|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Кодеин + ?   |  |  | Автор | Az (Нерегистриран) |  | Публикувано | 12.10.10 19:04 |  |  | 

Освен с глутетимид с какво,друго може да се комбинира,за да получа желания ефект?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кодеин + ?  [re: Az] |  |  | Автор | diamorph (минаващ) |  | Публикувано | 12.10.10 20:10 |  |  | 

сок от грейпфрут, половин час преди това, на празен стомах.

или ако имаш повече кодеин можеш да го превърнеш в морфин - за целта не ти трябва много повече от една епруветка с тапа, пиридин, и солна киселина.

информативно ли питаш само, или имаш кодеин под някаква форма под ръка?

имай предвид, че това няма смисъл да го взимаш в дози над 400мг, от които максимум 100мг се превръщат в морфин. от 400мг нагоре... ензимите ти вече са твърде заети. :)

общо взето, best case scenario, както ти казах - вземи си 3-4 грейпфрута, изтискай ги, и след около 40мин вземи кодеина, фриволно дозиран, с медицинска доза от любимия ти бензодиазепин (e.g. 10-15mg диазепам).

ако нямаш толеранс, ще се ощавиш много приятно.

|  |  |  
             |  |  | 

Грешиш. Сокът от грейпфрут прави ефекта на Кодеина още по-слаб. Жълтият кантарион го усилва.

Карбамазепинът би трябвало да го усилва още повече, но не е потвърдено от никой.

Послепис:

Диазепамът само не разбрах за какво е?! Той в случая освен да премахне еуфорията от Кодеина, друго няма да направи.

------------------------------------------

Редактирано от The giver and the taker на 12.10.10 20:29. 

|  |  |  
             |  |  | 

В отговор на:
 теб какво те кара да мислиш, че грейпфрута 'отслабва' кодеина? 
 1. Пробвал съм 100 пъти.
 2. Факт: Глутетимидът увеличава нивото на P450 3A4, а сокът от Грейпфрут го намалява.

Тези от Black poppy идея си нямам колко са авторитетни, но нещо са се объркали.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Кодеин + ?  [re: diamorph] |  |  | Автор | scavenger (Нерегистриран) |  | Публикувано | 12.10.10 21:24 |  |  | 

бях набарал един сайт, за веществата и ензимите, пуснал съм го в една стара тема за кодеина :)

сега имам шибан паракофдал, като цяло го спрях кодеина, че се бях закрепил и не ми трябваше тия дни ама сега пак ме смаза яка болка. страх ме да го пия, съдържа метамизол натрии, кофеин и парацетамол. може ли да се филтрира кодеина от тая гняс без особени алхимични познания? cwe дали ще работи в случая?

|  |  |  
             |  |  | 

В отговор на:
 [..]cwe дали ще работи в случая? 
 Ми перфектно си бачи. Разтваряш Кодеина в топла, но не гореща вода, бъркаш 15-20 минути, слагаш го в хладилника, докато водата стане напълно студена, бъркаш още, накрая го минаваш през медицински памук и получената течност ти е Кодеинов разтвор.

Обаче ти като изпиеш определено количество, за деня няма смисъл да пиеш повече, защото се изчерпват ензимите, които превръщат Кодеина в Морфин и почти няма да ти действа следващите пъти. Трябва да преспиш поне една нощ, за да ти се вдигнат нивата на тези ензими.

|  |  |  
             |  |  | 

заеби глутетимида, изключи го от пейзажа тотално, защото е totally unavailable.

тъкмо подпитах разни хора online които са пробвали всякакви комбинации със сок от грейпфрут, доста противоречиви неща.

единия каза, че засилва ефекта на опиятите, и особено кодеина, но повече важи за бензодиазепините, обикновенно до степен до която съжаляваш че си пробвал комбинацията.

не знам.

ти щом си пробвал и казваш, че е не-ефективно....

надявам се не си си купил сок от грейпфрут, а си си изтискал fresh juice от плодове.

явно това с грейпфрута, както историята с LSH, е доста под съмнение, но все пак ужасно много хора твърдят, че 'работи'.

твърде много фактори има които трябва да се вземат предвид.
 признавам си, минало е достатъчно време за да забравя кой цитохромен ензим с какво се занимаваше (P450 знам какво е, но 3A4 не ми говори нищо), но от наблюдения съм забелязъл, че когато иде реч за подобни комбинации свързани с активиране или инхибиране на определени ензими, е thick fog. не е ясно точно колко време след като си взел еди-кво-си, трбва да вземеш незнам-си-кво, за постигане на желания ефект, иска се експериментsиране и trail-and-error... или може да е някакъв заговор между няколко десетки човека от различни държави по света, които лъжат като цигани. :)

глутета между другото са го свалили от пазара for a reason, много непредсказуем медикамент с който лесно може да се предозира. ерата на 'глутета с котките' е видяла повече свръхдози отколкото с хероина, за същия период от време.

|  |  |  
             |  |  | 

това което ме притеснява е разтворимостта на съставките във вода. за парацетамола и кофеина имам инфо, за metamizole sodium не намирам точно инфо освен, че е точно това от което нямам нужда. в между другото нямам за цел да се направя. искам облекчение на болката без да си вредя, ама май няма такъв вариант...

|  |  |  
             |  |  | 

Аз Глутетимидът много добре знам, че е умрял. Просто ти казвам, че щом Глутетимидът усилва ефекта на Кодеина, като увеличава нивото на 3A4, следователно щом сокът от грейпфрут намалява нивото на 3A4, значи намалява конверсията на Кодеин в Морфин. Давам ти абсолютно неоспорим факт.

|  |  |  
             |  |  | 

а допускаш ли, че има повече от 1 биохимичен път по който може да се засили bioavailability-то на кодеина?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |