|
Тема
|
Глиги и вълшебните гъби
|
|
Автор |
Джeйн (редник) |
Публикувано | 18.09.06 18:13 |
|
Вероятно повечето знаете какво стана преди месец и нещо, но аз нямах нет и реших въпреки че е скорошно събитие, да го драсна. Нека повече хора да знаят за тъпотата на ГДБОП -
В джобчето ми дрънкат
| |
Тема
|
Re: Глиги и вълшебните гъби
[re: Джeйн]
|
|
Автор |
Amme (Ланфеар) |
Публикувано | 19.09.06 03:31 |
|
Здрасти Джейн,
аз пък се чудех къде изчезна, помислих си, че си се отказала от блогването, но явно не е било това...защото ми е интересно да ти чета блога, и темите, на които обръщаш внимание са много интересни.....и изобщо....
Daughter of the Night
| |
|
браво на децата
малко се различаваме с Gligi в пожеланията
"Луната е наставинца сурова" по спомен я имам на хартия, ако върши работа за 1-2 внимателни прочита ... и ако наистина я имам де ... насреща съм
Gligi ако случайно тези редове стигнат до теб - моля те за прошка но това НоваТелевизия по никакъв повод няма доброволно да го пусна на телевизора или на което и да е приемащо телевизионен сигнал устройство у дома, също така много отдавна съм го затрил от запомнените позиции - откакто спряха 'Компютърни мечти'. Признавам им че имаха сладка реклама по Радио Нова, въпреки това.
Данке Джейн ! ако не бе ти кой знае кога и дали щях да узная че е станало нещо такова.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
EgoKilleR (непознат) |
Публикувано | 22.09.06 22:45 |
|
Ще мине време,хората един по един ще започнат да излизат извън системата-манипулационна-държава,която тъй ужасно мирише,и малко по малко ще започне да се скапва и сринва,а свободните души,на всички свободни хора ще започнат да летят из безкрайностите :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Y7%*hf$ (samurai) |
Публикувано | 23.09.06 19:10 |
|
Да Гадно е.За това се чудя сега от къде да си купя.
не на произвола
| |
|
що не си отгледаш ?
има разлика, ако си чел 'Анастасия ...' когато нещо е израсло с точно твоето намерение и после се съедините ... има разлика
| |
|
ехооо, ето ме :)
това за прошката не го разбрах, а и аз не ползвам телевизор (по едно време ползвах един вместо маса всъщност)
айде плс виж за книгата
| |
|
гутен нихт ... ще видя през деня и ще пиша възможно най-скоро - утре или вдругиден
наясно си с рисковете, нали :Р
все пак това е силна фантастика.
| |
|
мда, тоя път те преебах :{
нищо, другия - пак :D
| |
|
|
|
|