Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:50 31.10.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Кодеин + ?нови  
АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано12.10.10 19:04

Освен с глутетимид с какво,друго може да се комбинира,за да получа желания ефект?

Тема Re: Кодеин + ?нови [re: Az]  
Автор diamorph (минаващ)
Публикувано12.10.10 20:10

сок от грейпфрут, половин час преди това, на празен стомах.

или ако имаш повече кодеин можеш да го превърнеш в морфин - за целта не ти трябва много повече от една епруветка с тапа, пиридин, и солна киселина.

информативно ли питаш само, или имаш кодеин под някаква форма под ръка?

имай предвид, че това няма смисъл да го взимаш в дози над 400мг, от които максимум 100мг се превръщат в морфин. от 400мг нагоре... ензимите ти вече са твърде заети. :)

общо взето, best case scenario, както ти казах - вземи си 3-4 грейпфрута, изтискай ги, и след около 40мин вземи кодеина, фриволно дозиран, с медицинска доза от любимия ти бензодиазепин (e.g. 10-15mg диазепам).

ако нямаш толеранс, ще се ощавиш много приятно.

Тема Re: Кодеин + ?нови [re: diamorph]  
Автор The giver and the taker (добър човечец)
Публикувано12.10.10 20:27

Грешиш. Сокът от грейпфрут прави ефекта на Кодеина още по-слаб. Жълтият кантарион го усилва.

Карбамазепинът би трябвало да го усилва още повече, но не е потвърдено от никой.

Послепис:

Диазепамът само не разбрах за какво е?! Той в случая освен да премахне еуфорията от Кодеина, друго няма да направи.

------------------------------------------

Редактирано от The giver and the taker на 12.10.10 20:29.

Публикувано12.10.10 21:04

В отговор на:

теб какво те кара да мислиш, че грейпфрута 'отслабва' кодеина?

1. Пробвал съм 100 пъти.
2. Факт: Глутетимидът увеличава нивото на P450 3A4, а сокът от Грейпфрут го намалява.

Тези от Black poppy идея си нямам колко са авторитетни, но нещо са се объркали.

Авторscavenger (Нерегистриран)
Публикувано12.10.10 21:24

бях набарал един сайт, за веществата и ензимите, пуснал съм го в една стара тема за кодеина :)

сега имам шибан паракофдал, като цяло го спрях кодеина, че се бях закрепил и не ми трябваше тия дни ама сега пак ме смаза яка болка. страх ме да го пия, съдържа метамизол натрии, кофеин и парацетамол. може ли да се филтрира кодеина от тая гняс без особени алхимични познания? cwe дали ще работи в случая?

Тема Re: Кодеин + ?нови [re: scavenger]  
Публикувано12.10.10 21:36

В отговор на:

[..]cwe дали ще работи в случая?

Ми перфектно си бачи. Разтваряш Кодеина в топла, но не гореща вода, бъркаш 15-20 минути, слагаш го в хладилника, докато водата стане напълно студена, бъркаш още, накрая го минаваш през медицински памук и получената течност ти е Кодеинов разтвор.

Обаче ти като изпиеш определено количество, за деня няма смисъл да пиеш повече, защото се изчерпват ензимите, които превръщат Кодеина в Морфин и почти няма да ти действа следващите пъти. Трябва да преспиш поне една нощ, за да ти се вдигнат нивата на тези ензими.

Тема Re: Кодеин + ?нови [re: The giver and the ta]  
Автор diamorph (минаващ)
Публикувано12.10.10 22:09

заеби глутетимида, изключи го от пейзажа тотално, защото е totally unavailable.

тъкмо подпитах разни хора online които са пробвали всякакви комбинации със сок от грейпфрут, доста противоречиви неща.

единия каза, че засилва ефекта на опиятите, и особено кодеина, но повече важи за бензодиазепините, обикновенно до степен до която съжаляваш че си пробвал комбинацията.

не знам.

ти щом си пробвал и казваш, че е не-ефективно....

надявам се не си си купил сок от грейпфрут, а си си изтискал fresh juice от плодове.

явно това с грейпфрута, както историята с LSH, е доста под съмнение, но все пак ужасно много хора твърдят, че 'работи'.

твърде много фактори има които трябва да се вземат предвид.
признавам си, минало е достатъчно време за да забравя кой цитохромен ензим с какво се занимаваше (P450 знам какво е, но 3A4 не ми говори нищо), но от наблюдения съм забелязъл, че когато иде реч за подобни комбинации свързани с активиране или инхибиране на определени ензими, е thick fog. не е ясно точно колко време след като си взел еди-кво-си, трбва да вземеш незнам-си-кво, за постигане на желания ефект, иска се експериментsиране и trail-and-error... или може да е някакъв заговор между няколко десетки човека от различни държави по света, които лъжат като цигани. :)

глутета между другото са го свалили от пазара for a reason, много непредсказуем медикамент с който лесно може да се предозира. ерата на 'глутета с котките' е видяла повече свръхдози отколкото с хероина, за същия период от време.

Авторscavenger (Нерегистриран)
Публикувано12.10.10 22:30

това което ме притеснява е разтворимостта на съставките във вода. за парацетамола и кофеина имам инфо, за metamizole sodium не намирам точно инфо освен, че е точно това от което нямам нужда.

в между другото нямам за цел да се направя. искам облекчение на болката без да си вредя, ама май няма такъв вариант...

Публикувано12.10.10 22:41

Аз Глутетимидът много добре знам, че е умрял. Просто ти казвам, че щом Глутетимидът усилва ефекта на Кодеина, като увеличава нивото на 3A4, следователно щом сокът от грейпфрут намалява нивото на 3A4, значи намалява конверсията на Кодеин в Морфин. Давам ти абсолютно неоспорим факт.

Авторdiamorph (Нерегистриран)
Публикувано13.10.10 09:48

а допускаш ли, че има повече от 1 биохимичен път по който може да се засили bioavailability-то на кодеина?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.