|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Какво бихте избрали ?
|
|
Автор |
ALh1M1ka (култиватор) |
Публикувано | 08.10.10 13:04 |
|
Ако тръгнете с някого и в последствие ви кажат : "Избирай сега - спираш да друсаш или си тръгвам" , кое бихте избрали :
* Въпросния човек, понеже вероятно ще имате някакви чувства към нея (тука ИНФАНТА сигурно ще изрази силна подкрепа :Д )
ИЛИ
* Дрогата , теглите й една майна и прав й път (само така !!!)
Затова оптималният вариант е някоя друсалка
П.П. Любов едва ли ... just преспали !
Редактирано от ALh1M1ka на 08.10.10 13:16.
| |
|
В момента съм влюбен в една жена, и за да съм с нея бих отишъл пеша от София до Стокхолм ако се налага.
Като бях на 16 и аз разсъждавах като теб, но човек ако е възприемчив помъдрява с времето.
------------------------------------------
| |
|
Въпросния човек
| |
Тема
|
Re: Какво бихте избрали ?
[re: ALh1M1ka]
|
|
Автор | diamorph (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.10 13:50 |
|
цикъла и тенденциите които съм забелязъл при наркоманите.
друса => е наркоман => лимбичната му система повредена, и емоциите сковани, репететивни и често суетни самоизмами => ако си мислиш, че ти 'пука' за 'нея' докато друсаш, сигурно грешиш => след големи драми, суетня, рев и т.н. мелодрами, естествено ще избереш дрогата, щото перцепцията ти е ограничена в рамките на зависимостта ти, и хероина ти дава и замества всичко от което 'имаш нужда'
ако си сбъркал, ще го разбереш едва когато спреш, и обещавам ти, ще ти е много гадно. :)
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 08.10.10 13:56 |
|
и да продължа, поставен пред такъв избор, вземайки предвид бившите ми приятелки, в 95% от случайте бих избрал дрогата.
сигурна платформа е. знаеш, че работи безотказно и винаги е там за теб.
докато, otherwise, твърде често нямате много общо по между си освен дрехите, освен непредсказуемостта и гнилоча на човешките взаймотношения.
just a point of view.
реално не избирам нищо, просто правя неща. :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
akpo (новак) |
Публикувано | 08.10.10 13:58 |
|
Тази тема е била разисквана тук, изказвала съм си мнението достатъчно пъти но ще повторя. Само изключително ограничен мисловно и емоционално човек би поставял подобни ултиматуми. Исках да използвам друга дума, ама.. Аз лично с такива хора не искам да имам нищо общо. Имам физиологична натърпимост към подобни прояви.
Gott weiß ich will kein Engel sein
| |
Тема
|
[re: akpo]
|
|
Публикувано | 08.10.10 14:23 |
|
е, аз го разбирам в смисъл, ако ситуацията е извън контрол и найстина е сериозна пречка.
иначе totally agreed за ултиматумите, споделям непоносимостта ти към такива хора. :)
какво циркулира в МОЕТО кръвообръщение си е абсолютно и само моя работа и на никой друг. :)
но момента в които почнеш да изнасяш неща от апартамента на родителите на приятелката ти, която примерно не друса... заеби:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ARlZE (shallowgrave) |
Публикувано | 08.10.10 14:51 |
|
Което и от двете да избереш, все ще сбъркаш, според мен.
Political correctness is tyranny with manners.
| |
Тема
|
[re: diamorph]
|
|
Автор |
akpo (новак) |
Публикувано | 08.10.10 15:33 |
|
Мога да приема че понякога човек изтрещава и може да се случи да сложи директен или индиректен ултиматум. Но едно че аз не бих искала да имам вземане-даване с такъв човек, ако не се укроти близко време, но и второ- няма смисъл. Няма смисъл защото това изисква сравнение и избор. Е, няма сила на тази земя, която да ме накара да се сложа на кантар с едно вещество или с каквото и да е, което не намирам че е сравнимо с мен. Нито пък има сила на вселената, която да ме накара да приема някой, който сам себе си поставя на едно с вещество.
Изобщо не искам да казвам и колко е гнусно това към човека към който се поставя ултуматума, там просто нямам думи, затова и го оставям накрая. Няма смисъл да коментирам.. такова отношение към мен не бих понесла.
Gott weiß ich will kein Engel sein
| |
Тема
|
|
|
Автор |
endish (изпусната) |
Публикувано | 08.10.10 19:08 |
|
и двете
Sabbath Bloody Sabbath
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|