|
Тема
|
nie pak sme tuk)
|
|
Автор |
Galeon ( Zouave) |
Публикувано | 14.08.06 15:08 |
|
a vie kak ste ???
Merde !!! La Guard meurt mais elle ne se rend pas!! jamais!!
| |
Тема
|
Re: nie pak sme tuk)
[re: Galeon]
|
|
Автор | Amme (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.06 15:15 |
|
И ние сме добре ...и се радваме да Ви видим
А Вие що тъй от дъжд на вятър се появявате само да ни уведомите за присъствието си? ...добре правите по принцип, но не Ви ли интересуват и темичките... ...да споделите някакво инфо...щото знаем, че Вие много знаете...
Ой че официално стана..ама Вие колко сте всъщност?
| |
Тема
|
[re: Amme]
|
|
Автор | Amman (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.06 15:25 |
|
abe mani gi vmesto da napishat neshto sa reshili da oserat i nafloodqt foruma s offtopici i bokluci MAIKA WI DA EBA BE ! PISHETE PO TEMITE KURVI KUROVE I PEDERANGEL4ETA !
| |
Тема
|
[re: Amman]
|
|
Автор |
Amme (Ланфеар) |
Публикувано | 14.08.06 17:17 |
|
А ти пък кво си се разпсувал??? По-добре offtopic теми от откровени псувни...
Е, олекнали ти ся, кат са изказа така умно? Успокоили се?
Galeon е много отдавна тук има много какво да каже, ако реши...и би го направил по интелигентен начин.....заслужава радушно посрещане от всякъде
А ти какъв си с тоз каруцарски език и какво имаш да казваш, псувните вече ги чухме, а на нещо по-различно и ...хм...по-добро способен ли си?
Daughter of the Night
| |
|
Жулиенчо как са монетките ;) да не те страхувам ама май и предния път го пусна това същото ... ей, времената се менят, следвай ги :))))))
bon apeti
| |
|
жив е Той, жив е!
Бъгавият Дир....
| |
|
е наистина този нлуб се посещава от малко ,но от качествени хора - колкото до темите - ПРИЯТЕЛИ софия е толкова малко село че ще взема да разкажа някоя история- поучителна де ,все пак тоя клуб е за такива неща , и ще вземе да ме познае някой наблюдаващ орган- така да се каже - може и да сте забелязали но предимно чета ,а дори и в другите интелресуващи ме клубове съм спрял да пиша - за щастие има няколко човека които ме познават ,но за нещастие сме прекъснали всички връзки помежду си - така е - понякога ставам прекалено нахален , но всички Вие знаете че това не сме ние самите ,а онова другото -скритото под дългите ръкави на съвестта- интересно е наистина тук ,но все пак колко са сериозните хора които наистина имат какво да кажат а не да преписват,перифразират преразказват........ всичкото това ПРЕ- от което толкова много сме преяли че даже повръщаме само при мириса на онази манджа от която болшинството кльопат .....а колкото до мене продължавам да си се мотая по тези улици с кестени - така ли се пееше , пада ми по някой зъб , залъгвам се с измамни надежди, че все отнякъде ще се намери някоя гилотина която да реши проблема кардинално- не като ревията разбира се ,защото по мое скромно мнение тя само усложнява нещата заплита ги още повече като някой гордиев възел който в крайна сметка се разсича с оня меч-27же или поне 25же -ако Дон Кихот бе живял през 50-60 на миналия век сигурно би написал на Бъроуз- Свободата Уили се намира на върха на иглата"
ДЛЪЖЕН СЪМ ДА ЗАЯВЯ НЕ ПРОПАГАНДИРАМ НИЩО - ВСИЧКО КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ Е ПЛОД НА СОБСТВЕНАТА МИ БОЛНА ФАНТАЗИЯ
е туй то ....... до нови срещи
Merde !!! La Guard meurt mais elle ne se rend pas!! jamais!!
| |
|
tova ne beshe li deviza na dosadnicite
oshte ne moga da poviarvam che "kak da spra " e nai otgore v toia forum sled tolkova godini
| |
|
Хе-хе...е че то нема кой да я махне...
Ма пък е полезна темичка, що да не си седи....
Daughter of the Night
| |
|
stoi tam ot abiturenskata na baba mi.
| |
|
|
|
|