Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:21 08.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Mephedrone and Methyloneнови  
Автор pi4aga87 (новак)
Публикувано14.11.10 21:58

Ot izvestno vreme me valnuvat tezi 2 ve6testva. te sa legalni dokolkoto znam kam momenta, no mai samo v sofiq i po moreto gi ima. interesuva me dali si struva da se dadat 30 lv za gram , kakav e efekta sravnen s amfetaminite i kakvi sa dozite kato gramaj za vzemane ( za kolko pati stiga edin gram ) pri polojenie 4e e s 99 % 4istota. cenata e ot neta ot neproveren sait i bez dostavkata , kato minimalnoto e 5 gr. Ako nqkoi ima opit 6te e se radvam ako spodeli za kakvo stava na vapros i otkade e nai-sigurno da se pora4a

Тема Re: Mephedrone and Methyloneнови [re: pi4aga87]  
Автор psychedelica (Bodhisattva)
Публикувано14.11.10 22:33

мефедрон няма нито в София нито по черноморието,не знам от къде имаш тази грешна информация,10ка от Китай е 350$,а ти говориш за някви 30 кинта на грам,че то пикото е 50-70 кинта грама,а тука си говорим за неща 3-4 пъти по-силен ефект от на MDMA + това вече тече процедура по забраняването му поискана от ЕК

Редактирано от psychedelica на 14.11.10 22:34.

Тема Re: Mephedrone and Methyloneнови [re: psychedelica]  
Автор pi4aga87 (новак)
Публикувано14.11.10 22:36

http://www.slyplants.com/lq.php . Samo sluhove sam 4uval ne sam vijdal i ne sam si pora4val nikoga. ako bqh naqsno nqma6e da otvorq temata. 4uval sam sa6to 4e imalo v kofishopovete i 4e 200 mg stigali za edno nadrusvane. ti opitval li si go

Публикувано14.11.10 22:49

то не си е "слух",а факт...има си доставчици на продукта,въпроса е парички да имаш,само,че се очаква да го криминализират във всички страни-членки на ЕС,тоест и в България след броени седмици може би,а това,което се дава в кофи шоповете по черноморието поне докато бяха отворени няма нищо общо с мефедрон,взимал съм от така нареченият ПЛАН Б това им беше единственото за шмъркане и не го усетих дори

Автор pi4aga87 (новак)
Публикувано14.11.10 22:59

Kriminaliziraneto ne stava za 2 dni i spored men 6te se zabavi , kakto i vsi4ko ostanalo. No i az sam siguren 4e te go zabranqt sas sigurnos. tezi dostav4ici koito ti spomena imat li nqkakav sait za pora4ki ili ne6to podobno, za6toto ot kitaistite saitove mi se vijda mnogo podozritelno da se pora4a , p1k i 6tom e razre6eno zna4i sega mu e vremeto da se probva. i za6to e tolkova skap kakva e logikata, zabranenite sa po-evtini

Публикувано14.11.10 23:21

не няма да се забави,след като ЕС казва,че трябва да се забрани държавата няма избор,купувай си държавен вестник и ще знаеш,кога със сигурност,ще го забранят...
Китайците са най-сигурните доставчици...
А,защо сравняваш цените в България с тези на доставчика ? Метамфетаминът в САЩ струва 100$ и нагоре за грам,в Европа достига и до 150 евро за грам,айде сега си направи сметката дали би дал 100$ за 1 гр. метамфет или би 350$ за 10 гр. мефедрон,така как ти се вижда ?

Автор pi4aga87 (новак)
Публикувано14.11.10 23:32

ami logikata mi e tam 4e metaamfetamina ako ne be6e zabranen proizvodstvenata mu cena 6te6e da e 5 dolara za gram, oskapqvaneto idva ot tova 4e se presledva prodajbata i proizvodstvoto. a mefadrona nikoi ne go goni , nikoi ne go presledva. ako go zabranqt trqbva ot 350 da stane na 3500

Публикувано15.11.10 00:23

Brand Name: Desoxyn
Generic Name: Methamphetamine
Dosage: 5mg
Dosage Form: tablet
Other Doses of Desoxyn online : None
Drug Category: Other medications
Quantity: 30
Unit Price: $5.36
Total cost : $160.80

1 гр. медицински метамфетамин,ще ти излязат 1072$(200 таблетки по 5 мг.),а не 5$.Искам да те питам...ти правиш ли разлика между уличните наркотици и между техните братя,които излизат от заводите на фармацефтичните фирми ? Сещаш ли се,че амфетата дето си взимаш за 20 лева е готвена от човек,който я прави с мисълта,че,ще продава наркотици и има добри познания по органична химия,а я си представи медицински амфетамин,който се готви от хора-фармацефти по образование,дали няма да има 99,7% медицинска чистота > 30-50% улична чистота,а по темата за мефедрона...той е поредният аналог,който,ще бъде забранен на всякъде,но,ще има още...

Автор pi4aga87 (новак)
Публикувано15.11.10 00:33

moga da si predstavq gotva4 i dilar koito nqmat pritesnenie ot policiq , monopol i dr takiva ( kakto be6e s marihuanata ot 1 na 20 lv za gram). proizvodstvenata cena na amfetamina ne e li nqkade pod 2000 lv i taq pe4alba ot 1000 % 6te6e li da e takava ako vseki moje6e da si barka vka6ti kakvoto iska.

Авторscavenger (Нерегистриран)
Публикувано15.11.10 12:50

мефедрона го имаше по морето по едно време, но е някак по-различен ефекта от този който пробвах преди 1 година в англия. този тукашния беше по-сходен с метамфетамина, а онзи английския с мдма като ефект. цената беше 60лв грама. ясно е, че материала идва от китай. пробвах и 2CI, много лош.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.