Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:47 13.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Търся си Салвия  
АвторTursq (Нерегистриран)
Публикувано22.06.07 16:38

Знам че някой като пита тук от къде да взема там няква дрога и всички почват бягай ушеф и т.н. ама аз търся нещо което не е забранено , така че се надявам да не реагирате така.Та търся си салвия дивинорум.Четох че само с клонинги се размножавала... та от къде мога да си намеря?Дори да не е растение поне там сушена да пробвам.По принцип съм в студентски град някой да ме посъветва нещо... Някой ако може да ми помогне - flamingoto@abv.bg

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: Tursq]  
Автор Amme (indefinida)
Публикувано22.06.07 19:42

Питай за за това и в

. Може би някой ще ти свърши работа, да ти подари клонка или да си намериш екстракт...Има бая теми за салвия, разгледай ги - явно доста хора се интересуват...
Желая ти успех!

La Hija de La Noche

Редактирано от Amme на 22.06.07 19:44.

АвторCkyмpиятa (Нерегистриран)
Публикувано24.06.07 03:23

тва се гледа трудно заеби. купи си го от билковата аптека на дядо Кочо аз от там си взимам

не бе в действителност се продава в БГ ама трудно се намира не го продават дилърите ами други птици. ако имаш кинти си поръчай от чужбина, некъв лимон писа че може така ама аз от там само парфюми и дрехи си поръчвал от чужбина и не моя ти кажа на 100%

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: Ckyмpиятa]  
Автор Amme (indefinida)
Публикувано24.06.07 14:31

Алооу...

усещай се кат немаш кво да кажеш да си трайкаш де...
А кажи ми ся въз основа на това, доето си написал как да си намери човека салвия, м?
От аптеката на дядо Кочо? Ако искаш да си полезен - напиши барем координатите на таз аптека, къде е, що е, нещо...

Или от чужбина...баси и понятието, "от чужбина"...а по-точно? - сложи линкче нещо...

Продават го други птици....ха-ха-ха...е, признавам си успя да ме разсмееш все пак, посмях се много на поста ти...ама ти изобщо, ама хич не си наясно, само си дрънкаш - баре тва напиши накрая, да е ясно... не че и иначе не е де....ша ме умориш от смях, ей...

La Hija de La Noche

Редактирано от Amme на 24.06.07 14:34.

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: Amme]  
АвторCkyмpиятa (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 14:54

малииииии, ама ти нещо си ми вдигнала мерника

явно не различаваш майтапа от сериозното. като казвам значи е така взимал съм много отдавна и не бяха дилъри дилърите са пропаднали копеленца и продават наркотици и трева а не такива билки за ценители. че що аз да давам линкове има си търсачки дето търсиш и намираш

плюс тва аптеката на дядо Кочо е шано и я знаят само тея дето могат да я намерят ако се сещаш кво искам да кажа

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: Ckyмpиятa]  
Автор Amme (indefinida)
Публикувано25.06.07 15:28

Мда, така изглежда...

...че съм ти дигнала мерника, ама всъщност не е така...сториха ми се некви неадекватни писаниците ти и така отговорих, ако съм сгрешила, моля да ме извиниш....

Не знаех, че "Дядо Кочо" било кодово наименование, за ценители....вече ша знам...

La Hija de La Noche

Редактирано от Amme на 25.06.07 15:31.

Автордaдe (Нерегистриран)
Публикувано26.06.07 03:23

някой в англия-там я има във всеки ''magic mushroom shop".трябва ти и луличка за крек-иначе не става.

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: дaдe]  
Авторcтapy ky4и (Нерегистриран)
Публикувано26.06.07 12:13

ами хубу, то да се търси лошо няма.
ако знаеш английски търси с "гуугъл" по вероятно е да намериш, отколкото на български в тоя форум.

поне не знам някой тук да е готов да се срещя с непознати, не и от тези, дето имаме опит със салвията..
наре4и ни "параноици" ако щеш, но в крайна сметка парен от каша айрян духа.
п.с. може и да не си кука, може журналист да си... де да те знам.

търси в "google.com" "salvia divinorum"
друго не мога да те посъветвам.. още пове4е, 4е в българия все още няма производители нито на екстракт, нито на суровина в такива коли4ества и с такова как4ество, каквото има в Европа.

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: cтapy ky4и]  
Автор MelanXolia (нещотърсач)
Публикувано29.06.07 00:14

Хъммм...в Бг Салвията не е забранена. Така че няма проблем

Тема Re: Търся си Салвиянови [re: MelanXolia]  
Авторcвoбoдeн (Нерегистриран)
Публикувано29.06.07 20:55

докато псевдонима ми е забранен мога да се възползвам и да пиша като нерегистриран ^_^

мисли позитивно: колко са хората дето ще искат да отварят нови връзки ей така от нищото :)))

бдв човека писа ли ти къф смях настана като се видяхме ... ужас ... сега гледам и опипвам по няколко пъти на ден да не допусна пак такова нещо ... ама жегата е съсипваща та проблемите май не са 1 и 2

бих препоръчал търсене в джууджъл за salvia divinorum в страници на български.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.