|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ketamine-assisted psychotherapy for heroin addicti
|
|
Автор |
diamorph (член) |
Публикувано | 17.10.10 13:37 |
|
публикация от heffter института, изследванията проведени по модела 'random clinical trails', златния стандарт при клиничните изследвания. проведени, междувпрочем, в петербург, с рик щрасман в екипа (човека пионирал изследванията с ДМТ върху хора).
много популярно из UK junkie underground-a да се 'самолекуват' и спират с кетамин.
ако някой случайно знае за ветеринарен склад/аптека където още да го дават ей така, да си каже.
и аз самия не знам защо - най-вероятно нещо свързано с пре-системния метаболизъм - но проявява желания дисоциативно-психеделичен ефект само след мускулна (най-популярно) или венозна апликаци.
един приятел, един от guru-тата за всичко DMT, твърди, че салвита, ДМТ и кетамина са 'едно пространство'.
аз може би тази вечер ще пробвам x10 salvia + DMT (ако си намеря лулата), и после след поне час почивка DMT венозно (веднъж вкараш ли се в това 'пространство', после не е чак такъв шок да се върнеш..)
he who packs your capsules controls your destiny.
| |
Тема
|
Re: ketamine-assisted psychotherapy for heroin addicti
[re: diamorph]
|
|
Автор |
Tepпcиxopa (wood nymph) |
Публикувано | 17.10.10 14:26 |
|
Thus, KPT may aid the treatment of heroin dependence by transforming unconscious attitudes related to abstinence. !!!
Интересно, мерси за публикацията.
иначе за складовете, out of the loop като цяло.
| |
Тема
|
[re: Tepпcиxopa]
|
|
Автор |
diamorph (untermensch) |
Публикувано | 17.10.10 20:11 |
|
аз имам deal за ей това:
(даже самата снимка пича ми я прати)
няма да изпадам тук внос от къде, и как точно, но е ясно, че става на въпрос за над определени количества (примерно 50-100 ампули минимум).
тези даже са за хуманитарна употреба.
аз лично не се съмнявам в потенциала на кетамина, но, ironically enough, всеки 1 на 30 се 'закачва' на него.
не случайно му викат 'хероина на психеделиите'.
в гимназията на мен ми беше един от начините да се 'закопая'.
2 дена k-hole.
като чуя parabola на tool, и веднага правя асоциация с тия времена. :)
oops, gotta go.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tepпcиxopa (wood nymph) |
Публикувано | 18.10.10 17:42 |
|
във Виена се продаваШЕ Ketasol - не случайно във минало време, at present не съм сигурна дали е така. (не любопитствам, така се сетих просто като видях снимката).
кетамина все още остава непризнатият гении на медицината, въпреки безспорните му ползотворни ефекти, които биха били в помощ на много депресирани люде.
всеки 1 на 30 се 'закачва' на него.
а тово вече е друг въпрос, ще излъжа ако не се съглася.
относно tool, преспокойно попадаш в рая на земята, without any cats.
disposition
| |
Тема
|
|
|
Автор |
xexo (темерут) |
Публикувано | 19.10.10 06:45 |
|
Ако не се лъжа NMDA anragonists намаляват тоелранса към опиатите. Ето един кратък линк:
Иначе има доста хора които използват DXM нампример за сваляне на толеранс.
Идат като овци,
бегат като овци
Що е то?
Овци!
| |
Тема
|
[re: xexo]
|
|
Автор |
diamorph (untermensch) |
Публикувано | 19.10.10 12:25 |
|
да, винаги ми е било любопитно това за DXM.
и мисля, че е крайно време да видя за какво става на въпрос, така че си записах измежду задачите за деня да мина да си взема 4-5 шишенца.
мерси за линка също:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
id2578 (непознат
) |
Публикувано | 23.10.10 09:30 |
|
Мои приятели спираха Х преди години с кетамин...не че са искали..просто нямаше материал...а моите лични наблюдения включват котката на един мой далечен братовчед, която една вечер така се направила с кетамин, че в един момент минавайки в "пространството" изключила за някоко кратки мига коя е, защо е, дори какво е...сякаш попаднала в черна дупка - без понятие и усещане за време и пространство...пълна деперсонификация...и се уплашила...тези няколко мига и се сторили доста дълги....спомням си друг случай - разказа ми го един мой далечен братовчед, който го чул от свой приятел, който вече не е между живите....та - решава въпросният човек да се друса с кетамин, ама за да е по-интересно си го шие на помпа...до колкото си спомням слушал корн..или тул...та в първия момент музиката го ударила с огромен чук по главата, а в следващия въпроса "Кво стана" започнал да мига в главата му като огромна неонова реклама...като отишъл до банята и погледнал в огледалото, с интерес се загледал в гледащото го отсреща лице на човек, който изглеждал като него и в същото време странно непознат.....
| |
Тема
|
[re: id2578]
|
|
Автор | diamorph (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.10 10:55 |
|
за постигане желания дисоциативно-психеделичен ефект кетамина се взима мускулно или венозно. :)
но всичко това ми звучи много познато от времето когато аз взимах кетамин, когато още го даваха по ветеринарните аптеки - parabola на tool в k-hole-a, и това с огледалото..
| |
Тема
|
|
|
Автор | scavenger (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.10 14:05 |
|
аз само съм го пафкал... с джойнт. ама ми го приготвяше един приятел. не мога да си спомня нищо от тези временаако си намеря пак, може и да пробвам iv/im. големия плюс е за мен е, че e мощен анестетик
| |
Тема
|
[re: scavenger]
|
|
Автор |
Etnesba () |
Публикувано | 25.10.10 23:53 |
|
az puk sum go shmurkala, sabirahme se v eidn garaj i go izvaryavahme , posle ostavaha neshto kato cristali na dunoto na tendjerata i tova go shmurkahme. Na edna nova godina razmenih amfetite na edin tip s ketamin, beshe mnogo zle momcheto ochakvashe da se digne i izvednuj go vruhletya neshto tochno obratnoto. Inache az ne sum izpitvala pshidelichni neshta, bash kato konska upoia si mi deistvashe, edvam se mesteh i sedyah zalepena za edna stena kato spiderman. Ne me kefi osobeno ama za daskalo beshe cool
I'd rather be hated for who I am , than loved for who I am not.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|