Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:40 17.05.26 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Хепатит С и урина  
Автор anika84 (want more)
Публикувано03.01.11 10:36

Здравейте,за последните два дни изчетох почти всички коментари за наркотиците.Всичко ми е толкова познато,направо моята история,преразказана от десетки различни хора..Но все пак накратко за мен..
От 7-8 години съм най-добра приятелка с хероина.Друсала съм on and off през цялото време.Няма нужда да разказвам точно на вас през какви премеждия съм преминала през тези години..От близо 2 години съм на метадон,но както казват близките ми не се лекувам,а се друсам с меда..Както и да е..Та въпроса ми е следния(на хехо мойе да му се стори тролски въпроса,но ви уверявам,че колкото и глупаво да звучи,наистина се е случило)Възможно ли е ако си инжектираш урина от заразен с хеп с да се заразиш?По принцип знам,че по кръвен път се хваща,та затова ви питам..Знам,че звучи нелепо,но е истина.Та така ако някой може да ми отговори ,ще съм ви много благодарна.

Тема Re: Хепатит С и уринанови [re: anika84]  
Автор ARlZE (shallowgrave)
Публикувано03.01.11 11:04

Чуждата урина е токсична. Не просто хепатит ще хванеш, но и ще умреш.

"Tolerance and apathy are the first signs of a dying society."
-Aristotle

Тема Re: Хепатит С и уринанови [re: ARlZE]  
Публикувано03.01.11 11:10

Ами още съм жива..преди 2-3 месеца стана това..смесих си метадона в шишетата с урина(за тест в програмата)и малко късно се усетих..както и да е .8 години на херца не хжанах хеп,а накрая си бих чужда урина..ирония.

Авторblitz (Нерегистриран)
Публикувано03.01.11 13:07

Защо се занимаваш с простотии ,по дяволите?!?

Щом взимаш чужда ,значи си и на материал нали??

Отиди като нормален човек в центъра ,помоли ги да ти вдигнат дозата с няколко кубика--какво мислиш,че ще те изгонят ли?;ако им обясниш?--Вероятността да те изгонят е правопропорционална на опитите ти да ги заблудиш!

Нямаш време!!

Тема Re: Хепатит С и уринанови [re: blitz]  
Автор Etnesba ()
Публикувано03.01.11 15:34

I'd rather be hated for who I am , than loved for who I am not.

Автор klerfe1 ()
Публикувано03.01.11 17:20

баси,това не е истина

Тема Re: Хепатит С и уринанови [re: blitz]  
Публикувано03.01.11 18:11

Не съм на материал..бях пила ривотрил,защото бях останала без метадон..наркоманска му работа..Прав си,отдавна трябваше да спра с простотиите,но предпочитам да не вдигам дозата,защото като си на помпа меда никога не стига.И на 20куб да го вдигна,няма да ми стига.При мен проблема е игломанията..колкото и да опитвам не мога да го кикна тоя habbit.Признавам си нямам воля(а може би така ми е най-лесно да кажа)..Досега имах късмет..не приличам на наркоманка,имам супер семейство,от 2 години(от толкова съм и в програма)имам най-прекрасното и здраво детенце..нямах и никакви здравословни проблеми..но ето,4е рано или късно късметът те напуска..Направо съм бясна на себе си

.Това е най-глупавият начин да се заразиш..100%.Както и да е,благодаря ви за отделеното време

Публикувано03.01.11 20:06

1-Направи си изследване,Хепатити А,Б,Ц ,Спин,Васерман(сифилис) и Хламидии,Задължително!!!и се моли просто да е било лош сън! не се оставяй--имаш дете все пак!

2-Спри да го биеш!Замисли се,тук го разреждат с вода от чешмата,по дяволите!!!!

3-дигни си кубиците и почни да го пиеш, така както продължаваш никога няма да се спреш игломанията, замисли се и за мускулите си все пак!

4-в края на краищата излез от гьола сама ,никой няма да те тегли-такива са времената)

пс--аз като се замисля,бензин съм си вкарвал ,но чак подобно изпълнение на ривотрили не съм имал.

Автор Etnesba ()
Публикувано03.01.11 23:48

Aма сори, не се заяждам, ама не мога да си обясня, как така си смесила метадона в пикня??????? Всмисъл какво те е накарало да го направиш т,ва, и то в чужда пикня????? I don't see any logic ???

I'd rather be hated for who I am , than loved for who I am not.

Тема Re: Хепатит С и уринанови [re: Etnesba]  
Публикувано04.01.11 00:02

Благодари се ,че си малка и още тези неща не са ти дошли до главата,замисли се и ти в края на краищата)

пс--една от нормалните простотии които могат да се случат на абсолютно всеки

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.