|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
кетамин
|
|
Автор | дpycaн-нeдoдpycaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.11.08 19:37 |
|
здравейте на всички имам едно въпросче и то е : как мога да се сдобия с кетамин и къде да го търся? няма да е лошо и да ми кажете няква дозировка 4е да не се излагам :)
| |
|
ветеринарната аптека.
за оптимален ефект - мускулно, с голяма игла.
Този отгоре е наркоман-бандит на хероин, не го слушай!
Не сериозно diamorph, да си биеш мускулна инжекция с венозна игла е самоубийство, защото в задника има много нерви, които при лош късмет могат да се засегнат с мускулна игла, да не говорим с дебела. Човек може да се осакати за едното нищо.
В мускула на крака не съм сигурен доколко е безопасно, но за сметка на това съм напълно сигурен, че боли адски много. Един път опитах да се продупча там и никак не ми хареса.
------------------------------------------
| |
|
аз кетамина не съм си го слагал отзад да ти призная. :)
с МУСКУЛНА игла в групата мускули над сгъвката на ръката.
|
Re: кетамин
[re: diamorph]
|
|
Автор |
Amme (indefinida) |
Публикувано | 01.12.08 10:10 |
|
Аз на времето съм го правила венозно, и бях забелязала, че по-голямото количетво означаваше по-дълъг трип, а от по-малко - пускаше по-бързо....
Колко, колко - ми половин спринцовка от малките или цяла, не знам тва на какви кубици отговаря. От половин държеше около половин час, доколкото си спомням де, че беше отдавна....
La Hija de La Noche
| |
Тема
|
Re: кетамин
[re: Amme]
|
|
Автор |
diamorph (human waste) |
Публикувано | 02.12.08 05:59 |
|
венозно май няма същия дисоциативно-психеделичен ефект.
т.нар. K-хралупа..
Преди няколко години бяхме докобали един буркан и беше доста весело. Слагахме някакво количество върху котлона и течноста се превръщаше в бял прах и доста прилично си хващаше на нос. Но за К--холе си трябва специална атмосфера, да си сам, музика, светлина... тъй като всичко това ти влияе.
Здравей, здравей, студен живот....Редактирано от MelanXolia на 02.12.08 16:01.
| |
|
напротив. трябва ти само мускулна игла, 5 кубикова спринцовка, легло и кана вода на ръка растояние. това е дисоциатива, не зависи толкова от set&setting.
иначе К-хола е лудница голяма..
Не разбирам, защо трябва да се бодеш, след като и на нос е ок. А и за к-хола не съм съгласна. Друсала съм кетамин сигурно около 50 пъти, като всеки път е било с компания. Но веднъж приятелят ми липсваше и тогава изживях най-якия трип. Това никога не се повтори Опитах след това на няколко пъти със същата музика, светлина, отново сама, но...
Здравей, здравей, студен живот....
| |
|
на нос просто изклучваш.
няма К-холе.
нямам обяснение защо е толкова различно.
но е. :)
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|