Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:22 14.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Kak da mu pomogna?!нови  
Авторedna nepoznata (Нерегистриран)
Публикувано08.03.06 13:07

Hora molq vi kajete mi nqkakav variant da pomogna na gadgeto si da spre da pu6i treva?????
Prosto se otvrashtavam ot tova a toi ne me slu6a!??
Molq vi pomognete mi!

Тема Re: Kak da mu pomogna?!нови [re: edna nepoznata]  
Автор the_bomb (няма пък)
Публикувано08.03.06 13:45

щов те отвращава, проблемът си е изцяло твой.

не му се бъркай в живота!

да се опитваш да му помогнеш да спре хероина разбирам, ама ти пък си намерила за какво да се загрижиш...

Природата чука на мойта врата, с усмивка перверзна крилете ми вдига...

Автор Lanfear* (Dark Angel)
Публикувано08.03.06 14:00

Да бе за кво ти е да го отказваш да пуши? Ако се пропие след тва да не съжаляваш
По-добре по-малкото зло, щом въобще го намираш за зло, а то не е , разбира се При тва тревата е и полезна билка за незнам колко си болести...вземи да изпушиш един джойнт с него и да се убедиш от собствен опит, че дяволът не е толкоз черен, колкото си го мислиш.
Успех!

Daughter of the Night

Автор Джeйн (редник)
Публикувано08.03.06 17:00

Защо искаш да спре да пуши, защо те отвращава? Пълна лъжа е, че тревата е наркотик, пълна, тук се е писало толкова за това, пък и пусни едно търсене в гугъл. Алкохолът и цигарите са многократно по-вредни от тревата, но масата си пушат и пият и на никой не му пука. Вземи се образовай малко, а най-добре изпуши и ти един джойнт да видиш сама

Тема а той дали иска някой да му помага?нови [re: Джeйн]  
Автордpyc4o (Нерегистриран)
Публикувано08.03.06 18:10

да спира да пуши трева???
Ами 4е то тревата е хем по- безвредна, хем ве4е е по-евтина от цигарите...

Ако си против пушенето си намери гадже-непуша4.
ако ти харесва тоя пи4, пробвай и ти.

аман от лелки срещу дрогата в каквато и да е възраст!!

Тема Re: а той дали иска някой да му помага?нови [re: дpyc4o]  
Автор Джeйн (редник)
Публикувано08.03.06 20:50

Защо на мен ми отговораш, вееее?

Аз казах на непознатата лелка да изпуши един джойнт вместо да тормози момчето

Тема Помогни си първо тинови [re: edna nepoznata]  
Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано09.03.06 18:20

Нещо неправилно дефинираш понятията...помага се на някой,който прави усилие,но не може сам да се справи с дадено нещо.Доколкото разбрах,той изобщо не иска и да те слуша,следователно трябва да звучи така:
"Хора,моля ви кажете ми някакъв вариант да наложа на гаджето си да спре да пуши трева?????Просто се отвращавам от това,а той не ме слуша!??"

Едно е да помагаш,съвсем друго е да досаждаш.Както по-горе ти бяха написали - вземи се образовай малко,прочети срещу какво се "изправяш" вместо да мрънкаш по форумите.
Мъка,мъкааааа...

Автор CиняXyлиraнka™ (nadrusana)
Публикувано09.03.06 22:48

Ми какво и е на тревката бре?Много си е яка....щом не се сдухва пича,значи си е екстра

Levski shampions

Тема Re: Kak da mu pomogna?!нови [re: Lanfear*]  
Автор stmzah (непознат )
Публикувано10.03.06 01:37

Чудя се дали може да се помогне на тези слаби хора....Трева, наркотици...алкохол - ами да се тровят като искат ....Най-вероятно ти не си въобще за това момче Просто намери си друга компания, друг приятел....Какво очакваш от този....Незнам на колко години си, но така и така човек има проблеми та остава и с разни треви да се разправя.....

Тема Re: Kak da mu pomogna?!нови [re: stmzah]  
Автор Lanfear* (Dark Angel)
Публикувано10.03.06 04:09

????? Е ти ме застреля? Това за мен ли трябваше да бъде???? Айде да не се опитваш да помагаш на нас, слабите хора, и сами ще се оправим, не бой се! Най-добре си гледай "силните" живот и дела и нас остави да си гледаме нашите треволяци и там ... наркотици...
Айде със здраве.....

Daughter of the Night

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.