Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:59 13.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема МЕТАДОН НА ПОМПАнови  
АвторSPEEDBALL27 (Нерегистриран)
Публикувано12.09.09 18:50

Някой знае ли какво ще ми стане ако си бия метадон разреден с вода?Има ли някакви кофти последствия?Аз по принцип съм си бил какво ли не и не е имало някакви гадни последици,но от това още не съм опитвал.Моля Ви,ако някой е опитвал да ми пише как е. Благодаря предварително!

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: SPEEDBALL27]  
Автор klerfe1 ()
Публикувано12.09.09 20:34

к'вото и да ти кажем (пишем),ти ако си решил...Аз лично съм го правил един път и повече никога не повторих

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: klerfe1]  
Автор principe (новак)
Публикувано13.09.09 11:52

И аз така. Преди доста години пробвах, нищо не усети и повече не съм повтаряла.
Имало е моменти когато пак съм се изкушавала, обаче като знам,че този може да ми е "щастливият" опит и да ми хареса не смея.

Редактирано от principe на 13.09.09 11:56.

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: principe]  
Автор klerfe1 ()
Публикувано13.09.09 15:14

абе аз усетих,и то така усетих,че се разбих.Толкова лошо рядко ми се е случвало да ми бъде.Така се тресях,че в тоалетната като си държах оная работа и се разплискваше наоколо,та се наложи да си го пусна

Ама ти всъщност май си principesa

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: klerfe1]  
Автор principe (новак)
Публикувано13.09.09 17:14

абсолютно си прав, момиче съм.
Не си спомням колко кубика съм си била само знам,че ми казаха да пия аспирин за да нямам треска. Може би ми е било малко, и за това не съм го усетила.И по-добре защото сега го взимам без пари и ако ме беше хванало нямаше да има отърване.

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: principe]  
Автор anamorph (дишаща)
Публикувано13.09.09 21:56

Какво ще ти стане ли

Аз веднъж съм си била мед с вода и беше един от редките случаи,в които съм се молила да оживея и да свърши по-бързо! Говоря ти за такава треска,че ти се реве! Не те съветвам

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: anamorph]  
Автор SPEEDBALL27 (непознат)
Публикувано14.09.09 10:43

Анаморф ти колко си хакна че те изпра треска? Понякога съм си преварял капачки и както знаеш в тях не остава много материал и това което излезе е 99% вода,но не сам имал треска.

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПА [re: SPEEDBALL27]  
Автор__try (Нерегистриран)
Публикувано14.09.09 13:45

Още преди да вляза в програмата пробвах мед на помпа, даде ми го един фриенд, който го взимаше само на вена.
Помня, че го държахме в камерата на хладилника докато хвана лед отгоре....взех само 5 кубика и след полвин час ме закова такава треска, че си еба мамата прехапвах си езика до кръв, дигнах температура и после заспах....
Е честно благодарен съм за тази случка - повече и не опитах.

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: __try]  
Автор SPEEDBALL27 (непознат)
Публикувано14.09.09 16:14

Абе try авера ти не го ли изпират трески като го джаска само на помпа.Всички пишат за няк'ви трески то само гадости ли ти се случват като е разреден с вода.Драснете 2-3 реда как е,ако не е разреден.Аз от 10год джаскам материал на помпа,но преди няколко месеца направиха мед и в нашия град и реших да опитам да спра херцата.Скоро ще започнат да ми дават за вкъщи и мисля да пробвам как е на помпа.

Тема Re: МЕТАДОН НА ПОМПАнови [re: SPEEDBALL27]  
Автор klerfe1 ()
Публикувано14.09.09 21:51

Не е от водата.Слагат нещо в него нарочно,за да не може да се целиш на вена

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.