|
Тема
|
ХЕРОИНА ИЛИ АМФЕТАМИНИТЕ
|
|
Автор | indigo (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.03.07 10:07 |
|
ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ГОВОРИ ЧЕ АМФЕТИТЕ СА ПО-ВРЕДНИ ОТ ''НЕСЛИЗАЩИЯТ ОТ КЛАСАЦИИТЕ''-ХЕРОИН И ЧЕ ВРЕДИТЕ ВЪРХУ ОРГАНИЗМА И СЪЗНАНИЕТО НАСТЪПВАТ В ''ПЪТИ''ПО-БЪРЗО
ВИЕ КАК МИСЛИТЕ?
| |
Тема
|
Re: ХЕРОИНА ИЛИ АМФЕТАМИНИТЕ
[re: indigo]
|
|
Автор |
Amme (indefinida) |
Публикувано | 03.03.07 12:26 |
|
По-вредни са амфетите - да...
...даже смея да твърдя, че "чистият" хероин, нищо че такъв не продават, но ако продаваха не би бил по-вреден от кое да е лекарство...
La Hija de La Noche Редактирано от Amme на 03.03.07 12:27.
| |
Тема
|
[re: Amme]
|
|
Автор | renton (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.03.07 14:39 |
|
амфетамините със сигурност са по-вредни,от физическа гледна точка,ама хероина ти изкривява адски много съзнанието.
Инъче,100% чист хероин няма,има 99 % и е така,да,не е вреден повече от едно обикновено лекарство.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chernobyl (бръмбар) |
Публикувано | 04.03.07 10:55 |
|
Ще се присъединя и аз към горните 2 мнения. Хероинът "не слиза от класациите" не защото е физически вреден за организма, а защото е много, много трудно да се спре веднъж като почнеш редовно да друсаш.
Здравните проблеми, които имат хероиновите наркомани, обикновено се дължат не на самия хероин, а на кофти спринцовки, примеси и др.
Чист хероин (какъвто на практика не може да се купи отникъде) най-много да предизвика запек, това е най-често срещания страничен ефект доколкото знам.
Това не го тълкувайте като подкана "заебете тия хапчета и хващайте спринцовките". Според мен това са дроги за различен тип хора, а който може да мине и без двете, май най-добре ще си живее
---
Life is too short so love the one you got
Cause you might get run over or you might get shot
| |
Тема
|
|
|
Автор | Пaф (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.07 04:58 |
|
Кое колко е вредно е трудно да се каже , но определено хората употребяващи хероин имат повечко здравни проблеми идващи от боцкането и от многото примеси...
Не казвам че в амфетите няма примеси, но шанса да намериш доста добър амфетамин е страшно по голям отколкото да намериш хубав хероин.
Амфетите не са чак толкова вредни защото с тях се лекува нарколепсия и също така се изписват за хора които чувстват постоянна отпадналост, хора с много ниско кръвно и наскоро видях в нета че го дават и на деца които имат проблем с концентрацията и разсеяноста :
Всъщност като вещество не е кой знае колко зле за тялото , но ти променя навиците за ядене и спане , което всъщност разбива цялото здраве , защото не може да има здрав организъм без достатъчно сън и редовно хранене...
Всъщност тея проблеми са само при предозиране ... а то няма как да не предозираш , защото никой не шмърка толкова малко , колкото да му подейства ободряващо като 2-3 кафета :)
Ако усетиш "Кик" вече си предозирал с амфетите и те чака малко безсъние и липса на апетит за поне 6-8 часа напред
За хероина не мога да коментирам много , щото не употребявам .. а и не ми харесва ...просто не мога да разбера по какво се зарибяват хората ...
| |
|
|
|
|