Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:44 08.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема INVISIBLEнови  
Автор БГ_Hapkoмaнka (вечно спираща)
Публикувано29.10.08 12:38

Видях,че доста хора искат да си го дръпнат,ето оттук може-
http://www.jaman.com/movie/Invisible/0-aCgmVKJVyY/

Тема Re: INVISIBLEнови [re: БГ_Hapkoмaнka]  
Автор292 (Нерегистриран)
Публикувано29.10.08 23:49

Мило момиче,нищо не казваш в последно време за детенце!Как е бебо?Това е по-вълнуващо от дрогата-не мислиш ли,най-вече за теб- МАЙКАТА!

Автор psyromantic (somniferum)
Публикувано30.10.08 08:50

аз искам да го гледам,но не знам как се дърпа от тук..?..ми просто не знам,трябва ли някаква регистрация,има ли опция за фрий даунлоуд?
може ли да ме светнеш,мила моя...
btw радвам се,че се обади..след толкова време...май отново си на гребена на странната вълна.Каквото и да е,надявам се да сте добре с бебето и с твоето момче..и най-вече ти...прегръщам те.Добре дошла отново

::ако не знаеш къде да отидеш,ела на себе си::

Тема Re: INVISIBLEнови [re: psyromantic]  
Публикувано30.10.08 10:05

Мерси мацка.От там можеш да го гледаш и чрез Интернет,без да го теглиш.Трябва да си направиш регистрация и да си изтеглиш един плеър,кат клипнеш там където пише "rent" пише точно какво да направиш,безплатно е тегленето.Успех

Иначе аз съм добре засега.Имах период на издънка но от известно време съм добре.Бебо расте и сега съм му купила една проходилка и по цял ден хвърчи като торпила из къщата.Мъжът ми замина за морето да бачка а аз гледам да не ходя никъде без детето.За да няма толкова изкушения.Разбира се в главата ми си ги има и непрекъсанато ми напомнят за своето съществуване,но аз гледам да ги игнорирам.Не излизам много в квартала,където няма начин да не видя някой и да не ме офертира-хайде партия.За това избягвам!Бебето ми дава много сили обаче.Като си помисля за това,колко ми е било гот като съм бангирана и като ми се прииска да си взема"Ама само един път",се сещам,че при мене е невъзможно да мина само с това,поглеждам си детето и започвам да си мисля,как не искам сина ми да расте в такава среда и не дай Боже да го оставя сирак.И мила,той като ми се усмихне,забравям за първоначаланата си мисъл.Ами ти как си ?Пиши какво става у вашта фирма
Весел ден от мен и много целуваки

Автор anamorph (непознат)
Публикувано30.10.08 11:48

ЗДравей БГ_Наркоманка! СТрашно се радвам за бебока и за това,че ти дава сили да стоиш далеч от всичко! Колко е голям? Аз имам бебка на 7 месеца,казва се Милена и всъщност точно затова съм чиста от август миналата година-откакто забременях! Иначе може би нямаше да бъда!

Даже сега понягога се изкушавам да взема веднъж,обаче ми става страшно гузно спрямо нея! Дори си представям как ще заспя и тя ще има нужда от мен и няма да мога да реагирам(и ми става отвратително)! Пък и преди винаги ми е ставало кофти като видя друсащи родители с детенце! Живеех до метадона и имаше едно момиченце Дани(страшно красиво и сладко,едно от първите мет бебета) И родителите му бяха омазани по цял ден,а то само ходеше и ги молеше да си ходят вкъщи! Ужасно беше! Не искам това за моето дете! Ето да видите моята бебка(с баба си)-
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8231056

Тема Re: INVISIBLEнови [re: anamorph]  
Публикувано30.10.08 12:07

И моето бебе се роди с метадон.Бях в една частна програма,но когато родих го спрях рязко и може би това ми беше грешката.Малко време бях чиста и пак се подкарах на херца,но точно,защото и аз не искам ситуацията,за която споменаваш в поста си,да се повтори и при мен,се изчистих преди няколко месеца и сега не взимам нищо.Бебчето ми сега на 15 ще направи 8 месеца.Дано да ти е жива и здрава дъщеричката.

Между другото и аз бая години се мотах пред метадона на Пиротска,оттам си взимах на черно мед,преди да вляза в частната програма.

На теб пожелавам успех,много целувки на малката и дано да можем да останем чисти и да отгледаме децата си

Публикувано30.10.08 20:27

Здравей отново! За мен си много силна,защото знам от опит колко е трудно да се бориш с желанието за дрога и чувството за вина пред детето и ужаса за бъдещето му! Аз мисля,че ще се справиш! И според мен мила пий мед,по-добре е отколкото да се изсилваш да го спираш и да минаваш на херца!

Твоето бебче значи и то е март месец! Мойта е на 28-и
Аз живеех там още когато метадона беше в зоната и после се премести! Повечето ми приятели са от там(дърти наркомани) и знаейки и гледайки какво правят -не си взимай мед оттам,освен ако не ти е близък

Тема Re: INVISIBLEнови [re: anamorph]  
Публикувано30.10.08 21:02

Не взимах от хора,които не познавам.Знам какво правят.Патила съм един два пъти и последния път когато се прецаках,си го треснах и като ме втресе.....мани ..не искам да си спомням какъв ужас изживях.Имах едно приятелче Цеци-много го уважавах и от него взимах,но го изгониха,после влезе в затвора и след това не съм го виждала.

Да,съгласна съм,че е по-добре да пия мед,отколкото да взимам материал,но сега в момента не взимам нищо и това е най-добре.Три години го пих и ако не се беше родило бебето и не бях решила да го спра рязко сигурно не бих го спряла изобщо.Честно да ти кажа,не бих се записала пак на метадон.Месец и половина се блъсках с Ривотрил и Дормикум за да мога да го спра и след това един два месеца не пиех нищо.Не трябваше след това да се подхлъзвам,но нали знаеш човек се учи от грешките си.С мъжа ми се хванахме да даваме в Зоната,заключиха ни и тогава реших твърдо,че аз съм си издрусала дрогата.Тръпката не е същата като знаеш,че имаш едно малко човече вкъщи,което има нужда от майка и по един или друг начин е зависимо от теб.Нали все пак трябва да съм жива и на свобода за да мога да си го изгледам.Време ми е вече да започна друг живот,живот на чисто.Дано да успея

Бебчо се роди точно на именния ми ден-на 15 март и аз си го кръстих на мене си

Дано да са ни живи и здрави и ние също,за да ги видиме как растат.За двата месеца през,които здраво се бях подкарала,бях оставила бебето при майка ми,много неща пропуснах.Не искам вече да изпускам нищо!

Целувки от мен!Успех

Тема Re: INVISIBLE [re: БГ_Hapkoмaнka]  
Публикувано03.11.08 18:03

Здравей!
Успях да си дръпна филма от Джаман-просто е невероятен! Уникален е

Мерси

Автор diamorph (human waste)
Публикувано03.11.08 19:51

хаха, мерси, отдавна исках да го гледам..

тия повечето ги познавам.

с тоя сашо съм бил партия доста време, крал ми е телефона 3 пъти.

а накрая кви ги ръси не е истина - там дето снимат детето му, жена му, как имал работа, плащал сметки, спрял уж...

а точно преди няма и 8 месеца бях свидетел с жена си как не могат да си делнат една 20ка, и всички сметки винаги са ги плащали на жена му техните. детето остава някак си на заден план в цялата тая мизерия.. :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.