Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 16.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема Пирацетам?нови  
Автор nobledeath (непознат)
Публикувано27.08.06 19:57

Има ли Пирацетам в България и под какво име

Тема Re: Пирацетам?нови [re: nobledeath]  
Автордpyc4o (Нерегистриран)
Публикувано28.08.06 01:19

Има. "Пирамем"
не знам дали е с рецепта или не, пият го бабите и студентите по медицина преди изпити,
а дали наистина подобрява паметта, не знам, не съм го пил

Тема Re: Пирацетам?нови [re: дpyc4o]  
Авторизтpeщял (Нерегистриран)
Публикувано28.08.06 06:13

това е гадно, пил съм го когато имах комоцио, абе pyramem, tygretol, на никой не препоръчвам, стига да не са по лекарско предписание, а дори и тогава, да не пият и ден повече от предписаното

Тема Re: Пирацетам? [re: дpyc4o]  
Автор -Gligi- (пробуден)
Публикувано29.08.06 02:14

не е с рецепта естествено

За млад неувреден мозък се предполата да няма голям ефект. Странични ефекти не са известни, нито ЛД. Затова не се продава в САЩ например.

най-малкото плацебо ефектът действа на 100% - като знаеш че си взел мерки, за да помниш по-добре, то така и става.

Редактирано от -Gligi- на 29.08.06 02:17.

Тема Re: Пирацетам?нови [re: nobledeath]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано29.08.06 11:27

Има го, както вече са ти казали във форума.

Има доста странични ефекти, ако прочетеш листовката - ще видиш. Много от тях са неприятни, но не всички се проявяват при всеки. Познавам хора, които не са забелязали нито един, познавам хора, при които се проявяват по 2-3 наведнаж. Ако решиш да го употребяваш, ще трябва да чакаш 3-4 седмици за положителен ефект. И то, ако го взимаш редовно. Не е лошо преди да го вземеш да си изясниш каква е причината за оплакването ти. Пирамемът не лекува всичко.

По принцип се пие от хора, прекарали мозъчна травма, или такива със силна умствена преумора. Говоря за млади хора. (При старите хора се налага да се взима, когато има начало на демеция. Там вече лекарите имат думата.)

Ако имаш проблеми с бъбреците, не е желателно да го взимаш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.