Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:10 16.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема Глиги и вълшебните гъбинови  
Автор Джeйн (редник)
Публикувано18.09.06 18:13

Вероятно повечето знаете какво стана преди месец и нещо, но аз нямах нет и реших въпреки че е скорошно събитие, да го драсна. Нека повече хора да знаят за тъпотата на ГДБОП -

В джобчето ми дрънкат

Тема Re: Глиги и вълшебните гъбинови [re: Джeйн]  
Автор Amme (Ланфеар)
Публикувано19.09.06 03:31

Здрасти Джейн,
аз пък се чудех къде изчезна, помислих си, че си се отказала от блогването, но явно не е било това...защото ми е интересно да ти чета блога, и темите, на които обръщаш внимание са много интересни.....и изобщо....

Daughter of the Night

Тема Re: Глиги ...нови [re: Джeйн]  
Автор cвoбoдeн ()
Публикувано21.09.06 02:08

браво на децата
малко се различаваме с Gligi в пожеланията
"Луната е наставинца сурова" по спомен я имам на хартия, ако върши работа за 1-2 внимателни прочита ... и ако наистина я имам де ... насреща съм

Gligi ако случайно тези редове стигнат до теб - моля те за прошка но това НоваТелевизия по никакъв повод няма доброволно да го пусна на телевизора или на което и да е приемащо телевизионен сигнал устройство у дома, също така много отдавна съм го затрил от запомнените позиции - откакто спряха 'Компютърни мечти'. Признавам им че имаха сладка реклама по Радио Нова, въпреки това.

Данке Джейн ! ако не бе ти кой знае кога и дали щях да узная че е станало нещо такова.

Автор EgoKilleR (непознат)
Публикувано22.09.06 22:45

Ще мине време,хората един по един ще започнат да излизат извън системата-манипулационна-държава,която тъй ужасно мирише,и малко по малко ще започне да се скапва и сринва,а свободните души,на всички свободни хора ще започнат да летят из безкрайностите :)

Автор Y7%*hf$ (samurai)
Публикувано23.09.06 19:10

Да Гадно е.За това се чудя сега от къде да си купя.

не на произвола

Тема Re: Глиги и вълшебните гъбинови [re: Y7%*hf$]  
Автор cвoбoдeн ()
Публикувано23.09.06 22:05

що не си отгледаш ?
има разлика, ако си чел 'Анастасия ...' когато нещо е израсло с точно твоето намерение и после се съедините ... има разлика

Тема Re: Глиги ... [re: cвoбoдeн]  
Автор -Gligi- (пробуден)
Публикувано04.10.06 22:11

ехооо, ето ме :)

това за прошката не го разбрах, а и аз не ползвам телевизор (по едно време ползвах един вместо маса всъщност)

айде плс виж за книгата

Тема Re: Глиги ...нови [re: -Gligi-]  
Автор cвoбoдeн ()
Публикувано10.10.06 01:31

гутен нихт ... ще видя през деня и ще пиша възможно най-скоро - утре или вдругиден
наясно си с рисковете, нали :Р
все пак това е силна фантастика.

Тема Re: Глиги ...нови [re: cвoбoдeн]  
Автор cвoбoдeн ()
Публикувано10.10.06 20:18

мда, тоя път те преебах :{
нищо, другия - пак :D

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.