Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 16.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Питане до Патилан420нови  
Автор Бopeц3aПpaвдa (непознат )
Публикувано12.03.06 19:56

Чел съм постовете ти и в Промена и Тук и на някои други форуми.Явно разбираш от билките и разните ефекти.Сега питам за нещо друго.Билки или в-ва които да помагат при ученето.Имам да уча бая кандидатстудент съм и нещо да ме прави главно по концентриран посвещ да не ми се спи толкова и да запомням по -лесно нещо сякаш за оросяване.Естествено знам за дежурните Кофеин ГинкоБилоба и Пирамема на баба за друго питам.Не само Патилан който знае да пита.

Тема Re: Питане до Патилан420нови [re: Бopeц3aПpaвдa]  
Авторpetridish (Нерегистриран)
Публикувано12.03.06 22:24

то ако имаше такова вщ-во щеше да е добре ама не .....
използваи волята си,ако не става ползваи неволята си .....

Автор the_bomb (няма пък)
Публикувано13.03.06 13:58

на мен гуараната ми действа много добре в това отношение.

предпочитаната ми форма са таблетките на чешката фирма Wallmark.

искам и семена да си сваря, но засега няма откъде...

Природата чука на мойта врата, с усмивка перверзна крилете ми вдига...

Тема Re: Питане до Патилан420нови [re: the_bomb]  
Авторпaтилaн42O (Нерегистриран)
Публикувано13.03.06 20:13

ами аз като у4а даже и без пирамема на баба карам, гинко билоба , кафе, 4ай и някой друг масур, ама масурите не са препоръ4ителни за зубра4и, а само за хора, дето у4ат с разбиране и с дългосро4ната а не с краткотрайната памет:)
това последното на майтап,

оросяването на мозъка можеш да го подобриш с разли4ни средства, но у4ебника ако не го про4етеш и най-ве4е аконе го РАЗБЕРЕШ няма да стане нау4аването.

Тема Re: Питане до Патилан420нови [re: пaтилaн42O]  
Автор the_bomb (няма пък)
Публикувано13.03.06 22:17

това е така, много ясно

но, като ставаш всеки ден в 7.30 и през целия ден се занимаваш с активно, творческо писане - стимулация си трябва.

даже масурите вече не вършат работа в един момент...

Природата чука на мойта врата, с усмивка перверзна крилете ми вдига...

АвторOgniancho (Нерегистриран)
Публикувано13.03.06 23:18

Грешна система имаш брат.
Както са казали М&Р: study high, take the test high, get high scores! Right?

По изпити се пуши най-много, а на изпити трябва да си толкова напушен че тая да не вижда че очите ти гледат в пищова. За 3 дена 3 изпита и 30ка джойнт. класика............................

АвторБopeц3aПpaвд (Нерегистриран)
Публикувано14.03.06 00:22

Е за разбирането е така.Винаги с разбиране съм учил и несъм имал проблеми.Ама сега освен че разбирам материята трябва и яко зубрене( както малките мюсюлманчета фанатици зубрят корана виждали ли сте ги?) та става дума за кандидатстудетски изпити биология и химия за МУ.И на двата ми трябват поне 5.50...

Тема Re: Питане до Патилан420нови [re: Бopeц3aПpaвд]  
Автор Джeйн (редник)
Публикувано14.03.06 13:49

Амфетамин му е майката, но не зна дали сега може да се намери чист на хапчета, щото уличния прах е боклук и никой незне какво има в него. Затова може би решението е каптагон, доколкото знам таблетки се намират. Взима се задължително пер ос (не си и помисляй да шмъркаш) и по хапченце, като усетиш, че спада, взимаш следващото. Щото ако се назобиш с повече, ще се вдигнеш, но нали не това е целта? Цялото си следване изкарах с амфетамин и каптагон по време на сесии - резултатът среден семестриален успех от 5-те години 5.83, а също така и трайно научени ужасно много и важни неща. Щото много важна част от ученето със стимуланти е положителният емоционален фон, т.е., това, че ти е гот да учиш - и това също води до дълготрайно заучаване и усвояване, а не само механично краткотрайно възпроизводство.

Тема Re: Питане до Патилан420нови [re: Джeйн]  
АвторБopeц3aПpaвдa (Нерегистриран)
Публикувано14.03.06 16:01

А каптагона колко върви на черно?И по колко се взима?Какво си учил/а?Има ли странични ефекти?

Автор Джeйн (редник)
Публикувано15.03.06 10:20

Учих и звърших две висши едновременно - българска филология и психология в СУ, говоря за магистратури, тогава нямаше бакалавърски програми. Каптагонът се почва с хапченце,така го карах няколко дена. После добавях второ хапче, обаче не ги взимах наведнъж, а първо едничко, след няколко часа като усетя, че почне да ме пуска, второто. Така съм стигала до 4-5 хапчета дневно на финала.

Странични ефекти несъм имала при описаната схема на взимане (през устата на хапчета, започване с едно хапче и постепенно нарастване на дозата за да поддържам нивото на запаметяване и осмисляне). След рязкото спиране в края на сесията следват няколко дена изтощение, но не бих го нарекла неприятно, просто се отпускаш, спиш, мързелуваш и нищо не правиш.

Не знам изобщо как върви на черно, защото когато следвах, го купувах от аптеките - обаче това е преди 1989 г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.