Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:59 16.07.25 
Здравна
   >> За наркотиците
*Кратък преглед

Тема Траен толеранс от амфетамини?нови  
АвторEl_Tranco (Нерегистриран)
Публикувано07.03.06 23:24

Възможно ли е да се изгради траен толеранс към амфетамина? Имам предвид толеранса спада ли НАПЪЛНО след определен период на въздържане или винаги остава някакъв необратим толеранс? Много 10х ако някой ми отговори!

Тема Re: Траен толеранс от амфетамини?нови [re: El_Tranco]  
Автор Джeйн (редник)
Публикувано08.03.06 16:40

Личният ми опит сочи, че няма такова животно траен толеранс. Огромно количество амфетамини и каптагон съм изяла (значиш пер ос, а не шмъркане) през живота си (и то медицински, не улични боклуци), но винаги след няколко месеца се връща толерансът. Проблемите са други:
1. Психическата зависимост. Зависи от типа злоупотреба, количествата, стажа - може да продължава доста по-дълго.
2. Ако се започне пак злоупотреба, пъ-бързо се качва толерансът в сравнение със започващия тепърва. Т.е., мозъкът по някакъв начин "помни" и сравнително по-бързо те качва на по-високи дози.

Тема Re: Траен толеранс от амфетамини? [re: El_Tranco]  
Автор -Gligi- (пробуден)
Публикувано21.03.06 19:23

а възможно ли е да има трайно заместване на амфетамина с пудра захар при кварталния дилър :)))))))

Тема Re: Траен толеранс от амфетамини?нови [re: -Gligi-]  
Автор Galeon ( Zouave)
Публикувано24.03.06 18:03

или другият вариант - с ариел или бонукс- абе що тея конфети така вонят ???

Merde !!! La Guard meurt mais elle ne se rend pas!! jamais!!

Тема Re: Траен толеранс от амфетамини?нови [re: El_Tranco]  
АвторOgniancho (Нерегистриран)
Публикувано25.03.06 03:09

Батко не си правиш големи линии затова.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.