 8мг

Идеята на извличането е , че парацетамола е много малко разтворим, даже почти неразтворим в много студена вода, затова и противогрипните медикаменти на база парацетамол се разтварят в топла вода ..
Нещо такова :

Доколкото знам комбинацията глутет+кодеин увеличава приблизително тройно превръщането на кодеина в морфин от организма, респективно ...

Не е ли по схема да си вземеш от някъде семки от опиумния мак , садиш , непритенциозно е и наготово опиум, може и чай от мака.
Проблема е, че трябва да напълниш цяла стая със сандъчета и саксиики и че иска време ама поне матряла после ще е качествен ... пък и в опиума 1 куп опиати ...
Опиум с глутет ще е интересно , най-много да колабираш.

Струва ми се винаги е добра идея да има подръка Налоксон, че ако предозираш веднага помпата и ... антагониста може да спаси в някои случаи живот ми се струва. Сега се сетих от Invisible Реми как колабира , трябвало Налоксон на помпа вместо да му бие шамари

Редактирано от ALh1M1ka на 12.01.11 02:43.

Тема Re: Глутетнови [re: ALh1M1ka]  
Публикувано12.01.11 08:49

Да,и аз тази част с Реми я изгледах,но въпреки всичките ти инструкции(за които мн благодаря),не можах да го пусна филма

.

А колкото до глутета-седи си каширан и чака другарчето да се появи от някъде
Хубав ден !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.