Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:36 11.11.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Крекнови  
Автор Brymbarov (непознат )
Публикувано29.10.10 16:16

Изпадна ха ми 30тина грама много чист кокаин над 90% е за шмъркане чист не става,разреждам го 50 на 50 с некви боклуци и пак ми гори носа. Въпроса ми е как да го сваря на крек и как да го пуша после,че похабих 3-4 грама вече от опити.
Благодаря ви предварително.

Тема Re: Крекнови [re: Brymbarov]  
Автор diamorph (untermensch)
Публикувано29.10.10 16:26

похабил си 3-4гр 90% кокаин в опити да го направиш на крек...

евала.

he who packs your capsules controls your destiny.

Тема Re: Крекнови [re: diamorph]  
Публикувано29.10.10 16:35

Не ме е яд,пак ще взема.Сега купих 10г. от фирмения боклук и го мешам едно към едно и пак много гори ноздрите кристалите ако не се стрият много добре направо кръв шурва от носа.Та ми се иска да го сваря на крек но нещо бъркам ,а и незнам точно как да го пуша.

Автор ALh1M1ka (култиватор)
Публикувано29.10.10 16:48

Aе малко си ми съмнителен, от "хубавото" да правиш "по-лошото", както имаше 1 реакция от пико да се прави амфетамин при добив около 50%

Иначе айде - трябва ти сода за хляб /натриев бикарбонат/, също така лъжичка+навита банкнотка/хартийка/ за да погълнеш изпаренията или направо крушка от лампа /мн. са термоустойчиви/
Смесваш кокаина и содата /за 4 грама кокаин ти трябва 1 грам сода/, нагряваш и пушиш /нищо сложно /

Ето го и обяснението на процеса - кокаина за шмъркане,който не става за пушене всъщност е кокаинов хидрохлорид(Кокаин.HCL), а кокаиновата база става за пушене.При смесването му със сода за хляб (NaHCO3) и нагряването му до 90С протича следната реакция :

Кокаин.HCL + NaHCO3 -> Кокаин база + CO2 + H2O + NaCl

От уравнението видно ти трябва по 1 мол от 2-те вещества за да протече реакцията напълно /1 мол Кокаин.HCL = 339.813 гр. ; 1мол NaHCO3 = 84.01 гр. , тоест съотношението по маса на Кокаина за шмъркане към содата за хляб е ~ 4:1 /

Я кажи сега от къде ги набара тея 30 грама чист кокаин, да не е от склада на ГДБОП Както им бяха обрали на митниците склада, дето държат отнетото злато от акция "Леярите"

Редактирано от ALh1M1ka на 29.10.10 16:51.

Тема Re: Крекнови [re: ALh1M1ka]  
Публикувано29.10.10 16:51

Така както го казваш не става вари се с вода това го знам ма при мен като кипне става една бяла каша а не кристал

Публикувано29.10.10 16:53

Първо кажи от къде го взе такова количество 30 грама

. Това са около 3 бона

П.П. Чети внимателно какво съм писал - никъде не съм писал да го вариш с вода.Само смесваш 2-те прахчета и нагряваш

П.П.П По аналогичен начин може да се пуши и пико

Редактирано от ALh1M1ka на 29.10.10 16:58.

Тема Re: Крекнови [re: ALh1M1ka]  
Публикувано29.10.10 16:57

Мога да ти кажа как(с пари) но от каде нема начин.И това се води малко количество цената е доста над 3 бона.

Публикувано29.10.10 17:02

от кАде, от кАде - сигурно от престъпна дейност

. То със законна дейност малко са хората в България да имат така над 3 бона излишни за кокаин

Автор diamorph (untermensch)
Публикувано29.10.10 18:18

1) това да питаш как да си докараш крек от кокаин е все едно да питаш как да си вържеш връзките на обувките. не се излагай.
2) но не се притеснявай, самия факт, че си дал "много над 3 бона" за 30гр 'чиста кока' автоматично те прави рядко тъп екземпляр.
3) замислял ли си се, че можеш да го удряш венозно? или те е страх от игли. figures.
4) същите хора които ти продават коката продават и крек с 20 лв. надценка. като нямаш brains, поне явно имаш пари за прахосване.

he who packs your capsules controls your destiny.

Авторsss (Нерегистриран)
Публикувано30.10.10 08:15

Леле,а защо пък си мислите,че този човечец го е купил!Може да го отработва, примерно!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.